Вера Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Ако не сви (због 'ладноће и мале бебе), онда тата. Иначе, хвала Богу, тата се данас исповедио, па сутра, Боже здравља... dada Мислим да је разговор са Вама имао утицаја. Заправо, питала сам га данас и каже да мисли да сте у праву везано за све оно о чему сте причали. Хвала Вам! Надам се само да ће се неке ствари убудуће поправити. Али и ово је помак, будући да се он последњи пут исповедио и причестио прошле године на Васкрс! com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Искрено се и од срца радујем због свих вас, а највише вам се радује Христос, Који остави 99 праведника, да би спасао једног грешника.. а грешници смо сви ми јер смо смртници, немамо живот сами од себе. Зато, сутра похитајте Христу, не одлажите за следећи пут, следећу недељу, месец, пост, годину... можда не буде следећег пута. Господ је све учинио за вас, читав домострој спасења, наше је само да Га прихватимо за свога јединог Спаситеља. А прихватити Христа за Спаситеља, значи поистоветити се са Њим. Зато се не плашите искушења, јер Христос их све победи, а ми са Њим. Заправо, сутра ћемо сви бити Христос, јер је Христос заједница. Он је наша Глава и ми Тело Његово. Глава без тела не може, као ни тело без главе. Једно без другог је мртво. Чак, када се део тела откине од организма, он се распада, смрди и труне, ширећи злокобну заразу. Тако је сваки човек Који нији организам Христов- Црква. Он је чокот- а ми лозе. Грожђе се бере на лози, али да не даје чокот животне сокове, нема ни лозе ни грожђа. А лоза која не доноси род, сече се у у ватру баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 DA, JER "VELIKI JE BOG"! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Да један чује ове наше речи и преуми у своме срцу и крене ка Господу, овај форум и све што заједнички радимо је испунио своју мисију. Тада се радује цела Црква Божија Зато: Сутра је Литургија. Долазите? После тога иде оно што о. Угрин говори: Не могу кући после Литургије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Мислим шта рећи ! О Б А В Е З Н О !!!!!!!!!!!!!! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Naravno. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Март 7, 2010 Пријави Подели Написано Март 7, 2010 Konacno,hvala Gospodu!!!Odveli smo i bebu i malo dete i oboje su se pricestili i bili bas mirni.Doduse,negde posle besede smo stigli,taman da oni ne postanu nestrpljivi...Ako Bog da,tata i ja cemo onda na smenu da odemo da se pricestimo neke od narednih nedelja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 13, 2010 :cheesy2: :cheesy2: 0409_feel 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Не могу вјеровати, увели нам предавања и недјељом :cheesy2: Сутра ћу ићи na литургију али од идуће недјеље биће или једно или друго :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Не могу вјеровати, увели нам предавања и недјељом :cheesy2: Сутра ћу ићи na литургију али од идуће недјеље биће или једно или друго :cheesy2: Комбинуј неизменично,иди суботом,средом,петком... "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Не могу вјеровати, увели нам предавања и недјељом 0409_feel Сутра ћу ићи na литургију али од идуће недјеље биће или једно или друго 0409_feel Комбинуј неизменично,иди суботом,средом,петком... Па да али то опет није као недјељом :cheesy2:Али шта да се ради, смислићу нешто :cheesy2: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Не могу вјеровати, увели нам предавања и недјељом Сутра ћу ићи na литургију али од идуће недјеље биће или једно или друго confused Комбинуј неизменично,иди суботом,средом,петком... Па да али то опет није као недјељом Али шта да се ради, смислићу нешто 0409_feel Не мари,ако које предавање пропустиш због недељне Св. Литургије :smiley: . "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 13, 2010 Пријави Подели Написано Март 13, 2010 Па да али то опет није као недјељом Али шта да се ради, смислићу нешто confused литургије Пређеосвећених дарова су нешто...неописиво, бар за мене.Свака Литургија је прелепа и свака је за мене непоновљива, зато ми и сметају термини "нов" и "старо", јер је за мене свака нова, и другачија од претходне. Но да оставимо то по страни, бар на овој теми... Али заиста, Литургије током Великог Поста, средом и петком.....ко себи може због посла или школе-факултета, да приушти, заиста је потпуно посебан доживљај... 0409_feel 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Март 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 klapklap Ne da dolazim, nego cu i da pevam 0409_feel 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука