Jump to content

Лажни фејсбук профил "Отац Пајсије"- троловање и исмејавање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Хвала ти на искрености, ипак можемо ми и боље... :)

Moze evo proveri svaki moj profil je javan i istinit.

Svako moze naci ama bas sve o onome sto pisem ili sto pisu o meni. :)

Istina je javna :) samo za takvu hocu da znam.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 3 months later...

Сумња се да овај https://www.facebook.com/AleksandarHadziProdanovic?fref=ts стоји иза свега.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

pajsijepoukecropped2_zps677a3bbb.jpg

Sta je ovo, ja tu fotku nisam vido na forumu?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Jedan od zanimljivijih fbook profila... pitam se ko troluje kao Pajsije. Isuviše je drugačiji od svega što sam video na trolovskom nebu crkvenog misionarenja

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Jedan od zanimljivijih fbook profila... pitam se ko troluje kao Pajsije. Isuviše je drugačiji od svega što sam video na trolovskom nebu crkvenog misionarenja

Pogledaj odgovor na prethodnim stranica, nadjen je krivac  :)

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

https://www.pouke.org/forum/topic/27943-%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B5%D1%98%D1%81%D0%B1%D1%83%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0%BE%D1%82%D0%B0%D1%86-%D0%BF%D0%B0%D1%98%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5/page-6#entry1093390 Odgovor koji je napisala Dragana Milošević 100% govori da se radi o istoj osobi ali to treba malo u detalje opisati

Mi smo od srbomrzitelja postali bratski portal a kako sada to opisati kada čovek menja ploču kako vetar duva. To je najobičniji hejter kome je dosadno i onda počne da bulazni kao pušeni ker sa lanca. 
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...