Margareta Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ne, srce, ti si zadovoljna svojim životom i ispunjena Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Najviše bih volela da mi se ostvari ona želja koju sam zamislila na Bogojavljenju... Još uvek se nadam. Tada je bila realna i moguća,ali sada sam uništila svaku mogućnost da se ostvari....neka Gospod bude milostiv meni grešnoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 I mir u svetu Margareta, Срђан Шијакињић, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ...ova žena ostvaruje moju želju Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ... huh trenutno mi je najveca zelja da razumem samu sebe Sidarta је реаговао/ла на ово 1 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 I mir u svetu Sad te zamišljam sa lentom Mironosica је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ... huh trenutno mi je najveca zelja da razumem samu sebe ha, to je najveća filozofska zagonetka od pamtiveka. Mnogi bi voleli to isto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Izgubljeno je samo ono čega se odreknemo. Tako da ću od sada da verujem, da je sve moguće, i izvodivo, dokle god je u meni želje, volje, nade i vere. Do zadnjeg momenta. Inner Truth је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 Све моје жеље су неостварене. Али то уопште не мора бити лоше . Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука