Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Да, сутра идем на Литургију у манастиру Месић. prst ka dole И водим моју стару баку.

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

Даће мили Бог и идем са својом породицом!!  :)

Причестићу се са њима и својим пријатељима и биће то још једна дивна недеља!  greengrin

Када би свуда било овако и када би овај форум користио за овако лепе вести,где би нам био крај...

Заправо, нема онда краја.  :)

Сада жањемо оно што су посејале генерације пре нас.....

Надам се да ће кроз наредне године цркве постајати све пуније, сваке недеље да ће нас бити све више и више....  Велики је посао на свима нама , а највећи на вама  prst ka dole

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да, сутра идем на Литургију у манастиру Месић. prst ka dole И водим моју стару баку.

Од једног нашег брата свештеника добио сам на поклон прслук који су шиле сестре из манастира Месић и веома га радо носим.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Онда, видимо се сутра у Литургији ви који желите. Остали нека размисле да ли пропуштају још једну недељу, а да ли ће можда бити следеће прилике или ће нешто опет искрснути.

Лаку ноћ  algabacaju

Подели на овим сајтовима

• Гости

ako Bog da  0442_feel dođe nedelja na radost svih nas...

Следећа недеља биће ми посебна!

Свештеник и ја смо организовали у два села бесплатно групно крштење ученика са веронауке , биће око 20 новокршених као и неколико прешколаца.

Подели на овим сајтовима

ako Bog da  0442_feel dođe nedelja na radost svih nas...

Следећа недеља биће ми посебна!

Свештеник и ја смо организовали у два села бесплатно групно крштење ученика са веронауке , биће око 20 новокршених као и неколико прешколаца.

0442_feel

браво, свака вам част

Подели на овим сајтовима

мајкл био, сад се вратио и донио вјенчић кући.... мајкл

знате онај виц пришао човјек свештенику послије Литургије па каже: "фино ти то попе све радиш  и лијепо пјеваш и шарено си обучен ал брате драги много ти је ова црква прљава ја кад год дођем ил је сјено ил травуљина"....  мајкл мајкл

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...