Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 @SHADOWS OF THE LIGHT A како би ти поступио? У контексту НЕ-"хипи комуне"... При томе, да ме неко погрешно не разуме, не оспоравајући акцију како нам је презентовано... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 @SHADOWS OF THE LIGHT A како би ти поступио? У контексту НЕ-"хипи комуне"... При томе, да ме неко погрешно не разуме, не оспоравајући акцију како нам је презентовано... Ako pucaju na mene i moje kolege znaci da hoce da nas ubiju i stoga bi dobili adekvatan odgovor... pucao bih da ih ubijem...nismo mi upali kod njih nego oni kod nas.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Nikad ne bih voleo da se s tobom nadjem rame uz razme u takvoj situaciji....dok ti razmislis de ces da gadjas pokrila bi nas zelena trava zaborava mog.... a da te pitam el za tebe Car Konstantin hriscanin? Knez Lazar? Car Dusan? Isus Navin? Mojsije? Sta su oni? nije hriscanstvo hipi komuna...... Мислим да Исус Навин и Мојсије свакако нису хришћани Шалим се, наравно, ценим да се променило доста, да се човек променио од тада, да је начелно напредовао (кажем начелно јер се и даље понаша исто, али је макар на нивоу идеје дошао до тога да се може и боље живети, са мање крви). Ценим да историја није толико крвава била због Божје воље или што Богу не смета толико да се људи убијају, него јер је човек просто био такав какав је, примитиван, и Бог се није директно мешао у људске прљаве послове, поштујући људску слободу, али није ни одбацио таквог човека, већ га је упркос томе прихватао, а не "и поред тога" или "захваљујући" томе што је убијао, чекају стрпљиво да човек некако напредује. То је моје лично веровање, а како заиста Бог на шта гледа, то само Он зна. Иначе, слушао сам неке официре и специјалце чак, са искуствима у борби, који кажу да увек треба ићи на рањавање , и то из угла војне потребе а не хуманости, јер рањен непријатељ везује са себе макар још једног човека да се брине о њему и извлачи га, а често и више, тако да минимум две пушке престају да пуцају, а око мртвог се нико вше не бакће док борба траје. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Don Pablo rulz! :bleh: Mehikance jos nisam studirao, ali ima vremena doci cu i do njih. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ако подржаваш онда би или морао да будеш спреман да их ти лично и примениш, а онда си чудовиште а не човек (ако би био способан да набијаш људе на колац) , или само причаш без покрића (што је свакако боље). Молим те, не схвати као увреду, само констатујем све могућности из ове твоје изјаве. Ja sam čudovište 8086.gif Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Мислим да треба сести са нападачима и преговарати да видимо шта ми можемо учинити за њих а шта они за нас. Затим би било добро ради ЕУ интеграција да Брисел пошаље посматраче на терен и види имплементацију тог споразума. Потом да и ми и нападачи тражимо да нас прикључе ЕУ у што скорије време јер тад не би постојале никакве границе и разлози за сукоб би автоматски били смањени за један фактор. Наравно ако би ЕУ изволео да отвори своје фондове за нас и наше нападаче то би било екстра. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ako pucaju na mene i moje kolege znaci da hoce da nas ubiju i stoga bi dobili adekvatan odgovor... pucao bih da ih ubijem...nismo mi upali kod njih nego oni kod nas.... Одлично! Зашто се не пријавиш у ту формацију? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Opa Željko kad si ti postao admin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ja sam čudovište 8086.gif Да ли би онда могао са сигурношћу да тврдиш да не би био усташа-кољач да си рођен којим случајем као Хрват у време НДХ, рецимо? Свакако ћеш ми ипак дозволити да сумњам у ово што тврдиш о себи. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Opa Željko kad si ti postao admin? Ниси се ваљда уплашио? Па то због мојих националистичких заслуга на форуму. А иначе шта да ти кажем, можда нисам престајао ни бити... DYNABLASTER and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ниси се ваљда уплашио? Па то због мојих националистичких заслуга на форуму. А иначе шта да ти кажем, можда нисам престајао ни бити... Pa znaš kako ono malo jesam. Nego nisam video pa me onako iznenadilo Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Одлично! Зашто се не пријавиш у ту формацију? Bila guzva na salteru.....nisam imao vezu da me prijave preko reda..ebi ga......al kad bude i ako ne daj boze bude trebalo...bicu ja tu ne boj se.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Don Pablo rulz! :bleh: :91600gh602qs7z8: https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Šta je sa vama???? Pa napali vam domovinu i vi ponovo krivite sami sebe, pa dal je to normalno? Pustili ste neke ružne babetine, ne liče na ljude da vam ispiraju mozak i objašnjavaju da ste vi krivi zato što vas ubijaju, truju, otimaju vam zemlju, seku vam šume, pljačkaju i još treba da imate razumevanja. Свака част Zawisza, терористи да себе окриве неће никад, све ће поновити, живи били па видели! То је једина порука Шиптара терориста. Поред тога некоментарисање случаја од стране КФОР-а је вулгарно самопоуздање у сопствену праведност. Да, они се најближе речено смеју што нису убијени. Не знам за вас, али сваки пут кад прочитам да су терористи прошли добро прође ми језа низ кичму. Шта ме наводи да се праведно и хуманом питам, шта их тера да извршавају радње које су штетне по нас? зашто доживљавако као своју кривицу, срамоту и стид и повећавамо своју великодушност према терористима? Да ли сам крива што су прекршили важну друштвену норму и изазвали да данас у рејону нико не излази из домова? Кривица захтева велику менталну и физичку снагу. Терористи не теже добрим међуљудским ефектима, лоше постижу на различите начине. Прво имају агресивну жељу за моћ, статус, територије, ресурсе, итд, социјалну искљученост за плаћање казне. Друго, ово без коментара од стране КФОР-а разумем као мотивисање терориста, варијанту где нас вежу на психолошком нивоу за рањена лица (терористе), како би се надокнадило за оне који су то учинили. Укључује извињење, накнаду за повреде тек када зарадимо опроштење што су нас покрали, пуцали на наше синове...то је изузетно скуп програм за Србе, то обесхрабрује, елеминише време и менталне ресурсе, а одржава терористичке активности и циљеве. Још теже је да се објасни зашто КФОР фаворизује такве примитивце (терористе), којима у крајњем изразу треба ставити тачку на живот - а не преживљавање и размножавање. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Овај је много бољи за ову дискусију : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука