Jump to content

ŽRU čestita princu Vilijemu i princezi Kejti rođenje sina (trećeg naslednika)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čestitamo našim voljenima Vilijemu i Kejti rođenje sina Fikreta. Mašala.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

998044_10200280729364053_40817499_n.jpg

:D :D :D 

An incredible hysteria about the birth of some child in London. Another example of how huge masses of people can successfully be indoctrinated. The photo is just an example of a very serious illness spreading around these days, which finds its expression in the form of the purest kitsch. More crazy kitschy photos @ 

http://www.danas.org/media/photogallery/25053531.html

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Naravno da je poštovalac pravoslavlja, kada mu je tata rođenjem, grčki princ Filip, pravoslavne veroispovesti. Nisam siguran, ali možda je princ Filip promenio veru "udajom" za Elizabetu. Možda i nije... Čarls je definitivno anglikanac, jer drugačije ne može da bude engleski naslednik i monarh. 

Ja sam uvek bio fan princeze Dijane, tako da me je Čarls nervirao onako po difoltu što bi rekli kompjuteraši. Pogotovo kada se smantao sa kamilom. Još kad je kamila postala i zvanično žena...kakav fleš. Prosto mi onako na pakostan način i drago što će teško on i dočekati da bude ikada kralj, kada baba Elizabeta se namerila da živi bar još 20 godina minimalno. Svaka mu čast za to poštovanje pravoslavlja i njegove donacije. Pozdrav. 

Anglikanci su uvek bili drugari sa pravoslavnima. Više od ostalih kršćana nepravoslavnih. 

Pozdrav za sve anglikance. 

Подели на овим сајтовима

Naravno da je poštovalac pravoslavlja, kada mu je tata rođenjem, grčki princ Filip, pravoslavne veroispovesti. Nisam siguran, ali možda je princ Filip promenio veru "udajom" za Elizabetu. Možda i nije... Čarls je definitivno anglikanac, jer drugačije ne može da bude engleski naslednik i monarh. 

Ja sam uvek bio fan princeze Dijane, tako da me je Čarls nervirao onako po difoltu što bi rekli kompjuteraši. Pogotovo kada se smantao sa kamilom. Još kad je kamila postala i zvanično žena...kakav fleš. Prosto mi onako na pakostan način i drago što će teško on i dočekati da bude ikada kralj, kada baba Elizabeta se namerila da živi bar još 20 godina minimalno. Svaka mu čast za to poštovanje pravoslavlja i njegove donacije. Pozdrav. 

Anglikanci su uvek bili drugari sa pravoslavnima. Više od ostalih kršćana nepravoslavnih. 

Pozdrav za sve anglikance. 

Jeste princ Filip Grčki princ ali nije nije Grk,roditelji su mu bili Danskog i Nemačkog porekla,kao i njihovi roditelji uostalom.Princ Čarls jeste kršten po Pravoslavnom obredu ali ne znam da li se ponovo krstio prilikom  udaje za sadašnju Britansku kraljicu kraljicu Jelisavetu II.

A princu Čarlsu ne treba zamerati to što je blage naravi.On nikada nije voleo dvorski način života i sve što ide uz to,on je prilično skroman čovek i totalno nezainteresovan da bude kralj,i nije jedini kroz istoriju ostrva koji će se odreći krune za rad manje glamuroznog i skromnijeg života.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Prekjuče sam dobio dete, i šta sad?

Živim kod babe, još sam u vojsci, kad izađem čekaću posao ko zna koliko...
dođavola, kao moj ćale, ni on nikad nije radio, valjda 50 godina čeka posao i živi od socijale...
Da bar imam majku da mi pomogne, ali đavola, skršila se u kolima sa nekim švalerom.
Žena ne radi, naravno, i još mora da pomaže lujku od sestre koja se stalno vucara po klubovima...
a ni moj burazer nije bolji, samo luduje i opija se... I šta ću sad sa detetom?

Prince William

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...