Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Што пио црногорски у Русији тако служу у 10. Кад је лето ноч траје до два ујутро после светло такоп да испада усред дана па је лепо.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ja danas htela da ostanem kuci, da se naspavam i spremim za posao, jer svakog dana ustajem rano pa sam malo premorena.

Elem, svih ovih godina sam ja bila "budilnik" u kuci za Liturgiju, ustajala pre svih i molila roditelje da idu sa mnom. Nekad je uspevalo a cesto i ne. A poslednjih par godina zamenili smo uloge, sad su oni redovni u crkvi na sluzbama, ni jednu Liturgiju ne propustaju, i ni jednu ne daju ni meni da propustim. Imam utisak da bi me sve sa krevetom odvukli u ckrvu kad se ulenjim :cmizdrenje: Tako bi i jutros...

Подели на овим сајтовима

Богу хвала, и био, и Причестио се, а затим и поседео са свештеницима, и опет силном дечицом....Пролепшало се време па их пуна порта!!!!Ако, ако, Богу хвала! А онда још два сата дружења у Скадарлији, са предивним људима, од којих су двоје чланови овог форума...Сад могу да радим без икаквих потешкоћа и 24 сата klapklap :) bliss jeeee

:drugarstvo:

1405_love

0442_feel

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Јао сутра имам неко мерење у кајаку нећу моћи да идем на Литургију  :) :) :cmizdrenje:

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...