Гости Guest - . . .- Написано Мај 21, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. У Богословији смо имали фору када неко слави, па није у школи да, када прозива професор ко је на часу а ко није да говоримо: Слава му.. Гајић? -слава му Марковић? слава му Цветковић? слава му... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. У Богословији смо имали фору када неко слави, па није у школи да, када прозива професор ко је на часу а ко није да говоримо: Слава му.. Гајић? -слава му Марковић? слава му Цветковић? слава му... 0205_whistling 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. У Богословији смо имали фору када неко слави, па није у школи да, када прозива професор ко је на часу а ко није да говоримо: Слава му.. Гајић? -слава му Марковић? слава му Цветковић? слава му... prstgore Ja sutra idem 1000000001010 t4431 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. У Богословији смо имали фору када неко слави, па није у школи да, када прозива професор ко је на часу а ко није да говоримо: Слава му.. Гајић? -слава му Марковић? слава му Цветковић? слава му... 1000000001010 :) "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. Срећна слава Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Мени сутра слава. Слава ти. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 120 km ali idem 0110_hahaha hodočašće? t4431 sHa_sarcasticlol ekstra Хаџи Глорија Мартијевић... 4chsmu1 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Мени сутра слава. У Богословији смо имали фору када неко слави, па није у школи да, када прозива професор ко је на часу а ко није да говоримо: Слава му.. Гајић? -слава му Марковић? слава му Цветковић? слава му... Лазаревић?слава му... sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Да и Лазаревић... слава му 1340_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 22, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Да и Лазаревић... слава му 1340_womens Како покојни Власта Х. Ђорић каже - Слаџане , заслади га мало 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Kod nas danas nije bilo liturgije,svi su bili u Sremskim Karlovcima,proslava 250 godina hrama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Мај 22, 2011 Пријави Подели Написано Мај 22, 2011 Kod nas je danas posle Božanstvene Liturgije bilo i dobrovoljno davanje krvi, i koncert "Žive vode" i pojanje našeg hora, i prodaja / kupovina kolača i slanih pita, i mnogo radosti... Kako je bilo? Svi bi da mi ovo opet organizujemo, to valjda dovoljno govori... Ljudi su se razišli kućama oko 3. Ne svi, nas 6-7 je ostalo do 5-6. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 јел се сутра сакупљамо 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 Ако Бог да. Сутра је неђеља, Божији дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Мај 28, 2011 0212_rolleyes дошао је и тај дан , а онда па на Спасовдан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука