Arsenija Написано Јул 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Данче* and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Јелена одушевљена Олимп, Arsenija and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 9, 2014 Пријави Подели Написано Јул 9, 2014 Jedna ikona . https://www.facebook.com/pages/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%85-%D0%90%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B/437385413059923?fref=ts Гледа у срце... Право. Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Архимандрит Тихон Шевкунов Иван Ивковић and goga63 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2014 Hrišćanska vrlina - smirenje. Смиреномудрени не треба да показују своје смирење смиренословљем (вербалним самопонижавањем): за њега је довољно да говори: „опрости ми“ или „помоли се за мене“. Не треба такође сам да се прихвата обављања најнижих послова: ово, баш као и прво (то јест као смиренословље), води ка сујети, омета духовно напредовање и доноси више штете него користи; али када ти нешто заповеде, немој да противуречиш, него послушно изврши – то доноси напредак (преподобни Јован Пророк). О, човече, сродниче земље, и пепелу, и непостојани створе: данас си богат, а сутра сиромах, данас здрав, сутра болестан, данас весео, сутра тужан, данас у слави, сутра у понижењима, данас млад, сутра стар, данас на престолу, сутра у гробу. Не узноси се, него обуздај гордост (св. Јован Златоуст). Смирени мрзи мировање, он воли да ради (св. Јефрем Сиријски). Олимп, Trifke, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2014 http://www.prijateljboziji.com/_Iz-smrti-u-zivot/19712.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tGAy-7C_RB0 Иван Ивковић, Данче* and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Иван Ивковић, Ненад Р., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 Иван Ивковић, feeble, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Они који хране своје тело разним посластицама, покваре тело своје и падају у разне болести. Тако исто и они, који хране душу своју разним посластицама лажних теорија и филозофија, покваре душу своју и падају у разне болести. Једна потпуно здрава и потпуно довољна храна за душу човекову јесте Господ Исус Христос, Од те хране душа се никада не може прејести, ма колико јела. И та храна не само да никога не уболешћује, него она лечи од свих болештина.Свети Владика НИКОЛАЈ Жички Олимп, Натан, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Данче*, Mini Mi and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Исповест, причест и ничег, не бој се. Исповест то је кључ за Царство Небеско. Запамти или не,ја сам ти рекао све. Схиархимандрит Стефан Каруљски :bendoff: Данче*, Иван Ивковић, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Интегра Написано Август 31, 2014 Пријави Подели Написано Август 31, 2014 Јој, не бих јој давала да пева овако тешке арије. Напреже гласне жице вежбајући нешто далеко изнад свог домета, и уништава свој богомдани таленат... А можда је то само до мене и мог лошег старта са експонираном децом, још од Ширли Темпл. Данче*, Олимп and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Драги мој господине, није битно да ли Бог постоји или не, већ да ли бисте Ви своје понашање променили ако бисте открили да Он постоји? Ако је одговор: да, онда значи да је Вама Бог потребан." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука