Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Zeljko za koga glasas i ko je nominovan za izbacivanje?

Сад си ме поклопио...заборавио сам да ја на већини форума на којима учествујем представљам великог брата...

Подели на овим сајтовима

Zahvaljujući rijaliti programima, rođeno je novo (profitabilno) zanimanje među srbima. Starleta-starletan. Zapravo nepostojeće zanimanje, koje je o apsurda, vrlo dobro plaćeno. Ko su starlete i starletani? Uglavnom mlađe osobe, do nekih kasnih 20-tih godina života, koji gostuju na televizijama i šou programima, bez konkretnog zaposlenja, sem ukoliko se u zaposlenje ne računa učešće u rijalitijima i pojavljivanje jednom godišnje na nekoj reviji. 

Starlete i starletani su uglavnom veoma zabavni, jer na život gledaju iz vizure nekog foteljaša, dobrano namazanog svakakvim uličnim smećem. To im daje dozu određene "mangupske" inteligencije i drskosti, koja je obično lepo prihvaćena od strane publike. 

Rijaliti programi su takođe dosta postigli na socijalizaciji zaboravljenih zvezda. Zapravo u tim programima prave i potvrđene zvezde nikad i ne učestvuju. Možda bi i učestvovale, ali još im nije potrebna ta "socijala" koja se zarađuje u rijalitijima, jer dobro zarađuju i bez toga. 

Onaj ko je umeo da iskoristi taj kratkotrajan blesak stare slave, napravio je dobar posao, i učešće u rijalitiju mu se isplatilo. Onaj ko je pogrešio, pogrešio je za ceo život. (Recimo pevačica koja za sebe tvrdi da je najbolja, izvesna nišlijka Maja Nikolić, koja je svoju karijeru učešćem u tim programima, zamrzla doživotno). 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Једини ријалити шоу који редовно сваки дан пратим је "Преживи до следеће плате". 

Морам признати да је од свих које сам некад пратио ово први који сам почео невољно пратити, али сваким даном постаје све занимљивији.

Код осталих је било потпуно супротно-имао сам пуно воље за праћење на почетку, а касније сам схватао да су тешки смор па одустајао...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ако икад будем одлучио да одустанем од живота и препустим се пропасти....вероватно ћу почети да пратим ријалити програме...

Помози Боже.

Подели на овим сајтовима

Мој омиљен ријалити су седнице наставничког већа. Ту се издешавају много интересантије ствари (понекад) него у Фарми, Двору, .....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Omiljeni reality show-ovi koje ja posmatram i pratim (koliko-toliko) su sportska takmičenja . TV je sprava koju veoma rijetko koristim i uglavnom to činim samo kada želim da gledam nekakvu utakmicu . 

Umalo da zaboravim , često gledam i kvizove . Posebno mi je draga "Slagalica" (i to mu , valjda dođe kao nekakav reality show) ! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

sta predajes i gde Drasko?

Предајем клавир у музичкој школи у Младеновцу (живим у Бгд)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Поздрав.

Занима ме шта мислите о такмичењу? Да ли је то добро или представља нешто што рађа себичност и сујету? Нпр. такмичење у спорту, када неко хоће да буде бољи од другог и победи. 

Питам због себе самог, јер некад волим да се такмичим и у томе видим понекад пут ка успеху, личном наравно. Кад год се нађе неки изазов за мене, неко каже како нешто не могу, не знам, да је он бољи од мене, паметнији и слично, онда добијем вољу да му докажем да греши и почнем да се борим са њим док на крају могу изаћи као победник. Јел то вид сујете, пошто искрено то ми се допада то такмичење, али када је на индивидуалном нивоу, у тиму ми то не иде, увек сам у тимском раду знао да грешим, сам се боље сналазим.

Подели на овим сајтовима

Nije vazno pobediti, vazno je ucestvovati.

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Kлинцима у школи то значи, пошто радим у муз. школи, видим да им значи кад изађу, кад нешто добију и кад се упореде, наравно сем ако није неко жешће такмичење где још буде и нејасан критеријум или буде престрого или изађу сви нешто "набилдовани"

Може да буде корисно ако се на то гледа као на етапу развоја, искуство итд...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Hehe... tvoja prica tako podseca na mene kad sam bila mladja... Obozavala sam individualna takmicenja, dok mi timski sportovi nikada nisu lezali... Ali onda sam porasla i shatila  da to jeste samo moja sujeta na delu. U timu je i slava zajednicka, pa pojedinac teze dobija pohvalu. Nasuprot tome, kao pojedinac, slava je samo tvoja, a ona hrani sujetu...

E sad, kako se moje samopouzdanje gradilo, tako je i potreba za dokazivanjem kao individue je polako nestajala... Tu i tamo, pojavi se taj crvic i zatrazi svoje parce kolaca ali trudim se da ga obuzdam, svesna sam da svaka moja pobeda nije samo moje delo.  :)

Подели на овим сајтовима

Nasuprot tome, kao pojedinac, slava je samo tvoja, a ona hrani sujetu...

Зависи, како коме, некој деци су потребни баш индивидуални спортови и такмичења тог типа ради самопоуздања. Пре свега ради такмичења са самим собом :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Питам због себе самог, јер некад волим да се такмичим и у томе видим понекад пут ка успеху, личном наравно. Кад год се нађе неки изазов за мене, неко каже како нешто не могу, не знам, да је он бољи од мене, паметнији и слично, онда добијем вољу да му докажем да греши и почнем да се борим са њим док на крају могу изаћи као победник. Јел то вид сујете, пошто искрено то ми се допада то такмичење, али када је на индивидуалном нивоу, у тиму ми то не иде, увек сам у тимском раду знао да грешим, сам се боље сналазим.  

ja ne volim da se takmičim samostalno (zbog sujete i gordosti ) , ali sam dobar timski igrač . takmičenje nije loša stvar ,da vdiš gde si u odnosu na druge 

ovo sve što si ti napisao meni vuče na gordost i sujetu jer imaš potrebu da se dokazuješ 

:)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...