Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ja pročitam svaku petu reč, a ostalo interpoliram. Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 E a sad ozbiljno koliko vas je pročitalo do kraja ceo post? Pa taj koji bi to čitao bio bi luđi od njega. feeble, Grizzly Adams and Биљана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 E a sad ozbiljno koliko vas je pročitalo do kraja ceo post? Ја јесам. Ћириличар and Биљана је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ја јесам. И ја! Сваки... Мало ме подсећа на ТЛН и онај скеч са "Апстракцијом филмског израза као језика спецификума..." Grizzly Adams, Ћириличар, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Potpuno ste poludeli. Idem, počinje emisija "Majke mi hrišćanke". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ja sam mislio da znam srpski jezik... Anette, Ћириличар, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Koji je ovaj Jure kralj... A ti kazes da bi moja FMRI bio za ginisa. Милан Ракић and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Zašto nešto nedostupno svima jednostavno nema apsorpciju digitalne modifikacije? mislite o tome..... greengrin Anette and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ljudi, jel' mozda Vukman algabacaju prolazio skoro forumom...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ljudi, jel' mozda Vukman prolalazio skoro forumom...? hahahahahha koja bi to fora bila. poslednji put je bio zilot Jovan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 hahahahahha koja bi to fora bila. poslednji put je bio zilot Jovan. Још увек не знамо ко је ”Мириам”. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 @@Juan Valdez, Ma, administracija zna, nego "nije vreme da svi saznaju"... Juan Valdez and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Рекла им она ко је. А ако јој не верују, нек питају њеног рођака, он никад не лаже. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 A ko je Vukman ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Прочитах још једном уводни пост. Легендарно! Знам два лика који овако пишу, али не знам баш да ли су у фазону да тролују по форумима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука