Deki992 Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Voleo bih da sam kornjaca sa Galapagosa. Pogledajte kako je njima lepo.Ceo zivot bleje,zive lagano,bez stresa,preko 500 godina tako...Mozda deluju malo gadno,ali verujem da imaju dobru dusu. http://www.youtube.com/watch?v=uakRR7a2f3w Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ajde leba ti, pa posle svima da nam obilaziš grobove Dragi је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ajde leba ti, pa posle svima da nam obilaziš grobove Pa ako planiras da te sahrane na Galapagosu,onda mi nece biti tesko Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Volela bih da imam akvarijum Ево ти једна рибица за твој акваријум! http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970477_sprite279.swf Deki992 and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Pa ako planiras da te sahrane na Galapagosu,onda mi nece biti tesko Iz tvojih usta u Božije uši, znači da ću biti u egzotici Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Voleo bih da sam Bog ....... a onda bi kreirao gomilu Boginja kao licnu gardu oko mene.....a potom univezum po sopstvenoj zelji.... A ukoliko bi se pojavio neki pobunjenik poput djavolka...bio bi elimisan na samu pomisao o zlu..... ...ko bi pomislio da dirne moja stvorenja imao bi posla sa mnom :0102_laugh: Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Kad se ziv i zdrav vratim sa interplanetarnog putovanja zenim Sarlizu Teron odmah. Срђан Шијакињић, Лидија Миленковић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Tako nešto bih i ja voleo Samo što bih iskopirao Jahveove početne uslove za veliki prasak, napravio anđele od kojih bi neki glumili demone i trolovali narod, a jedan bi se ovaplotio da glumi Hrista, a sve sa ciljem da sva tvorevina do poslednje subatomske čestice bude identična Jahveovoj. Onda bih se i ja pojavio na Zemlji 92., uzdržavao se da ne menjam prirodni tok stvari, završio Trinaestu i onda bih kao maturant ili posle upisa na ETF smuvao svoju omiljenu koleginicu, napravio od nje boginju, ali tako da joj izmenim prirodu (da bude besmrtna, moćna, večno mlada, sa potpunom božanskom i ljudskom prirodom), ali tako da njen ipostas ostane isti i da mi lepo galami Cela tvorevina bi bila identična kopija Jahveove do 2011. samo da bi se moja omiljena koleginica formirala ista ovakva savršena kao u ovom svetu. Znaci otprilike sve zbog kolegenice.....e sta ti je ljubav..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Pa ko će, ako neće on Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Da budem novi Steve Irwin, da proputujem svet biciklom i/ili pešice, zatim u dubokoj starosti završim i objavim svoje memoare koji će, naravno, kao kod većine velikih književnika, biti svetski priznati posthumno "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Da nam kosi travu... http://www.shoemycolor.com/media/wysiwyg/98824.gif Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Kad se ziv i zdrav vratim sa interplanetarnog putovanja zenim Sarlizu Teron odmah. И ја сам `тео Шерон Стоун својевремено... drvce and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Da nam kosi travu... Želja mi je da ne prodje ovako... http://www.youtube.com/watch?v=qbqLw3m29As Nadam se da ce se ostvariti moja želja da se ovo nikad ne ostvari... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ja kanda imam neki problem ... ili sam skromna ... ili depresivna ... al' zelja nemam. Osim da su mi deca ziva i zdrva i da ih Gospod cuva. Margareta, feeble and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука