Леонтјев Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ко још има амбицију да припада ,,људском роду''... -Владимир- and Баба је реаговао/ла на ово 2 ,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Latentni,vidim vec si odabrao stranu,hohohho..... Pobrkao si loncice. Latentan moze biti samo onaj ko ih mrzi. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 sine Milo. . . http://www.youtube.com/watch?v=DBErZ2BpCWk ja ne vidje veće budale od tebe. . .kaja čini i radi protiv sebe. . .do tebe. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Pobrkao si loncice. Latentan moze biti samo onaj ko ih mrzi. Ne.Prikriveni su oni koji ih smatraju borcima,imaju sazaljenja prema njima.Oni koji slobodne ljude nazivaju huliganima,to su sve peskiri,al nemaju *** da to javno iskazu.Latentni su u toj meri,sto nece javno da se izjasne,zato moraju naci nekakvu bizuteriju maskiranu raznoraznim pravima i slobodama,da bi istovremeno izjasnili svoje negodovanje prema "fasistima" strejterima,i istovremeno nahranili svoja osecanja i pruzili podrsku prvoj liniji peskir fronta. Po tebi,sveti Oci koji su mrzeli greh, su ustvari bili prikriveni gresnici!? Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Naravno da je zabranjeno vredjanje sagovornika, ali vi to vec znate... mod Kenobi Dvostruki arsini mod Kenobi.Zar mene ne uvredi recenicom,a nisam primeteo da je dobio opomenu.Zar mi ne napisa,citiram: "Normalni ili ne, oni jesu pripadnici ljudskog roda. Za razliku od tebe i jednakomislećih ti ortaka..." Zar ovo nije uvreda kokosiji mozgu?Evo ravog primera kako latentni deluju na praksi,hahahahaha! Napisao sam obojici istovremeno, i prvo sacuvao/postovao njegovu poruku. Pa onda tvoju. Zato, citaj pazljivo & budi dobar da ne bude guzve u nasem mirnom kraju. I mnogo ne volim kad me neko kleveta da sam nepravedan, da znas. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ne.Prikriveni su oni koji ih smatraju borcima,imaju sazaljenja prema njima.Oni koji slobodne ljude nazivaju huliganima,to su sve peskiri,al nemaju *** da to javno iskazu.Latentni su u toj meri,sto nece javno da se izjasne,zato moraju naci nekakvu bizuteriju maskiranu raznoraznim pravima i slobodama,da bi istovremeno izjasnili svoje negodovanje prema "fasistima" strejterima,i istovremeno nahranili svoja osecanja i pruzili podrsku prvoj liniji peskir fronta. Po tebi,sveti Oci koji su mrzeli greh, su ustvari bili prikriveni gresnici!? Naopako. Iako oni koji brane gejeve, hoce da kazu da su latentni svi koji se protive, sto naravno nije tacno, medju onim prikrivenim homoseksualcima (latentnim) moze biti samo onih koji ih mrze, dakle u nekom broju. Razlog tome je sto su sami takvi, a nisu svjesni, i to im dodje u svijest nakon nekog vremena bezuspjesne borbe, jer su cijelo vrijeme isli protiv sebe. Ovaj fenomen ti je poznat kad neko ko se strasno protivi necemu, odjednom preko noci postane pobornik toga. Bezbroj primjera je u religiji, politici, kad neko naprosto promjeni preko noci misljenje. I nemoj te fraze tipa "mrzimo grijeh" kad to nije tacno, jer mrze se ljudi. Da se ne mrze ljudi ne bi bile ovakve smjesne komedije sa osvestavanjem, i ne bi bilo huligana koji su sami teski gresnici koji su rado posjetitetlji splavova, i festivala, a nasli drugima da utjeruju vrlinu kamenjem i palicama. To je isprazna frazeologija. Grijeha je mnogo vise oko nas, po nocnim klubovima, bordelima, splavovima, raznim festivalima, sve to javno u sest, i niko ne osvestava Beograd ili Budvu nakon subotnje veceri. DankaM, GeniusAtWork and hansbrough је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Dvostruki arsini mod Kenobi.Zar mene ne uvredi recenicom,a nisam primeteo da je dobio opomenu.Zar mi ne napisa,citiram: "Normalni ili ne, oni jesu pripadnici ljudskog roda. Za razliku od tebe i jednakomislećih ti ortaka..." Zar ovo nije uvreda kokosiji mozgu?Evo ravog primera kako latentni deluju na praksi,hahahahaha! Kakvi, bre, dvostruki arsini, onog trenutka kad si nekoga ispisao iz ljudskog roda ti si ћоздра, ti vise nemas privilegije ni prava, svako ima pravo da ti lupa klempe i da ne odgovara za to, moras malo da se osecas lose, da ti ne bude sve jedno, da te malo vezemo za kola i vucaramo naokolo, ne znam da li me razumes? Срђан Шијакињић and hansbrough је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 I nemoj te fraze tipa "mrzimo grijeh" kad to nije tacno, jer mrze se ljudi. Da se ne mrze ljudi ne bi bile ovakve smjesne komedije sa osvestavanjem, i ne bi bilo huligana koji su sami teski gresnici koji su rado posjetitetlji splavova, i festivala, a nasli drugima da utjeruju vrlinu kamenjem i palicama. To je isprazna frazeologija. Grijeha je mnogo vise oko nas, po nocnim klubovima, bordelima, splavovima, raznim festivalima, sve to javno u sest, i niko ne osvestava Beograd ili Budvu nakon subotnje veceri. Rekoh vec,ne mozes neistomisljenike nazivati huliganima.Kao sto je to Hristos rekao,il si sa njim il si protiv njega.Ti isti huligani u ovom slucaju sabiraju sa Gospodom,i ti ne znas kako na njih Hristos gleda.Pazi sad ovo,vec sam pisao o tome;ni Lazar nije isao sa hlebom i soli pred Murata,pa ga je Crkva kananizovala za svetitleja,iako je prosipao utrobe drugima.A ti sad ljude koje lupe samar boesnicima,da nas bela kuga ne poguta,delis moralne lekcije sto idu na splavove?Kakav demonski greh tu ima?Imaju seks sa devojkama pre braka,slusaju glasnu muziku..napravi razliku izmedju prirodnog i neprirodnog greha.Znaci taj prirodan greh(odnos muskarca i zene) je blagosloven,dok sodomija nije.Cak i seks pre braka nije greh ,za mene,kao ni poligamija.Eto primer Solomona i Davida.I ne postoji zapovest gde Hristos ukazuje kad treba imati odnos sa zenom.To sto je Crkva pobrkala loncice -druga stvarHristos samo ukazuje (u oba zeveta) da ne pozeliz\uzimas\otimas tudje..Ali ipak o neprirodnom odnosu je zapisano.Tu je razlika.To ej ono sto ti u stvari pricas sta je greh,a ne posnajes dovoljno tematiku. @Drvce Kontam da si metalac,stoga me cudi da povrsno citas postove.Obnovi gradivo.Lepo ces tad uviditi razliku.Ja nisam nikog izopstio iz ljudskog roda,vec iz normalnog ljudskog roda. Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Šetnja za "spas porodice i razuma" Srpska lista (SL) organizovaće protestnu šetnju "Za spas porodice i razuma" 27. oktobra u Podgorici, kao odgovor na paradu ponosa koja je juče održana u Budvi. Oni ističu da se tog dana obilježava Sveta Petka te očekuju masovan odziv građana Podgorice, "bez obzira na njihovu nacionalnu i vjersku pripadnost". Istog dana se u Podgorici održava i parada ponosa u organizaciji nevladine organizacije Queer Montenegro. "Uvažavajući da je Crna Gora viševjerska i višenacionalna država, nemamo nikakvu političku ili psihološku barijeru da nam se pridruže rimokatolici ili muslimani koji smatraju da je juče u Budvi izvršen udar na tradicionalno društvo koje je doprinijelo bogatstvu različitosti i moralu na ovim prostorima", navodi se u saopštenju SL-a, čiji je lider Dobrilo Dedejić. SL podržava uhapšene prestupnike, nazivajući ih "žrtvama evropskih i NATO integracija". "Njihova krivica se ogleda u tome što cijene riječi Biblije, svetih otaca, sa jedne; Kur'ana, sa druge; ili onih koji se zdravim razumom i moralnim načelima, makar bili i ateisti, protive paradi srama, sa treće strane", dodaje se u saopštenju. Oni, sa druge strane, osuđuju sve koji su podržali organizaciju parade ponosa, koju su nazvali "Sodomom i Gomorom na ulicama Budve". Poručuju da će na njihovoj šetnji jedino oružje biti pravoslavne ikone, a očekuju blagoslov eparhija Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. "Upozoravamo javnost da je jučerašnji dan, 24. jul po novom, a 11. jul po starom, odnosno pravoslavnom kalendaru, godišnjica Martinićke bitke. Svakome sa prstom obraza i gramom časti, sve je jasno jer nas posmatraju vjekovi i Sveti Petar Cetinjski!", poručuju iz Srpske liste. http://www.vijesti.me/vijesti/srpska-lista-odgovara-paradu-ponosa-setnja-spas-porodice-razuma-clanak-140824 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ta voznja kolima okolo ima li neko prijatno iznenadjenje? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Cini mi se,da ste svi ovde pod uticajem filma "Parada",pa ste poceli da ih gledate kao normalne pripadnike ljudkog roda. Zasto administracija uopste dozvoljava da se ovi okupljaju na ovom forumu? Juan Valdez, Срђан Шијакињић and hansbrough је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Опасно је када постоји мишљење да било која група која физички не угрожава никога, не треба да се броји у "нормалан" људски род... Такво стање од погрома, логора, апартхејдова... може се набрајати до сутра чега све не, дели само неколико преломних тренутака, неколико усијаних глава и убедљивих говорника. Можда звучи преувеличано, али се много пута показало као тачно. Него, хришћани, ви који не мислите да су хомосексуалци "нормални" припадницу људског рода, нити да су они који их бију насилници, зар не мислите да је мања опасност од геј парада него од те свести из које може да се роди насиље, убиство? Шта је горе, да хришћани "толеришу" геј параде или да иједним словом покушају да оправдају физичко насиље? Зар је тај начин хришћански, људски уопште? Или је хришћански начин деловања искључиво давање сопственог примера и саветовање онога ко жели да чује, а никако наметање ономе ко не жели? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Gresis.Ovakvo dejstvovanje je mlako i moze biti protumaceno kao "pirova pobeda" gejica..Sta su postiglu vernici u Bg kad su izasli sa ikonama i mlatarali krstom?Apsolutno nista.Pederi im se ansmejali u lice,i pokazali srednjak.To nije zaustavilo ni prasone i peskire.Nece ni ovo osvestanje,al je svakako potrebno da se osveti obescascen prostor.I ne znam zasto se za muskarce koje zene ne vodaju na povodcu,kao i za one koji nisu pozadinci,stalno se koristimo stranim terminom huligan,kad ovde nema reci o hiliganizmu.Huligan je covek koji ima destruktivne reakcije i namere-bez povoda i razloga.I ako pogledamo sve eks yu gradove,jedino je Beograd pruzio nekakav otpor,upravo sa najobcnijim gradjanstvom ,koji mediji satanizuju,nazivajuci ih huliganima.To je poruka koja je poslata u svet.Tu se videlo ko smo.I eto,nek sutra patrijarh kaze peskirima,da je to greh,da treba da se pokaju,da to ne cine,hoce li ga poslusati!?'Naci takav otpor je besmislen. Не бих ја тако лако одрицао силу хришћанске благодати сети се да је она победила Римско Царство. Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Rekoh vec,ne mozes neistomisljenike nazivati huliganima.Kao sto je to Hristos rekao,il si sa njim il si protiv njega.Ti isti huligani u ovom slucaju sabiraju sa Gospodom,i ti ne znas kako na njih Hristos gleda.Pazi sad ovo,vec sam pisao o tome;ni Lazar nije isao sa hlebom i soli pred Murata,pa ga je Crkva kananizovala za svetitleja,iako je prosipao utrobe drugima.A ti sad ljude koje lupe samar boesnicima,da nas bela kuga ne poguta,delis moralne lekcije sto idu na splavove?Kakav demonski greh tu ima?Imaju seks sa devojkama pre braka,slusaju glasnu muziku..napravi razliku izmedju prirodnog i neprirodnog greha.Znaci taj prirodan greh(odnos muskarca i zene) je blagosloven,dok sodomija nije.Cak i seks pre braka nije greh ,za mene,kao ni poligamija.Eto primer Solomona i Davida.I ne postoji zapovest gde Hristos ukazuje kad treba imati odnos sa zenom.To sto je Crkva pobrkala loncice -druga stvarHristos samo ukazuje (u oba zeveta) da ne pozeliz\uzimas\otimas tudje..Ali ipak o neprirodnom odnosu je zapisano.Tu je razlika.To ej ono sto ti u stvari pricas sta je greh,a ne posnajes dovoljno tematiku. @Drvce Kontam da si metalac,stoga me cudi da povrsno citas postove.Obnovi gradivo.Lepo ces tad uviditi razliku.Ja nisam nikog izopstio iz ljudskog roda,vec iz normalnog ljudskog roda. Koga je briga šta je za tebe i ostale tradicionalističke kreature od ljudi normalno, a šta ne ("normalno" je dakako, ono čemu ste sami skloni, "nenormalno" je ono što je drugačije ... mada, po tvom avataru bi se moglo reći da imaš prilično čudan odabir isticanja "normalnog" ) ... što se inače vidi i iz nonšalantanog načina prihvatanja i odbacivanja crkvenog učenja ... Nemoj da me pogrešno shvatiš, nisam ja tu da nekome nešto branim i ni tvoj stav (bar na forumu) mi nešto naročito ne smeta ... ali, pogotovo vama bi trebalo da smeta bar kada se pogledate u ogledalo način kako reagujete na nečiju slabost (jer vama svi "oni" smetaju i svi "oni" nisu normalni, ne samo ovi što paradiraju) i način na koji rasipate energiju trošeći je osuđivajući tuđe greške (odnosi se na sve, ne samo na tradicionalističke kreature poput tebe ). GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 25, 2013 Пријави Подели Написано Јул 25, 2013 Ово сматрам увредом: ostale tradicionalističke kreature Лидија Миленковић, SHADOWS OF THE LIGHT, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука