Jump to content

Tisućutristoosamdesetdeveta poziva na bojkot pivskog vašara u BG!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Београд је освануо облепљен плакатима десничарске организације 1389. која позива грађане да не посећују фестивал јер се он одржава у време поста!

“Организатори Бир феста тврдоглаво и дрско настављају са одржавањем неприличног фестивала алкохола и разузданости у време када Православна црква то не дозвољава.

Бир фест у време Богородичиног поста вређа православне вернике, скрнави нашу духовност и и нарушава традицију престонице”, наведено је на плакату на коме је и репродукција Богородице.

“Бир фест” ће ове године бити одржан на београдском Ушћу, од 14. до 18. августа.

Велика Госпојина, празник успомене на смрт Богородице, православни верници и СПЦ обележавају 15. августа, а овом празнику претходи пост који траје 14 дана.

izvor

plakat-beerfest.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Kakve tipčine. Nema ovo veze sa pravoslavljem. 

Tko se sada sve poziva na pravoslavlje?!? Tisućutristoosamdesetdeveta!!!

Tko su oni? Neka crkvena postrojba?

Iš!

Idemo svi na pivo koji smo pravoslavni. Post može da se posti i na pivskom vašaru. Nije greh u pivu već u mržnji. 

Подели на овим сајтовима

Kakve tipčine. Nema ovo veze sa pravoslavljem. 

Tko se sada sve poziva na pravoslavlje?!? Tisućutristoosamdesetdeveta!!!

Tko su oni? Neka crkvena postrojba?

Iš!

Idemo svi na pivo koji smo pravoslavni. Post može da se posti i na pivskom vašaru. Nije greh u pivu već u mržnji. 

Al samo na pravoslavno pivo.... 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Нема потребе да било ко православне вернике позива да се уздржавају од поменутог вашара у време поста. То праволсвни верници знају. Вашару ће присуствовати они који нису верници или су назови верници (то је и лепа прилика да се види колико заиста има верника а колико назови верника). Такође, ништа не треба забрањивати. Србија није Саудијска Арабија. Град Београд припада свима, а не само православним верницима. Постиће хришћани, а они који то нису неће. Вашар ће бити на улици, а Црква није улица. Слободно смо људи - воља нам улица, воља нам Црква. Све ми је дато, али ми све не користи, како каже апостол Павле.

Подели на овим сајтовима

Eh samo kad se setim da me neki pitaju "sto branim gej paradu".... eto branim je zbog ovakvih likova i ovakve filozofije. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Вашару ће присуствовати они који нису верници или су назови верници (то је и лепа прилика да се види колико заиста има верника а колико назови верника).

???????

ccccccc

vidim vi ste vlasnici  verometra, i ti a i ovi gore sa peticijom 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

???????

ccccccc

vidim vi ste vlasnici  verometra  , i ti a i ovi gore sa peticijom 

Posveceni vernik sigurno nece za vreme posta da se opija pivom. Svako po svojoj snazi. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Posveceni vernik sigurno nece za vreme posta da se opija pivom. Svako po svojoj snazi.

A jel mora da se opija ? Nisam znala da mora ......

Jel moze da se ide negde i da se ne opija ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Eh samo kad se setim da me neki pitaju "sto branim gej paradu".... eto branim je zbog ovakvih likova i ovakve filozofije. 

Пиво фест (Вашар пива) и Геј парад (Дупе на вашар) ..имају много више везе него што се то на први поглед види.. Пиво обилује фитохормонима који успешно имитирају женске хормоне.. па им и ефекти знају да буду слични .. Појава увећаних груди код мушкараца, длакавост женског типа, повећан проценат стерилности ...све се то доводи у везу са конзумирањем пива .. Рекли Немци, Руси, Нордијци .. нисам ја маме ми ..

;) .. 

на концу .. пијем и ја пиво .. ал нисам ''перо''

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

... neki ljudi prosto pojma nemaju da taj post uopšte postoji...

Још да закључимо  .. пре претпоставке ... да има и верника православних који незнају за тај пост .. :) Гарнт је тако .. Иринеја ми Др Буловића ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Srbija je zemlja građana Srbije, od kojih većina nisu institucionalni vernici. 

Meni je utisak da na takozvane bojkote i marševe a sve za Crkvu, pozivaju profašističke i klerikalne organizacije, čije članstvo zna o Crkvi taman toliko da se slavi Slava i da su neprijatelji Crkve svi koji nisu za Crkvu.

Da je komedija, bilo bi možda i smešno. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...