Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Arsenija, Срђан Ранђеловић, Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Arsenija, Олимп, Volim_Sina_Bozjeg and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Срце ми је стало управо :229: želim ovo da doživim i da i meni stane ali od sreće i uzbuđenja Олимп је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Срђан Ранђеловић and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Олимп and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 ovo je čovek mog života Sara" and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Олимп је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 želim ovo da doživim i da i meni stane ali od sreće i uzbuđenja Мени је стало само што сам слику видео, али заиста! Имам стра' од висине ovo je čovek mog života Свака му част! "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Sara" је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Мени је стало само што сам слику видео, али заиста! Имам стра' од висине Strahovi od visine, brzine, dubine nas samo sputavaju prevaziđi ga! Олимп је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Jump! Sara", Срђан Ранђеловић and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Baš to! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 ovo je čovek mog života Sta li se desilo posle slike cini mi se da su je prisvojili potpuno kao svoju. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 https://sphotos-a-ord.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/p480x480/1075634_572098676166732_868180603_n.jpg Олимп and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 http://reformacija.files.wordpress.com/2012/11/ohrabrenje.png Олимп and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука