Les Eldridge Написано Август 19, 2017 Пријави Подели Написано Август 19, 2017 Балада - ИндексиИди сад друже мојЉубав и поздрав ми однеси мојој тиПуту мом ту је крајУморан овде ја ћу стати, желим мирКад не буде менеКад ме скрију папрати, травке и шашКад не буде менеЉубит ћу је песмама својим и тадО реци ми њојДа је тако пролазно свеКао птица летСамо њу, да, волио сам јаЈер је за ме била сав свијетЦрвени мој цвијетИди сад друже мојЉубав и песму ми понеси мојој тиДаље сад могу сампочинак овдје ја ћу наћи, иди тиКад не буде менеКада дођу други дјечаци ко јаКад не буде менереци да ћу остати са њом и тадО реци ми њојДа је тако пролазно свеКао птица летСамо њу, да, волио сам јаЈер је за ме била сав свијетЦрвени мој цвијетИди сад друже мојЉубав и песму ми понеси мојој тиДаље сад могу сампочинак овдје ја ћу наћи, иди тиКад не буде менеКада дођу други дјечаци ко јаКад не буде менереци да ћу остати са њом и тадО реци ми њојДа је тако пролазно свеКао птица летО реци ми њојДа је тако пролазно свеКао птица летКао птица лет Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2017 Пријави Подели Написано Август 22, 2017 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 2, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Снежана and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 3, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=S_E2EHVxNAE Richard Marx - Right Here Waiting Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 9, 2018 Пријави Подели Написано Март 9, 2018 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јун 29, 2018 Пријави Подели Написано Јун 29, 2018 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2018 Пријави Подели Написано Јун 30, 2018 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Октобар 26, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2018 Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука