МилошБГ Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Meni je fascinantno Milosavljevicu kakve ti sve stvari povezujes. To bi bilo ko ja kad bi ovde kacio kako je pre par meseci covek gej ubio gej prostituku u Beogradu i to poistovetio sa gejevima uz neki svoj sarkastican komentar. Mislim ne znam,da li to treba da nas odvede na misao da su protivnici gej parade prikrivene ubice dece ili ne znam sta. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Meni je fascinantno Milosavljevicu kakve ti sve stvari povezujes. To bi bilo ko ja kad bi ovde kacio kako je pre par meseci covek gej ubio gej prostituku u Beogradu i to poistovetio sa gejevima uz neki svoj sarkastican komentar. Mislim ne znam,da li to treba da nas odvede na misao da su protivnici gej parade prikrivene ubice dece ili ne znam sta. Meni je fascinatno kako vi ne mozete da shvatite da iamte opasnost nasilnika vama ispred nosa, opasnost koja je stvarna a vi se peglate oko homosexualaca koji su zrtve istog tog huliganizma kada izadju na tu paradu.. i ne uspevate da povezete dva i dva. Kada god kazem da se zabrani gej parada i podrzim zabranjivanje ja stanem na stranu tih nasilnika. A to ne zelim. Indatichan mentalitet koji je maltretirao malog aleksu ide da bije homosexualce po paradama. Verovatno ti isti budu prvi u redovima sa motkama. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Нова, страшна српска клетва: дабогда ти син био члан "Жена у црном". Nije mnogo strašnija od one "dabogda ti sin bio "pravoslavac" koji gleda slešere, tuča mu je prirodna pojava u subkulturi, a crkva ga smara sa nekim novouvedenim pravilima koji mu se ne dopadaju baš mnogo" ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Da znam dal da se dalje upustam u razgovor sa tobom. Nemoj ... pošto ja ne želim da se upuštam u razgovor sa tzv. pravoslavcima koji stavljaju demonske spodobe na avatar (to im je valjda normalno, a pedere bi tukli :.mislise.) i koji su pravoslavci zato što su oni Srbi, bre! ... i ti si slobodan da ne nastavljaš ovaj "razgovor". The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Meni je fascinatno kako vi ne mozete da shvatite da iamte opasnost nasilnika vama ispred nosa, opasnost koja je stvarna a vi se peglate oko homosexualaca koji su zrtve istog tog huliganizma kada izadju na tu paradu.. i ne uspevate da povezete dva i dva. Kada god kazem da se zabrani gej parada i podrzim zabranjivanje ja stanem na stranu tih nasilnika. A to ne zelim. Indatichan mentalitet koji je maltretirao malog aleksu ide da bije homosexualce po paradama. Verovatno ti isti budu prvi u redovima sa motkama. Prvo nemas svoj stav ja sam za nesto,jer su neki koji mi se ne svidjaju protiv. Znaci sutra ces poceti da jedes meso u neverovatnim kolicinama jer ce se mozda u komsiluk tvoj doseliti vegeterijanci koji ti se nece svidjati,mozda ces poceti da pijes zato sto ces upoznati ljude koji su protiv alkohola pa ti se ne svidjaju nesto. Mislim... A jako je zlonamerno da protivnike gej parade poistovecujes sa ubicama.Pa sutra ces u nedostatku materijala kaciti slike saobracajki i govoriti eto ovi sto voze i piju ili voze 100 na sat su sigurno oni koji su protiv gej parade. Zamisli da ja kazem da oni koji promovisu gej vrednosti i propagiraju su ubice i onda postavim 2,3 vesti gde su neki gejevi ubili nekog,jel bi me smatrao ozbiljnim? pa sto ocekujes da tebe neko smatra? Ili se zezas ili si neozbiljan. http://www.pressonline.rs/info/hronika/23286/veliki-brat-ubio-majku.html http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:432560-Ubistvo-na-Karaburmi-Svadje-mu-dosle-glave Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Prvo nemas svoj stav ja sam za nesto,jer su neki koji mi se ne svidjaju protiv. Imam ja svoj stav. Ja sam za slobodu govora, kretanja i okupljanja i protiv onih koji to hoce da ogranice. Ne pravi "strawmana". Ti si sa druge strane protiv slobode govora, kratanja i okupljanja. A jako je zlonamerno da protivnike gej parade poistovecujes sa ubicama. One koje uzimaju motke da stopiraju pedere i deru se "ubij ubij ubij pedera" poistovecujem sa ubicama i ne vidim niakakv problem u tome. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Ja sam protiv promovisanja greha i gej vrednosti u bilo kom obliku. Ti si sam rekao da ne mozes biti protiv parade jer ti se ne svidjaju oni koji su protiv i to si ponovio otkad sam ja ovde pa bar 5 puta,ne znam sta to drugo moze da znaci od onog sto si napisao. Kada god kazem da se zabrani gej parada i podrzim zabranjivanje ja stanem na stranu tih nasilnika. A to ne zelim Evo ja onda cu da tvrdim da su svi oni koji imaju transparente "SMRT drzavi" i koji ugoscuju holandske pedofile isto tako poistoveceni sa ubicama i ne vidim nikakav problem u tome. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Nemoj ... pošto ja ne želim da se upuštam u razgovor sa tzv. pravoslavcima koji stavljaju demonske spodobe na avatar (to im je valjda normalno, a pedere bi tukli :.mislise.) i koji su pravoslavci zato što su oni Srbi, bre! ... i ti si slobodan da ne nastavljaš ovaj "razgovor". Hans,pravi si vragolan!Uzbudjuje te to... Mislim sta mi ti sad pa kao znas o pravoslavlju,i ispovedaju istog.Da si makar zavirio u sv pismo,bio bi svestan da sta Bog trazi od vernika.Kako tumacis reci Gospodnje:Pogriješi li tvoj brat, idi i pokaraj ga nasamo.Ako te posluša, stekao si brata. Ne posluša li te, uzmi sa sobom još jednoga ili dvojicu, neka na iskazu dvojice ili trojice svjedoka počiva svaka tvrdnja.Ako ni njih ne posluša, reci Crkvi. Ako pak ni Crkve ne posluša, neka ti bude kao poganin i carinik.(Mt.18,15-18) Znaci ovde se jasno neznabosci(citaj peskiri) odbacuju iz ljubavi.Pa na kraju sta zapisa Mojsije i apostol Pavle o tim peskirima.Ni bog ne ljubi sve(iako ce ti pojedinci na forumu tvdeti drugacije,al nije tako) Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Ja sam protiv promovisanja greha i gej vrednosti u bilo kom obliku. Ti si sam rekao da ne mozes biti protiv parade jer ti se ne svidjaju oni koji su protiv i to si ponovio otkad sam ja ovde pa bar 5 puta,ne znam sta to drugo moze da znaci od onog sto si napisao. Evo ja onda cu da tvrdim da su svi oni koji imaju transparente "SMRT drzavi" i koji ugoscuju holandske pedofile isto tako poistoveceni sa ubicama i ne vidim nikakav problem u tome. ove gluposti su toliko hiljada puta sazvakane i kontraargumentovane da nema razloga trositi reci na njih, jednostavno kopiras sve ono sto su dverasi pricali, jer si verovatno jedan od istih. 1. Ne postoji gej proapganda jer nikog ne mozes coveka "navuces" da bude gej osim ako to nije. I ako mozes to je jako mali procenat ljudi. 2. "smrt drzavi" je poruka anarhisticke ideologije, koju su nosili anarhisti koji podrzavaju homosexualce. Nema nikakve veze sa bilo kakvim ubistvima. 3. Covek nije nikakav holandski pedofil, da iams iole kritickog razmisljanja ti bi proguglao da vidis da li su lazi koje ti dveri serviraju - istina, ja do sada nigde nisam vidoe sem na dveraskom sajtu pricu o tome da je on pedofil. 4. Da si ti protiv promovisanja greha ti bi bio za zatvaranje svih kafica, nocnih klubova, pink televizije - medjutim ti si kao i mnogi drugi licemeran i nemas nista protiv "tih grehova" ali protiv ovog imas. Imas greha na kilo a tebi i mnogima bas ovaj posebno smeta. Sutra ce takvi kao ti da traze zabrane dana piva zbog Bogorodicnog posta kao sto su vec krenuli da pozivaju na "bojkot" ako si "pravi vernik" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 .To sto je Crkva pobrkala loncice -druga stvar Ako ni njih ne posluša, reci Crkvi. Ako pak ni Crkve ne posluša, neka ti bude kao poganin i carinik.(Mt.18,15-18) The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Ovako je rekao naš mitropolit za Beograd „Gledali smo kakav je smrad otrovao i zagadio prestoni grad Beograd, najveći smrad sodomski koji je ova savremena civilizacija uzdigla na pijedestal božanstva. Taj smrad je zagadio Beograd“, rekao je Mitropolit Amfilohije u liturgijskoj besjedi u crkvi prepodobnog Haritona Ispovjednika na poluostrvu Luštica kod Herceg Novog.„I vidite, jedno nasilje, nasilje tih obezboženih i nastranih ljudi izazvalo je drugo nasilje. Pa se sad pitaju ko je kriv i tu djecu nazivaju huliganima! A ne pitaju se oni koji su dozvolili da se tim smradom zagadi Beograd da nijesu oni doprinijeli time što su dozvolili da ta kuga, ta pošast sodomska oskrnavi Beograd kao što je oskrnavila i druge evropske gradove“, naglasio je Mitropolit crnogorsko-primorski.„Budite uvjereni da je to predukazanje propasti hrišćanskih naroda. Bog će znati kad će udariti Svojim bičem i opomenom, ali se to već polako priprema. Ne mogu se graditi ljudi, narodi, kulture i države na gadosti, nečistoti i smradu, na bezbožništvu“, zaključio je Mitropolit Amfilohije. Berkut је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 ove gluposti su toliko hiljada puta sazvakane i kontraargumentovane da nema razloga trositi reci na njih, jednostavno kopiras sve ono sto su dverasi pricali, jer si verovatno jedan od istih. 1. Ne postoji gej proapganda jer nikog ne mozes coveka "navuces" da bude gej osim ako to nije. I ako mozes to je jako mali procenat ljudi. 2. "smrt drzavi" je poruka anarhisticke ideologije, koju su nosili anarhisti koji podrzavaju homosexualce. Nema nikakve veze sa bilo kakvim ubistvima. 3. Covek nije nikakav holandski pedofil, da iams iole kritickog razmisljanja ti bi proguglao da vidis da li su lazi koje ti dveri serviraju - istina, ja do sada nigde nisam vidoe sem na dveraskom sajtu pricu o tome da je on pedofil. 4. Da si ti protiv promovisanja greha ti bi bio za zatvaranje svih kafica, nocnih klubova, pink televizije - medjutim ti si kao i mnogi drugi licemeran i nemas nista protiv "tih grehova" ali protiv ovog imas. Imas greha na kilo a tebi i mnogima bas ovaj posebno smeta. Sutra ce takvi kao ti da traze zabrane dana piva zbog Bogorodicnog posta kao sto su vec krenuli da pozivaju na "bojkot" ako si "pravi vernik" Ti prvo moras ici na neki kurs ne generalizovanja i razmisljanja svojom glavom,pre toga ces u mnogima prepoznavati svasta,a do tada svakako polemika sa tobom nije bas normalna ali ajde jos ovaj put. 1.Gej propaganda i promovisanje postoji,otuda imas ljude sa profesijom "Gej" kojih su puni mediji,popularne emisije i slicno.To je jos ociglednije na zapadu,ali ocigledno polako se to i ovde siri na najgori moguci nacin.Imas filmove u kojima se promovisu,muzicki performanski itd. 2.Smrt drzavi je stajalo na celu povorke parade,da je nekome to zasmetalo sklonio bi odatle,ali ne to je iblo u prvom planu,tako da cije je to maslo nije bitno to je bio geslo cele parade jer ponavljam stajalo je na celu. Da jos bude tuznije to je bilo na paradi koju je drzava organizovala. 3.Covek je bio u stranci pedofila i covek je sa sobom imao krivicne prijave zbog pedofilskih radnji na brodovima po Holandiji,tacka,zdravo dovidjenja.Ti zapusi usta i zatvori oci i vici nije istina,nije istina! nazalost,jeste. 4.Ja u kafic mogu da sednem i popijem kiselu ili obicnu vodu,pink ili televiziju uopste mogu ili ne moram da gledam,a to da li sam ja protiv sunda i kica i protiv pijancenja,drogiranja to nemoj da mi pripisujes da nisam. Onog trenutka kad budem video da narkomani prave paradu cija je poenta da je droga ok ili pijanice da je alkohol ok,ja cu isto biti protiv te parade. Ti i dalje kaci raznorazne vesti ubistava po Srbiji i poistovecuj sa protivnicima gej parade,mislim,strasno. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 Onda kad kazemo Hriste Boze, mi ne mislimo Pomazanice Boze, vec pomaze Boze. Богослужбене књиге у руке, па читај. Номинатив је увек Христос, коси падежи без "ос". То је тако у српском искуству које је освештано молитвено и литургијски. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 @Hans, Objasnio sam gde su pomesani loncici.Oko stvari koje su nejasne.Seks pre braka.Onda i mnogi vernici pocetnici sa monaskom literaturom,takodjer brkaju vreme,mesto i dejstvovanje. U vezi peskira nema sta da bude kontradiktorno,il da se diskutuje.To je Greh,Sodomija za razliku od odlaska na splav .Mada nikad nisam bio na splavu,kontam da je dobro.Zapravo JEsam jednom,al ne u BGD. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 26, 2013 Пријави Подели Написано Јул 26, 2013 @Hans, Objasnio sam gde su pomesani loncici.Oko stvari koje su nejasne.Seks pre braka.Onda i mnogi vernici pocetnici sa monaskom literaturom,takodjer brkaju vreme,mesto i dejstvovanje. U vezi peskira nema sta da bude kontradiktorno,il da se diskutuje.To je Greh,Sodomija za razliku od odlaska na splav .Mada nikad nisam bio na splavu,kontam da je dobro.Zapravo JEsam jednom,al ne u BGD. Šta si objasnio ... da je "onaj ko ne sluša crkvu poganin i carinik", a pre toga "da je crkva počela da lupa gluposti" ... alal ti objašnjavanje. 0110_hahaha Od ljubitelja slašera, filmova u kojima se ominju silovanje, zlostavljanje životinja, demoni i ubijanje tinejdžera (a i latentna pedofilija) i ne može da se očekuje drugačije razmišljanje ... a sada me se okani, hoćeš li. Pogledaj neki dobar film sa demonima ili golim ženama ... The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука