Јаков. Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Београд је освануо облепљен плакатима десничарске организације 1389. која позива грађане да не посећују фестивал јер се он одржава у време поста! “Организатори Бир феста тврдоглаво и дрско настављају са одржавањем неприличног фестивала алкохола и разузданости у време када Православна црква то не дозвољава. Бир фест у време Богородичиног поста вређа православне вернике, скрнави нашу духовност и и нарушава традицију престонице”, наведено је на плакату на коме је и репродукција Богородице. “Бир фест” ће ове године бити одржан на београдском Ушћу, од 14. до 18. августа. Велика Госпојина, празник успомене на смрт Богородице, православни верници и СПЦ обележавају 15. августа, а овом празнику претходи пост који траје 14 дана. izvor Vasa L. and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Kakve tipčine. Nema ovo veze sa pravoslavljem. Tko se sada sve poziva na pravoslavlje?!? Tisućutristoosamdesetdeveta!!! Tko su oni? Neka crkvena postrojba? Iš! Idemo svi na pivo koji smo pravoslavni. Post može da se posti i na pivskom vašaru. Nije greh u pivu već u mržnji. Grizzly Adams and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 QQ nemaju pametnija posla ! svašta ! Јаков. је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Kakve tipčine. Nema ovo veze sa pravoslavljem. Tko se sada sve poziva na pravoslavlje?!? Tisućutristoosamdesetdeveta!!! Tko su oni? Neka crkvena postrojba? Iš! Idemo svi na pivo koji smo pravoslavni. Post može da se posti i na pivskom vašaru. Nije greh u pivu već u mržnji. Al samo na pravoslavno pivo.... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Нема потребе да било ко православне вернике позива да се уздржавају од поменутог вашара у време поста. То праволсвни верници знају. Вашару ће присуствовати они који нису верници или су назови верници (то је и лепа прилика да се види колико заиста има верника а колико назови верника). Такође, ништа не треба забрањивати. Србија није Саудијска Арабија. Град Београд припада свима, а не само православним верницима. Постиће хришћани, а они који то нису неће. Вашар ће бити на улици, а Црква није улица. Слободно смо људи - воља нам улица, воља нам Црква. Све ми је дато, али ми све не користи, како каже апостол Павле. horatio, Рилски, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Eh samo kad se setim da me neki pitaju "sto branim gej paradu".... eto branim je zbog ovakvih likova i ovakve filozofije. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Вашару ће присуствовати они који нису верници или су назови верници (то је и лепа прилика да се види колико заиста има верника а колико назови верника). ??????? ccccccc vidim vi ste vlasnici verometra, i ti a i ovi gore sa peticijom Жика and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 ??????? ccccccc vidim vi ste vlasnici verometra , i ti a i ovi gore sa peticijom Posveceni vernik sigurno nece za vreme posta da se opija pivom. Svako po svojoj snazi. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Posveceni vernik sigurno nece za vreme posta da se opija pivom. Svako po svojoj snazi. A jel mora da se opija ? Nisam znala da mora ...... Jel moze da se ide negde i da se ne opija ? Жика and Tristatri је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Eh samo kad se setim da me neki pitaju "sto branim gej paradu".... eto branim je zbog ovakvih likova i ovakve filozofije. Пиво фест (Вашар пива) и Геј парад (Дупе на вашар) ..имају много више везе него што се то на први поглед види.. Пиво обилује фитохормонима који успешно имитирају женске хормоне.. па им и ефекти знају да буду слични .. Појава увећаних груди код мушкараца, длакавост женског типа, повећан проценат стерилности ...све се то доводи у везу са конзумирањем пива .. Рекли Немци, Руси, Нордијци .. нисам ја маме ми .. .. на концу .. пијем и ја пиво .. ал нисам ''перо'' Gordana . је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Mene mrzi da idem....a možda bi trebalo da u vreme posta pobedim lenjost... Ne verujem da baš svi provociraju crkvu,neki ljudi prosto pojma nemaju da taj post uopšte postoji... kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 ... neki ljudi prosto pojma nemaju da taj post uopšte postoji... Још да закључимо .. пре претпоставке ... да има и верника православних који незнају за тај пост .. Гарнт је тако .. Иринеја ми Др Буловића .. Биљана је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Srbija je zemlja građana Srbije, od kojih većina nisu institucionalni vernici. Meni je utisak da na takozvane bojkote i marševe a sve za Crkvu, pozivaju profašističke i klerikalne organizacije, čije članstvo zna o Crkvi taman toliko da se slavi Slava i da su neprijatelji Crkve svi koji nisu za Crkvu. Da je komedija, bilo bi možda i smešno. Рилски and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Никад од њих либертаријанци. Можда би требали доћи овде на преваспитавање Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Нова грана либертаријанизма - једина улога државе је да обезбеди бесплатно пиво за све грађане! Добијамо изборе без проблема. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука