Јаков. Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Čestitamo našim voljenima Vilijemu i Kejti rođenje sina Fikreta. Mašala. Sara" and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=A4UmY8oaYlA http://youtu.be/A4UmY8oaYlA Баба, С.И., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ја сам већ честитао Juan Valdez, Аурор, Sara" and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/969088_10151786723705329_1340298314_n.png Sara" and javor је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Aj pa da čestitamo. javor је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Streetplay - Malkiqt Princ (little prince) Heartiest congratulations! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 OK,a u čemu je fora? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Čestitke i sve najbolje od mene Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 :D An incredible hysteria about the birth of some child in London. Another example of how huge masses of people can successfully be indoctrinated. The photo is just an example of a very serious illness spreading around these days, which finds its expression in the form of the purest kitsch. More crazy kitschy photos @ http://www.danas.org/media/photogallery/25053531.html Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Стварно забрињава да толики народ нема свој живот него покушава да живи туђи... Dragi је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Gluposti nemam pametnija posla nego da pratim poradjanje neke engleske princeze, u svakom slucaju nek su svi zivi i zdravi, ali u isto vreme porodilo se na hiljade zena u losijim uslovima nego ona, pa nista. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ok,ajd sad ozbiljno da čestitamo Vilijemu i Kejti rođenje deteta,ipak je Vilijemov otac,princ Čarls,najveći donator obnove hrama Hilandara i veliki poštovalac Pravoslavne crkve. JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Naravno da je poštovalac pravoslavlja, kada mu je tata rođenjem, grčki princ Filip, pravoslavne veroispovesti. Nisam siguran, ali možda je princ Filip promenio veru "udajom" za Elizabetu. Možda i nije... Čarls je definitivno anglikanac, jer drugačije ne može da bude engleski naslednik i monarh. Ja sam uvek bio fan princeze Dijane, tako da me je Čarls nervirao onako po difoltu što bi rekli kompjuteraši. Pogotovo kada se smantao sa kamilom. Još kad je kamila postala i zvanično žena...kakav fleš. Prosto mi onako na pakostan način i drago što će teško on i dočekati da bude ikada kralj, kada baba Elizabeta se namerila da živi bar još 20 godina minimalno. Svaka mu čast za to poštovanje pravoslavlja i njegove donacije. Pozdrav. Anglikanci su uvek bili drugari sa pravoslavnima. Više od ostalih kršćana nepravoslavnih. Pozdrav za sve anglikance. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Naravno da je poštovalac pravoslavlja, kada mu je tata rođenjem, grčki princ Filip, pravoslavne veroispovesti. Nisam siguran, ali možda je princ Filip promenio veru "udajom" za Elizabetu. Možda i nije... Čarls je definitivno anglikanac, jer drugačije ne može da bude engleski naslednik i monarh. Ja sam uvek bio fan princeze Dijane, tako da me je Čarls nervirao onako po difoltu što bi rekli kompjuteraši. Pogotovo kada se smantao sa kamilom. Još kad je kamila postala i zvanično žena...kakav fleš. Prosto mi onako na pakostan način i drago što će teško on i dočekati da bude ikada kralj, kada baba Elizabeta se namerila da živi bar još 20 godina minimalno. Svaka mu čast za to poštovanje pravoslavlja i njegove donacije. Pozdrav. Anglikanci su uvek bili drugari sa pravoslavnima. Više od ostalih kršćana nepravoslavnih. Pozdrav za sve anglikance. Jeste princ Filip Grčki princ ali nije nije Grk,roditelji su mu bili Danskog i Nemačkog porekla,kao i njihovi roditelji uostalom.Princ Čarls jeste kršten po Pravoslavnom obredu ali ne znam da li se ponovo krstio prilikom udaje za sadašnju Britansku kraljicu kraljicu Jelisavetu II. A princu Čarlsu ne treba zamerati to što je blage naravi.On nikada nije voleo dvorski način života i sve što ide uz to,on je prilično skroman čovek i totalno nezainteresovan da bude kralj,i nije jedini kroz istoriju ostrva koji će se odreći krune za rad manje glamuroznog i skromnijeg života. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Prekjuče sam dobio dete, i šta sad? Živim kod babe, još sam u vojsci, kad izađem čekaću posao ko zna koliko...dođavola, kao moj ćale, ni on nikad nije radio, valjda 50 godina čeka posao i živi od socijale...Da bar imam majku da mi pomogne, ali đavola, skršila se u kolima sa nekim švalerom.Žena ne radi, naravno, i još mora da pomaže lujku od sestre koja se stalno vucara po klubovima...a ni moj burazer nije bolji, samo luduje i opija se... I šta ću sad sa detetom? Prince William Драшко, feeble and Јаков. је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука