Дејан Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Naša crkva ima svetu tajnu, i to je lek za sve bolesti. Izlečenje se dešava kad shvatimo da smo uzrok problema mi sami, kaže Isidora Bjelica U školama učimo sve, fiziku, hemiju, matematiku, a zapravo ne učimo kako da se zdravo hranimo i živimo Isidora Bjelica iz ljute bitke s opakom bolešću izašla kao pobednik!Posle 70 dana borbe i operacije malignog tumora na jajnicima, kad joj je odstranjena materica, jedna od najtiražnijih domaćih spisateljica oseća se dobro. U razgovoru za Kurir otkriva koliko je njen život bio u opasnosti i kako je uspela da se izvuče.Sedamdeset dana borbe- Moja poruka svima koji su bolesni je da naša crkva ima svetu tajnu, i to je lek za sve bolesti. Izlečenje se dešava onda kad promenimo način razmišljanja i ishrane. B ogu hvala, imamo lekare i medicinu. Nije dovoljno uraditi samo jednu stvar da biste izašli kao pobednik - kaže Bjelica, koja objašnjava da je godinama živela u ubeđenju da je za njene problem kriv neko drugi:- Dugo sam mislila da su moji problemi nastali spolja. Međutim, kad gledate smrti u oči, vidite da je problem u vama. Promenila sam način razmišljanja i osećam se bolje. Dugo sam mislila da je promena načina ishrane budalaština. U školama učimo sve, fiziku, hemiju i matematiku, a zapravo ne učimo kako da se zdravo hranimo i živimo. Put saznanja koji sam prošla u proteklih 70 dana, preko načina ishrane i života, jeste neverovatan. Bila sam neznalica.Pisaću o životuDobru vest da je Isidori bolje prva je juče, preko društvenih mreža, prenela njena kuma Vesna Radusinović.- Ostaje mi samo da malo više pazim na sebe. Prikupljam građu za novu knjigu, koja će biti potpuno drugačija u odnosu na sva moja ranija izdanja. Pisaću o zdravom načinu ishrane i života - kaže Isidora. Kurir Dragi, Grizzly Adams, Silence and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Исидора је јака жена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Плутон, Ignjatije, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јул 18, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 http://vimeo.com/70216497 ego, Vockica and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vockica Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Slava milosti Bozijoj! Odusevila me je zena!! Toliko je porasla u mojim ocima, tako je fenomenalno spoznala sebe, i sta je zivot i sta je bolest, sta je greh, sta je milost bozija. Svaka rec joj je na mestu, i ceo njen odnos sadanji prema celoj situaciji, i prema zivotu, i Bogu, je pravi primer kako svi treba da razmisljamo i vidimo sebe i druge oko nas. Bravo za Isidoru. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Isidora Bjelica Znate da nikad nista ne krijem od vas. Bolest nije sramota nego poseta Gospodnja...Danas na najpreciznijem pet ct skeneneru klinike "Aci Badem Sistina" u Skoplju ustanovljeno je da se bolest opet naglo prosirila i to sa gomilom agresivnih metastaza koje se na zalost nisu videle na ultrazvuku i drugim aparatima.Sta mogu da vam kazem osim da vas volim, da postujem volju Boziju i prihvatam je sa radoscu jer on zna kad je i kome zasto vreme. Ja sam apsolutna smirena, puna ljubavi, nasmesena i necu odustajati, boricu se u nadi da ce se desiti cudo koje ce me ostaviti jos neko vreme u ovom palom svetu, sa mojim najblizim i vama koje toliko volim.Dum spiro spero.A znam da po jedna vasa molitva i topla misao ljubavi moze pomoci da se to cudo desi jer vec tri puta sam bila otpisana. Ako je svrha ovolike patnje moje spasenje duse ja ga podnosim sa radoscu...Grlim vas snazno kao i moju najdrazu decicu zbog kojih sve ovo radim i trpim i borim se...voli vas i grli Isi https://www.facebook.com/isidorabjelicapajkic/photos/a.150108371666211.28920.148844108459304/1068438909833148 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Gospode, pomiluj i spasi.... Ignjatije, Рапсоди, Пг and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Како "изашла као победник", сад је објављено да је у веома тешком стању и да су прогнозе, нажалост, веома неповољне... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 To je samo jedna prica ...Mnogo je bolesnih zena koje nemaju nikakvu podrsku i koje se stide svoje bolesti ... Tuzno. Рапсоди and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Nema pobednika,svi umiremo.To je tačka u kojoj se svi spajamo. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Како "изашла као победник", сад је објављено да је у веома тешком стању и да су прогнозе, нажалост, веома неповољне... То је вијест од прије двије године - ово "Изашла као побједник". Побиједиће опет, ако Бог да. Али, ова количина смирености... Немам ријечи! Моја кума, мајка од мог крштеног кума, па мислим да се сваке три, четири године "излијечи" од неког тумора. Сад прије неки дан су јој опет открили један... Да те Бог сачува са чим се та жена све сусрела. А прије свега тога је имала удес и једва је остала жива. Тешко да би и најјачи човјек поднио то што је она поднијела. Kaludjerovic Sreten, Драшко, Arsenija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Како "изашла као победник", сад је објављено да је у веома тешком стању и да су прогнозе, нажалост, веома неповољне... Prvi post je od pre par godina kad je zahvaljujuci bogu pobedila rak. Najskorija vest je da su se metastaze vratile, al sad nije precizirala cijom zahvalnoscu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Како "изашла као победник" prvi post je objavljen pre vise od dve godine...zato je u naslovu teme i dodato - ali... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Јако ми је тешко ово да читам и много ми је жао због Исидоре јер је толико пуна духа и познат је доброчинитељ, недавно сам је случајно приметио на неком снимку из Српске Крајине док је трајао рат како је доносила хуманитарну помоћ и играла се с децом... Доста је луцкаста и има помало поган језик и не волим што је због тога сакупила много мрзитеља нарочито у тренуцима болести. Не дај Боже ником... Још кад је споменула као узрок огромну тугу, а све време се против тога борила осмехом и ведрим духом, ко зна са чиме се све бори осим болести. Моја велика подршка и пуно молитви и жеља за оздрављење, у оваквим тренуцима човек заиста не зна шта да каже, а неки претерани оптимизам би могао да звучи непристојно. Боже, поштеди нас. JESSY, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 31, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2015 Prvi post je od pre par godina kad je zahvaljujuci bogu pobedila rak. Najskorija vest je da su se metastaze vratile, al sad nije precizirala cijom zahvalnoscu... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука