Гости Guest свештеник Иван Написано Април 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Kod mene je i sutra i prekosutra u 10h.... po crnogorski. Hristos vaskrseШта вас брига, може вам се 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Што пио црногорски у Русији тако служу у 10. Кад је лето ноч траје до два ујутро после светло такоп да испада усред дана па је лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Ma interesantno je sto je Kotor jedina parohija u CG u kojoj liturgija pocinje u 10h... U Mitropoliji sluzba najcesce pocinje u 8h,rijetko gdje u 9h... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 4, 2010 Пријави Подели Написано Април 4, 2010 Da,da.Ja sam u ponoc isla,a onda sa muzem i decom opet ujutru pred sv. Pricest,zbog decice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 17, 2010 Само да вас подсетим: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 јашта, ево још мало па Литургија tanning клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 I opet ne stigosmo...Dok ustade malo bepce,dok ga opremih i nahranih,pa drugo,vec pola 10...Prodje ...Dace Bog,kad jos malo porastu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Ja dezurna u apoteci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Ja danas htela da ostanem kuci, da se naspavam i spremim za posao, jer svakog dana ustajem rano pa sam malo premorena. Elem, svih ovih godina sam ja bila "budilnik" u kuci za Liturgiju, ustajala pre svih i molila roditelje da idu sa mnom. Nekad je uspevalo a cesto i ne. A poslednjih par godina zamenili smo uloge, sad su oni redovni u crkvi na sluzbama, ni jednu Liturgiju ne propustaju, i ni jednu ne daju ni meni da propustim. Imam utisak da bi me sve sa krevetom odvukli u ckrvu kad se ulenjim Tako bi i jutros... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Април 18, 2010 Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Богу хвала, и био, и Причестио се, а затим и поседео са свештеницима, и опет силном дечицом....Пролепшало се време па их пуна порта!!!!Ако, ако, Богу хвала! А онда још два сата дружења у Скадарлији, са предивним људима, од којих су двоје чланови овог форума...Сад могу да радим без икаквих потешкоћа и 24 сата klapklap bliss jeeee 1405_love 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 18, 2010 Их, мени је данас било 0202_238 0442_feel 0442_feel Код нашег о. Серафима у Денковцу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Само да вас подсетим Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 to je taj dasa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Јао сутра имам неко мерење у кајаку нећу моћи да идем на Литургију :) http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 24, 2010 Пријави Подели Написано Април 24, 2010 Meni se bebice prehladile obe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука