pantelejmon80 Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Планирам да купим овај ауто, 2003. годиште. Цена је око 2200. Шта мислите, да ли је то добра инвестиција или је неки други у том ценовном рангу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Ima ga komšija (benzinca) i kaže da je ok a dobar drug ima dizela i prezadovoljan je autom a i potrošnjom koja je mala. Prešo je iz starog kadeta u taj clio pa nije ni čudo. Lično, ne bih nikad uzeo francuza jer za te pare možeš da kupiš nissan almeru recimo 2000-2002. Meni su japanski automobili vrh vrhova pantelejmon80 је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Što se održavanja tiče, treba reći da Renault jeste jevtiniji Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pantelejmon80 Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Слажем се да су јапански аутомобили врхунски али ја дајем мог половног и старог југа у замену( што би ретко ко прихватио) а овај човек је хтео да ми изађе у сусрет. Надам се да ће испасти добро Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Мали потрошач, али јако неконфоран, узан унутра, посебно задња клупа, удобност генерлно ок, али возне карктеристике лоше. Ја бих ишао на следеће у том ценовном рангу, форд фокус, форд фиеста, опел корса, волксваген поло, хонда цивик. Сам клио као ауто за по граду није лош, ако немаш 4 одрасла човека да превозиш или не учествујеш често у дужим путовањима 100+ километра по аутопуту и сл. економичан је, јефтин и удобан, и то су му највеће предности. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 8, 2014 Пријави Подели Написано Јул 8, 2014 Za ovaj model ne znam ali ja sam oko bacio na novi Clio Grandtour... Prelep auto a performanse odlicne @Mladja - ostajes veran brendu :-D zaboravio si ford mondeo... Ovaj najnoviji nije normalan kolko je lep Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 ja bih ovaj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Ja sam prije mjesec dana kupila clio '99 dizel 1.9. Jako sam zadovoljna... Poznavajući moje vozačko forsiranje, taj auto je odličan jer me trpi... Hiiii... U trećoj kreće bez problema мирођија and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 ja sam, vo vremja ono, puntom kretao iz pete Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Мој рено меган караван ти је тек прича...мало троши, бензинац и плин, вуче као мазга, ма одличан. Пријатељица ми, има рено твинга, само бритви ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Nezgodno je crno auto, inace clio je super za po gradu. Odlicno je sto prihvataju zamenu, mada je malo i sumnjivo. Treba biti jako oprezan sa polovnjacima... Srecno! Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 Za ovaj model ne znam ali ja sam oko bacio na novi Clio Grandtour... Prelep auto a performanse odlicne @Mladja - ostajes veran brendu :-D zaboravio si ford mondeo... Ovaj najnoviji nije normalan kolko je lep Dok god je brend veran filozofiji. Naravno ko vise voli udobnije automobile - uvek moze klio, pezo, citroen.. ali koh voli da uziva u voznji uvek ce pre ici na forda oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 11, 2014 Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 на теми о фудбалу сам мислио да одударам а овде видим да сам фрик - само ја фаворизујем јапанце изгледа ЛОЛ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Истини за вољу, Цитроени са хидропнеуматским овјесом су најудобнији аутомобили, зна наш владика :-) feeble је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 19, 2014 Пријави Подели Написано Јул 19, 2014 Истини за вољу, Цитроени са хидропнеуматским овјесом су најудобнији аутомобили, зна наш владика :-) Svaka tehnologija ima svoju cenu. Tako ti citroeni imaju svadju sa krivinama - ko voli malo da zgazi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука