Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

dada напокон после болести...и причешћујем се.... leteti 4chsmu1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Да ли на мобилном треба да се промени време или он то сам одради?

Мој мора да се помери.А у већини случајева је тако.

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ако у подешавању времена на телефону имате опцију ,,летње време" и чекирана је-требало би да сам телафон промени време.

А на Литургију-и болестан, само ако ноге држе...Да се као крвоточива старица макар дотакнем хаљине Његове...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ако у подешавању времена на телефону имате опцију ,,летње време" и чекирана је-требало би да сам телафон промени време.

А на Литургију-и болестан, само ако ноге држе...Да се као крвоточива старица макар дотакнем хаљине Његове...

1000000001010

Moram i ja da promenim, na telefonu.... I to odmah ili....

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Sestro velika je vjera tvoja  1000000001010 klapklap greengrin ekstra leteti leteti

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Добро ти нама дошла овдје и дуго нам се задржала.  :( 0442_feel 0442_feel 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...