Зорица екс Милева Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Zorica hvala Admirale 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 bratislav... mada me Bog obično zove Bata pa možeš i tako... i porodica mi... hvala puno,admirale... baš si lafčina inače,da li na proskomidiji mogu da se pominju samo pravoslavne,krštene osobe ili može i neki drugi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Милан, Вукосава, Љубомир, Весна, Даница, Бранислав, Андрија, Лука, Јелена hvala hvala hvala клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Чтец Слађан hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Љубица, Александар. hvala hvala hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Bili,bili...Deca ustala pre 7,kako onda da ne stignemo :cheesy:Hvala Gospodu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 isus-sinai Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 Да, на литургију Св.Пантелејмону slava3 dada isus-sinai ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 аман Боже, дај чешће ове Литургије молим те kafica greengrinОво звучи као призив у монаштво, тамо има сваки дан литургија Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilijazr Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 У нашем храму сваког се јутра служе литургије у пола осам, то је невероватна благодат, и потпуно је другачија атмосфера него недељом и празником. Тише је, свечаније, мање гужве, присније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 аман Боже, дај чешће ове Литургије молим те 0442_feel slava3Ово звучи као призив у монаштво, тамо има сваки дан литургија shuntavilo2не ја брате, ја се фурам на брак t4431а има дана кад заждим путем неког манастира, мало да излуфтирам главу whackado клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 аман Боже, дај чешће ове Литургије молим те whackado 0442_feelОво звучи као призив у монаштво, тамо има сваки дан литургија shuntavilo2 Nema u svakom manastiru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 ако Бог да идем.... нисам већ неко време... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука