Jurodiv Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Već se pokazalo u par navrata da je suvišno i opisivati, neka stoji tema čisto za podsjetnik kad se neko osjeti zapostavljenim, prognanim Hrista radi, zataškanim, vulgarizovanim i slično.. Varvarskim.. Pa da se ne pretvori u antagonističko leglo bihevioristička cenzura, kreiranje po sopstvenoj volji. Intelektualni mediokritet smeta vapaju za podrškom, nemamo svi snage da se pogledamo u srce, da introspekcija izvrši nalog za pretres.. Taman se ponadaš da razlike nestaju u ispovjedanju Hrista Spasitelja, a tu počnu nesagledivi filtrati da se obrušavaju na prosperitet Svetih Otaca i njihovog Svetootačkog i Sveto Duhovnog nasleđa. Nemam namjeru da zapadnem u boljku nerješivosti, ali ovako počinju distance i predorijentacija na počasti manira. Selektuju se poznavaoci spram rasudilaca i tako nekad individualna norma izblijedi i do zadnjih tkiva rascjepkanja isteže se nemilosrdno i ceremonijalno do 'opšteprihvatanja'. Najlakše je podmetnuti neiskusnima. Zato, brate moj najdraži, ja i ti ne ispovjedamo istu vjeru, i ako tako ostane, potraga jednog za drugim biće uzaludna.. Osporite i to, ali neko uvjek volju nadima nad prvencem i kontigentno žrtva zabada rukopis ovjenčan neopredjeljenjem za konačnu i apsolutnu stavku i usmjerenje prema Istini kao putokazu.. Kamo epilogu da mu se nazire konačište.. Kamo konvergenciji da tačke popuštaju, kamo isprekidanoj duži da afirmišu postulat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Brate, evo iskreno,(svesna opasnosti da ispadnem glupa)... Al' ja blage veze nemam šta si ti upravo napisao. Драгана Милошевић, Лидија Миленковић, Vockica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Brate, evo iskreno,(svesna opasnosti da ispadnem glupa)... Al' ja blage veze nemam šta si ti upravo napisao. Ne brini se, nisi jedina (glupa). Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 lqj2e2sokakote Драгана Милошевић, Broken and Vockica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 E pa ja kažem vodimo rat a ne ljubav sa krstom naopačke.. Rat sa sobom u svakom momentu dostižan i komemorativan, da izgore hipi - parole.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vaspitanje preovladava, odoh na teme o kucama, macama i zekama Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ne brini se, nisi jedina (glupa). Ево, и ја се пријављујем у глупе. manastir, Драгана Милошевић, Јанко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Dobro je, ne osećam se više tako usamljeno Vockica је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 ali neko uvjek volju nadima nad prvencem i kontigentno žrtva zabada rukopis ovjenčan neopredjeljenjem za konačnu i apsolutnu stavku i usmjerenje prema Istini kao putokazu.. Kamo epilogu da mu se nazire konačište.. Kamo konvergenciji da tačke popuštaju, kamo isprekidanoj duži da afirmišu postulat. tebrice....moze malo pojasnjenja ovo je za mene visa matematika... drlove ...sta je kontigentna zrtva?koji rukopis za apsolutnu istinu?sta znaci biti zaboden neopredeljenjem u aposlutnu stavku prema istini kao putokazu? sta je isprekidana duz? i koji je to postulat kojem je potrebna afirmacija? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ne, to ni slučajno. kad oba budemo ispovijedali ovo http://bit.ly/12hm1YK onda ćemo tek ispovijedati isto. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Već se pokazalo u par navrata da je suvišno i opisivati, neka stoji tema čisto za podsjetnik kad se neko osjeti zapostavljenim, prognanim Hrista radi, zataškanim, vulgarizovanim i slično.. Varvarskim.. Pa da se ne pretvori u antagonističko leglo bihevioristička cenzura, kreiranje po sopstvenoj volji. Intelektualni mediokritet smeta vapaju za podrškom, nemamo svi snage da se pogledamo u srce, da introspekcija izvrši nalog za pretres.. Taman se ponadaš da razlike nestaju u ispovjedanju Hrista Spasitelja, a tu počnu nesagledivi filtrati da se obrušavaju na prosperitet Svetih Otaca i njihovog Svetootačkog i Sveto Duhovnog nasleđa. Nemam namjeru da zapadnem u boljku nerješivosti, ali ovako počinju distance i predorijentacija na počasti manira. Selektuju se poznavaoci spram rasudilaca i tako nekad individualna norma izblijedi i do zadnjih tkiva rascjepkanja isteže se nemilosrdno i ceremonijalno do 'opšteprihvatanja'. Najlakše je podmetnuti neiskusnima. Zato, brate moj najdraži, ja i ti ne ispovjedamo istu vjeru, i ako tako ostane, potraga jednog za drugim biće uzaludna.. Osporite i to, ali neko uvjek volju nadima nad prvencem i kontigentno žrtva zabada rukopis ovjenčan neopredjeljenjem za konačnu i apsolutnu stavku i usmjerenje prema Istini kao putokazu.. Kamo epilogu da mu se nazire konačište.. Kamo konvergenciji da tačke popuštaju, kamo isprekidanoj duži da afirmišu postulat. Ja sam to shvatila ovako: Ti se osećaš prognanim Hrista radi i hoćeš da se izraziš tako da to svima staviš do znanja. Ovaj tekst me podseća na... Hteo si da budeš originalan,ali si uspeo da nam se svima zavrti u glavi .smesko. . Molim te,pokušaj ponovo da izneseš svoje mišljenje,sa malo manje kiča,meni si ostao nedorečen i prilično isfrustriran,mada mislim da stvari stoje potpuno drugačije.... Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 tebrice....moze malo pojasnjenja ovo je za mene visa matematika... drlove ...sta je kontigentna zrtva?koji rukopis za apsolutnu istinu?sta znaci biti zaboden neopredeljenjem u aposlutnu stavku prema istini kao putokazu? sta je isprekidana duz? i koji je to postulat kojem je potrebna afirmacija? Apstrakcija. Sve se vezuje za kontekst rečenice uz koju stoje, dakle, ako imamo kontigentnu žrtvu, to znači da je dvosmislena upotreba činjenice žrtve a i ne nužno žrtve kao elementa prvenca sina kojeg je Avram umalo žrtvovao Gospodu. Dakle, imamo li mi najmilije prevashodno ili smo u dužničkoj krizi? Nadalje, pojam rukopisa za apsolutnu Istinu, pa Jevanđelje je jedini sveprihvaćeni kurs za spoznaju Istine, koji se tumači od strane svetih Otaca, neoborivo precizno, međutim, kako ih neki opovrgavaju, tu nastaje sva rasprava. Apsolutna istina je Rječ Božija. Nemodifikovana onako kako odgovara savremenim mislima ni ovoj ljudskoj logici. Stavka je istovjetno apsolutna koliko i držanje za tu Istinu kao putokaza u sumornoj etapi klinča sa kušačima. Stvarnost je onoliko ljepša koliko je to dopušteno. Akomodirati službena poprišta dvije suprostavljene tačke, dva gledišta različitih perspektiva i stupnjeva, okrepiti dimenziju superiornosti, ne mariti za upodobljavanje, raskolačiti se mutninama. Svaki postulat potrebuje po jednu afirmativnu ličnost koja aktivno teži približavanju stavova, na razini aspiracije koja priliči razboritosti i razgovjetnosti. Žrtva smo mi sami, voz se uvjek kreće po šinama, a putnici iskaču na stanicama. Kad žurimo kad nemamo oproban kuriozitet? Mislim, kakav regenerator je još izumljen da bi se stacionirali povodom iscenirane odbojnosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Vaspitanje preovladava, odoh na teme o kucama, macama i zekama nije za svakog tvrda hrana..... greengrin manastir and Margareta је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 ВИЛМА, Плутон and Vockica је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ja sam to shvatila ovako: Ti se osećaš prognanim Hrista radi i hoćeš da se izraziš tako da to svima staviš do znanja. Ovaj tekst me podseća na... Hteo si da budeš originalan,ali si uspeo da nam se svima zavrti u glavi .smesko. . Molim te,pokušaj ponovo da izneseš svoje mišljenje,sa malo manje kiča,meni si ostao nedorečen i prilično isfrustriran,mada mislim da stvari stoje potpuno drugačije.... Prkos je dušebrižnost. Kad je narod slijep, ne preostaje pružanje ruke prema kapcima, paučina zavjetuje čaure. Napastvujemo habitus, dišemo bez sadržine. Prećutim, jer je zvjer spremna da me proždere u svakom momentu pogrešnog koraka. Savez je iluzija dok se ne odreknete svojih oprečnih stavova o Svetim Ocima. Frustracija je bolest. Nedorečenost nesigurnost. Stvari su realnost, odbjegla u fuzije konkretnih premašenosti ličnosti. Programirani Hrista radi nisu valjani da budu prognani. Volja proganja sve. Ko se odluči na nešto, odlučio se jer sebe daje. Ja sebe prećutkujem, i nisam dostojan prognanja Hrista radi. Vi jeste, vi budite. Poziv i dalje traje. Obuhvatite se i opasajte, stasite su hipostaze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука