сербон Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?? ???? ????????? ????? ?? ????????? ????? ???? ?????.?????? ?? ??????? ?? ??????? ???? ????? ? ??? ????? ????? ?? ????????? ?????? ? ????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ?? ?????. ??? ?? ?? ?????????? -??? ?? ????? ??????????, ??? -??? ?? ?? ?????? ???, ??? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ????? ??????????. ? ??? ??????, ??? ?? ?????? ??? ????? ??? ?? ????????? ??? ?? ?? ?????????? ?? ?? ??????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Па брате лијеп је текст... А ти Дејане немој да имаш тако лоше предрасуде... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?? ????? ????????? ?????????????, ??? ????? ??? ??????? ?? ??????? ? ?? ?? ??????? ????? ???????. ? ?? ?? ????? ???? ?? ??????? ?? (?)???? ????? ?????????? ?? ?? ?????. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?? ????? ????? ?? ????? ???? ?? ??????? ??? ? ??? ??????.... "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Bivši verou?itelj iz ?a?ka ?????? ????? ??? ?? ?????.... ?? ???? ?? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????....?????? ??? ????????? ??? ? ???????? ? ???? ?????....? ????? ????? "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??????? ?? ????! .................................. ???? ?? ????????? ? ?????????? ? ?????? ????? ???????, ????? .................................. ??? ??? ???? ?? ????????? ? ??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ? ?????????? ???????? ?????????? ?? ?????????, ????? ???? ????????, ???? ???? ???? ????????. ? ?????? ??? ???? ??? ???, ???? ??? ????? ?????????, ???? ????????. ?????? ??? ???? ????? ????. ??????? ?? ???? ? ????. ?? ???? ?? '????????????' ???????? ???? ?? ????. ????? ??? ... ?? ??????? ???, ??? ?? ?? ???? ?? ??. ???? ?? ????? ??????, ????? ? ????????? ?????? ?? ???????. ? ???????? ?? ? ?????????? ??? - ?? ?? ??? ??? ?????????? ?????, ?????, ??????... ? ??, ???? ??????? ?? ????????, ???? ????? ????? ?????, ???????? ???????????. ? ????? ?? ?? ? ??????, ??? ?? ???? ???????? ? ??????? ?? ???????? ? ?????? ??????????? ???? ?? ? ???? ?? ?????????? ? ?????? ????????,??? ?? ????? ????????? ????.... ???? ???! ? ???, ?????????? ?? ????? ??? ?? ? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?-?-?-?... ?? ?? ??????? ?? ????? ? ????? ? ??, ???????, ?? ?? ?? ??????? ?????????. ??? ??? ????? ??? ?? ? ??????? ? ????????. ??? ?? ? ???? ? ????? ????? ????, ?????? ?? ?? ????? ? ???????????? ?????????, ????????? ?????? ? ????????. ??????? ?? ???? ? ??????, ? ??????? ???????? ????. ??? ???? ??? ?? ??? ?????. ? - ????! ???? ???? Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 искоментаришите постављен текст или се држите теологије брата Владимира, не дирајте му у личност. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 добро, имам пар питања: - има ли тај сајт на коме су сакупљени и ексклузивно се дистрибуирају радови Владимира Димитријевића благослов надлежног владике или Цркве? - да ли се иначе у СПЦ објављују радови или књиге без благослова надлежног владике? - како функционише давање благослова и због чега се то ради? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Vladimir Dimitrijević - Carsko sveštenstvo Vladimir Dimitrijević - Da li Srbi treba da se poklone Papi Vladimir Dimitrijević - Dođi i vidi Vladimir Dimitrijević - Evrounijaćenje Vladimir Dimitrijević - Hleb nebeski i čaša života Vladimir Dimitrijević - Jagnje i zmija Vladimir Dimitrijević - Nema krsta bez tri prsta Vladimir Dimitrijević - Obnova ili obmana на http://www.baneprevoz.com/bane/bok/index20.php Vladimir_Dimitrijevic-Dodji_i_vidi Vladimir_Dimitrijevic-Evrounijacenje Vladimir_Dimitrijevic-Nema_krsta_bez_tri_prsta Dimitrijevic Vladimir carsko svestenstvo Dimitrijevic Vladimir hleb nebeski Dimitrijevic Vladimir Jagnjeizmija Dimitrijevic Vladimir obnova ili obmana на http://rapidshare.com/files/142379966/V-knjige.part1.rar http://rapidshare.com/files/142377688/V-knjige.part2.rar Пасворд за распакивање архиве је: rapidserbia.com pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ??? ?? ???? ????????? ????? ?? ????? ??????? ??? ?? ????? ??? ????. ???? ???? ???? ???? ???? ???? ?? ??????? ????????? ? ??????? ??? ???? ??????? ??? (?????? ???????????? ????????). ?????? ?? ?? ??? ?????? ???????? ? ???????. ???????? ?? ??????? ????? ??????, ?? ?? ?? ???? ??????? ??????? ??????. ? ???? ?? ? ?????? ?????? ???????? ? ???????????? ??????, ?? ???? ???? ???????? ? ?????? ???? ??????? ????????? ??????? (??????? ???? ?????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Наравно. Димитријевић показује један степен секташтва и гордости. Замерио се многим Архијерејима; осуђује их за ,,јерес'' итд. Никаква препричавања теологије неће му помоћи. Знамо сви како пролазе они налик њему, а мени лично, све његово потсећа на ,,робињу која има дух погађачки'' (Дап.16,16). Некима може да изгледа чаробно, праведно итс. оно што прича, али нама који се бавимо теологијом, егзистенцијално, приметно је да дотични запада у огромне проблеме и на ивици је отпадања од Цркве. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Како прочитах браћа, Александар и Милан Николић нас не одвраћају од читања уводног теста, иако имају неслагање са неким ставовима Владе Димитријевића. Ја се усуђујем рећи да се не слажем са неким ставовима брата Александра такође, али ми не пада на памет да га окарактеришем као безвредног саговорника. У овом бих желео да сажмем моју малу критику брату Дејану, који се не јави ни једном на теми да појасни свој одбојан став према бившем вероучитељу из Чачка. Надам се да ће се наставак ове теме бавити коментарима уводног текста који је поставила Тавита. јер подсетићу, тему коју је отворио брат Алефшин, после само пар порука затворио је отац Иван, са образложењем да на овом форуму нема потребе за таквом темом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 И ја сам против неких ставова Владе Димитријевића (нажалост, против већине), али ми ни на крај памети није да ниподаштавам његов труд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ???? ???????? ?????, ?????????? ? ????? ??????? ??? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ?????, ???? ????? ????????? ?? ????? ????????? ????? ?????????????. ?? ?? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ????? ????????? ????? ?????????? ??????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ????????????? ??? ?????????? ???????????. ? ???? ??? ????? ?? ?????? ???? ???? ??????? ????? ??????, ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ?? ???? ?? ??????? ???? ??????? ???? ????? ?????? ??????????? ?? ?????. ????? ?? ?? ?? ?? ???????? ??? ???? ?????? ??????????? ??????? ?????? ???? ?? ????????? ??????. ??? ?????????, ???? ???? ?? ??????? ???? ???????, ????? ???? ??? ?????? ???????? ?? ???? ????, ?? ???????????? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?? ?????? ?????. Moj stav je moja li?na stvar,rekao sam da je bivši i pitao zašto,nemam ja nikom ništa da pojašnjavam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ???? ???????? ?????, ?????????? ? ????? ??????? ??? ?? ????????? ?? ?????? ??????? ?????, ???? ????? ????????? ?? ????? ????????? ????? ?????????????. ?? ?? ???????? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ????? ????????? ????? ?????????? ??????, ??? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ????????????? ??? ?????????? ???????????. ? ???? ??? ????? ?? ?????? ???? ???? ??????? ????? ??????, ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ?? ???? ?? ??????? ???? ??????? ???? ????? ?????? ??????????? ?? ?????. ????? ?? ?? ?? ?? ???????? ??? ???? ?????? ??????????? ??????? ?????? ???? ?? ????????? ??????. ??? ?????????, ???? ???? ?? ??????? ???? ???????, ????? ???? ??? ?????? ???????? ?? ???? ????, ?? ???????????? ?? ?? ???? ?????? ???? ??????? ?? ?????? ?????. Moj stav je moja li?na stvar,rekao sam da je bivši i pitao zašto,nemam ja nikom ništa da pojašnjavam! ?????? ?? ????, ?????? ?? ?? ?????? ???? ????????? ????????. ?? ???? ???? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука