Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! klapklap

јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?"

navijanje navijanje navijanje

Дакле, Бубо успела си да га привучеш. Неко мора, а најбоље жена.Ја мислим да ти мужа знам.

Подели на овим сајтовима

идемо, идемо...и то у Манастир Раваница! 0110_hahaha

јутрос смо ишли у Манастир Покрова Пресвете Богородице у Лешју. МОј муж је, Богу хвала на томе, почео чешће да иде на Литургију. 6 и по година сам чекала тај тренутак! Раније је увек било: " Па ишли смо прошле недеље у цркву, зашто морамо и сад?" А данас је сам казао:" Данас је било дивно у Лешју, али ја бих сутра у Раваницу. Хоћеш?"

kucanje love1 319.gif

Дакле, Бубо успела си да га привучеш. Неко мора, а најбоље жена.Ја мислим да ти мужа знам.

И ја мислим да га знаш, иста сте генерација. Грант сте се сретали негде...мали је ово град  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ја долазим  0104_cheesy

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

[glow=red,2,300]О Б А В Е З Н О  Д О Л А З И М !!!!!!!!!!!![/glow]

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Даће Бог! klinac 0442_feel 0442_feel

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Слава Богу, први пут после Божића били сво троје. Беба се причестила. :cheesy2: 0102_laugh

Одлично, сада сте ви на реду  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...