keka Написано Август 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Уставши од сна, благодарим Ти, Света Тројице, што се због Своје велике доброте и дуготрпељивости ниси разљутила на мене лењивог и грешног. нити ме погубила због безакоња мојих, него си показала Своје уобичајено човекољубље и подигла мене који сам лежао несвесно, да Ти јутрењујем и славим моћ Твоју. И сада просвети моје духовне очи, отвори моја уста, да се поучавам речима Твојим и разумем заповести Твоје и творим вољу Твоју и певам Тебе у срдачном исповедању и славим пресвето име Твоје, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин. Sara", nana, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Уставши од сна, благодарим Ти, Света Тројице, што се због Своје велике доброте и дуготрпељивости ниси разљутила на мене лењивог и грешног. нити ме погубила због безакоња мојих, него си показала Своје уобичајено човекољубље и подигла мене који сам лежао несвесно, да Ти јутрењујем и славим моћ Твоју. И сада просвети моје духовне очи, отвори моја уста, да се поучавам речима Твојим и разумем заповести Твоје и творим вољу Твоју и певам Тебе у срдачном исповедању и славим пресвето име Твоје, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увек и у векове векова. Амин. :aplauz: Кеко.....тако се започиње дан....... 8086.gif keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2013 :aplauz: Кеко.....тако се започиње дан....... 8086.gif Ucila sam od najboljih! ti znas... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 "Glumimo snagu, glumimo moć, glumimo izdržljivost, glumimo zadovoljstvo, glumimo da smo hrabri, a u stvari smo nasmrt preplašeni da će se jednog dana otkriti da smo slabi, krhki, nezadovoljni, ranjivi i uplašeni. Kakva šarada i poigravanje sa životom koji nam je dat." Ivana Kuzmanović - Od kada sam se zavolela VOLIM "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ivana Kuzmanović - Od kada sam se zavolela VOLIM прочитала сам ову књигу....добра је.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Znate kako se šminkom mogu prikriti nepravilnosti na licu? Na veoma sličan način, glumom se može prikriti nedostatak samopouzdanja. Najlakši način da to postignete jeste da prvo posmatrate neku osobu koja vam deluje samouvereno (i čije ponašanje vam se dopada, a ne deluje vam suviše "lujkasto"), a onda da "skinete" njen način ponašanja, eventualno i da ga malo modifikujete tako da više liči na vas. Zatim se uživite u tu ulogu i ponašajte se prema zamišljenom modelu. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Znate kako se šminkom mogu prikriti nepravilnosti na licu? Na veoma sličan način, glumom se može prikriti nedostatak samopouzdanja. Najlakši način da to postignete jeste da prvo posmatrate neku osobu koja vam deluje samouvereno (i čije ponašanje vam se dopada, a ne deluje vam suviše "lujkasto"), a onda da "skinete" njen način ponašanja, eventualno i da ga malo modifikujete tako da više liči na vas. Zatim se uživite u tu ulogu i ponašajte se prema zamišljenom modelu. u sminku se ne razumem "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 u sminku se ne razumem I know that.... :bleh: keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 I know that.... :bleh: znam da znas... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 "Ljudima danas nedostaju nematerijalne inspiracije i motivi... Potrebno je samo malo iskrene namere, pa da zalutale vratite na pravi put. Potrebno je samo malo vere u Boga pa da sunce zasija punim sjajem, makar vi ostali u senci. To se zove ljubav!" skituljko је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 "Postoji jedna sitna razlika između ljubavi i strasti. Ako je strast, proći će. Moći ćeš poslije izvjesnog vremena proći pored njega ni ne primjetivši, pogledati mu u oči i ne osjetiti ništa. Ako je ljubav? Proći će i to. Samo će se uvijek vraćati... Da te podsjeti što je sve moglo biti, samo da ste pustili da se desi.." "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ovo je izvod iz jedne pesme... Ne znam joj ime Znam samo, da je jedna od najlepših pesama savremene poezije: "Ne dozivaj moje ime... i ne pokušavaj molim te, da me nacrtaš po sećanju jer uzalud se trudiš da stvoriš iluziju moga osmeha, moga tela... Ne trudi se da me opišeš u svojim stihovima i dočaras rečima... ono što si jednom davno čitao u mojim nevinim i zaljubljenim očima... .... (*** Stihovi Suzi Miladinović ) skituljko је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Tamo gde postoji ljubav ne postoje zahtevi, ocekivanja, zavisnost. Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2013 neprocenjiv osecaj na Djetinji u 9h i 15min aaaaaaa .... sutra ponoivooooooooo 4chsmu1 JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Па може ли се купати, зар није хладно? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука