Margareta Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne, ne razumeš. To sam ja. Ali nisam jedina. Imam milion drugarica koje su imale slična iskustva. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 :magarac: imas lepe oci..... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 imas lepe oci..... Imam... ? Nisi shvatio..... ...Muškarac koji ne zna da ceni iskrenost je magarac. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ja sam jedan jedini put bila kompletno iskrena sa jednim muškarcem. Pozvao me na kafu, pričali smo i ja sam mu sve što me pitao rekla iskreno, bez uvijanja, sakrivanja i tako to. Nikad se više nije javio. Tako da - tišina tu. И шта је лоше у томе? Човек је саслушао, скапирао те да си искрена, размотрио причу, и схватио да нисте једно за друго... Мада мушкарци имаји једну бољку, много више него супротни пол, а то је, ако га физички не привуче женско, џаба све... SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Imam... ? Nisi shvatio..... ...Muškarac koji ne zna da ceni iskrenost je magarac. zezam se....malo....al mi se svidja sto nis to shvatila onako zenski,sujetno...... za iskrenost se slazem..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 И шта је лоше у томе? Човек је саслушао,скапирао те да си искрена, размотрио причу,и схватио да нисте једно за друго... Мада мушкарци имаји једну бољку,много више него супротни пол,а то је,ако га физички не привуче женско,џаба све... Tacno JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 И шта је лоше у томе? Човек је саслушао,скапирао те да си искрена, размотрио причу,и схватио да нисте једно за друго... Мада мушкарци имаји једну бољку,много више него супротни пол,а то је,ако га физички не привуче женско,џаба све... navela sam samo jedan, svoj primer. Ima ih nebrojeno mnogo. Veruj mi da svaka slatkica kojom si se ti oduševio i čija ti se iskrenost svidela - nije bila iskrena. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 zene ne vole istinu.....bolje i slatko uvijena laz od lose spakovane istine.......kao u matrixu...ja znam da ova snicla ne postoji ..ali je ipak jako ukusna.... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 ? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 zene ne vole istinu.....bolje i slatko uvijena laz od lose spakovane istine.......kao u matrixu...ja znam da ova snicla ne postoji ..ali je ipak jako ukusna.... :good2: Ajde ne lupetaj. Sta ti znash sta zene vole? Citas zenski mozak? Meni ste preko glave vi sto kukate vecito kako zenama nesto fali. O predrasudama tipa sve zene su lazljive me podsecate na one ribe sto pricaju da su svi muskarci isti. Mene devojka skoro sutnula, sa ortakom mojim se smuvala tri dana posle toga, pa je l citate mene da kukam da su neiskrene. Jeste bila neiskrena, sa njim mozda nece da bude mozda joj on vise odgovara a ja cu da nadjem neku koja meni vise odgovara. Dok god drzite te glupave predrasude ili osudjujete druge devojke nikad necete da budete srecni kao ni devojke koje drze predrasude kako su svi muskarci isti itd. . Dodjem ovde na forum, ispeglam se sa Bilbijom oko neke gluposti da skrenem misli, oprostim i furam dalje. Ne nosim te gluposti i predrasuda se sa sobom. Gordana . and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Nije to osudjivanje vec je to zenska priroda....i niko ne kuka vec konstatacija je u pitanju....vecina je takva....niko nije rekao da su sve.....ali imaju tu tendenciju u svojoj biti.....znas to i sam..ne moras da glumis ovde na forumu zarad zenskih srdaca...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Nije to osudjivanje vec je to zenska priroda....i niko ne kuka vec konstatacija je u pitanju....vecina je takva....niko nije rekao da su sve.....ali imaju tu tendenciju u svojoj biti.....znas to i sam..ne moras da glumis ovde na forumu zarad zenskih srdaca...... A sta si ti? Samoprozvani strucnjak zenske prirode? Ja sam poprilcihno siguran da su zhene lazovi isto koliko i muskarci. Pun mi kufer takvog razmisljanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Veruj mi da svaka slatkica kojom si se ti oduševio i čija ti se iskrenost svidela - nije bila iskrena. Pazi, pazi ? Svašta ću još naučiti ovde. ...možda malo kasno ali nema veze. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Бахатост! Не волим бахате људе! Жика је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 22, 2013 Пријави Подели Написано Јул 22, 2013 Ne podnosim razmaženost. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука