Jump to content

Neostvarene želje

Препоручена порука

Volela bih da imam akvarijum

Ево ти једна рибица за твој акваријум! :)

http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970477_sprite279.swf

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Voleo bih da sam Bog .......  a onda bi kreirao gomilu Boginja kao licnu gardu oko mene.....a potom univezum po sopstvenoj zelji.... 

A ukoliko bi se pojavio neki pobunjenik poput djavolka...bio bi elimisan na samu pomisao o zlu..... :ani_biggrin:...ko bi pomislio da dirne moja stvorenja imao bi posla sa mnom :0102_laugh:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kad se ziv i zdrav vratim sa interplanetarnog putovanja zenim Sarlizu Teron odmah.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Tako nešto bih i ja voleo :)

Samo što bih iskopirao Jahveove početne uslove za veliki prasak, napravio anđele od kojih bi neki glumili demone i trolovali narod, a jedan bi se ovaplotio da glumi Hrista, a sve sa ciljem da sva tvorevina do poslednje subatomske čestice bude identična Jahveovoj.

Onda bih se i ja pojavio na Zemlji 92., uzdržavao se da ne menjam prirodni tok stvari, završio Trinaestu i onda bih kao maturant ili posle upisa na ETF smuvao svoju omiljenu koleginicu, napravio od nje boginju, ali tako da joj izmenim prirodu (da bude besmrtna, moćna, večno mlada, sa potpunom božanskom i ljudskom prirodom), ali tako da njen ipostas ostane isti i da mi lepo galami :)

Cela tvorevina bi bila identična kopija Jahveove do 2011. samo da bi se moja omiljena koleginica formirala ista ovakva savršena kao u ovom svetu.

Znaci otprilike sve zbog kolegenice.....e sta ti je ljubav..... :)

Подели на овим сајтовима

Da budem novi Steve Irwin, da proputujem svet biciklom i/ili pešice, zatim u dubokoj starosti završim i objavim svoje memoare koji će, naravno, kao kod većine velikih književnika, biti svetski priznati posthumno  :ani_biggrin:

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...