Jump to content

Oružani sukob Žandarmerije i Albanaca s Kosova: Pucalo se kao da je rat!

Препоручена порука

Наталитет има везе искључиво са популационом политиком. Ко не верује, нек види пример Ирана.

Све остало су бајке које нису у директној вези са растом или опадањем популације у једном друштву (држави).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Mogli bi smo malo i sa motornim testerama da ih napadamo i to je neko oružije. 

Imamo nindžu ovde na forumu, da nas skupi, malo da nas poduči i lepo neke motke i noževe da uzmemo i rešena stvar. Em se ne trože tolike pare, jeftinija je motka od motorne testere, em održavanj (znaš li ti koliko je benzin ovih dana), em ne škodimo atmosferi i ne doprinosimo globalnom zagrevanju

Подели на овим сајтовима

Mi ako hoćemo u EU, sledi nam neminovno prvo ulazak u NATO. Tako je bilo sa svim državama koje su ulazile u EU dosad od 2004, nešto ne verujem da će sa nama napraviti izuzetak, pogotovu jer smo jedina država sa kojom je NATO zvanično ratovao...

Подели на овим сајтовима

Imamo nindžu ovde na forumu, da nas skupi, malo da nas poduči i lepo neke motke i noževe da uzmemo i rešena stvar. Em se ne trože tolike pare, jeftinija je motka od motorne testere, em održavanj (znaš li ti koliko je benzin ovih dana), em ne škodimo atmosferi i ne doprinosimo globalnom zagrevanju

Voleo bih da znam koje taj nindža. Ma motorna je zakon samo kolješ bagru.  

Подели на овим сајтовима

Mi ako hoćemo u EU, sledi nam neminovno prvo ulazak u NATO. Tako je bilo sa svim državama koje su ulazile u EU dosad od 2004, nešto ne verujem da će sa nama napraviti izuzetak, pogotovu jer smo jedina država sa kojom je NATO zvanično ratovao...

Mi ako hoćemo u Evropsku uniju prvo treba da pišemo latinicom a ne ćirilicom kako nam oni kažu. 

Подели на овим сајтовима

Mozda se jednog dana opametimo.

Ali sudeci po nekim postovim na ovoj I sl. temama, propali smo.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...