w.a.mozart Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 nego šta nego idem... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Роланд Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 ...Наравно,ако Бог да!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 dada напокон после болести...и причешћујем се.... leteti 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Сат сам померила још данас баш из тог разлога...Обавезно идем! 0442_feel Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Сат сам померила још данас баш из тог разлога...Обавезно идем! isus-sinai dance67890 Колико је то сати? crvenilo Болесна сам, разлог више, обавезно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Да ли на мобилном треба да се промени време или он то сам одради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Да ли на мобилном треба да се промени време или он то сам одради? Мој мора да се помери.А у већини случајева је тако. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ако у подешавању времена на телефону имате опцију ,,летње време" и чекирана је-требало би да сам телафон промени време. А на Литургију-и болестан, само ако ноге држе...Да се као крвоточива старица макар дотакнем хаљине Његове... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ако у подешавању времена на телефону имате опцију ,,летње време" и чекирана је-требало би да сам телафон промени време. А на Литургију-и болестан, само ако ноге држе...Да се као крвоточива старица макар дотакнем хаљине Његове... 1000000001010 Moram i ja da promenim, na telefonu.... I to odmah ili.... Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jakki Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 1000000001010, ako Bog da. Kao da su me iz bolnice pustili samo da bih došla sutra na liturgiju, pa od ponedeljka, aj' ope' operaciju, pa sve ispočetka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Sestro velika je vjera tvoja 1000000001010 klapklap greengrin ekstra leteti leteti Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jakki Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Sestro velika je vjera tvoja 1000000001010 klapklap greengrin leteti leteti 1405_love 0442_feel ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Добро ти нама дошла овдје и дуго нам се задржала. 0442_feel 0442_feel 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Март 26, 2011 Пријави Подели Написано Март 26, 2011 Ajde svi koji cemo na Liturgiju, ish na spavanje! Mora se ustati ujutru. Ajde laka vam noc i nek vam je na spasenje pricesce! 4chsmu1 Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука