Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Sve mora da se kupi. Ništa nije zagarantovano. Sve vrijedi i plaća se. 'Caru carevo a Bogu Božije'. Usluge se baziraju na valutnom sistemu. Tranzit robe i trgovina. Otvaraju se banke. Ko ne prihvati osuđen je. Surovost koja sama sebe osuđuje. Čovjek kadkad ustupi nešto nekome, sažali se na njega. Pravda je uvjek talanat. Kad kažeš 'hoću društvo gdje ne zavisiš od dobrotvora' oni ti kažu da si utopista. Socijalne staleži i univerzalni platežni reformatori ustava. Takse na armaturu, trošak na svakodnevne potrepštine. Servilna banda uljuljkanih transportera. Pun frižider, odmazda na jestive sastojke, svježe voće. Odjeća, obuća, pelene, voda! Inspiratori ove pobune protiv različitosti podražavaju novac! Novac utoliko uzburkava naše pretenzije ka različitosti ukoliko se poništava gotovinska neumoljivost. Ja hoću nešto, kažu mi da to košta.. Pojavi se želja za nečim, apeluju mi da je to tuđe.. Svojina u komunizmu opet je protiv Boga i ljudskih prava na razlike.. U raju su jeli sa svih plodova osim sa jednog. Postoji li ta zapovjest da se životne potrepštine ne vrijednuju kao sredstvo razmjene? Zašto nešto nedostupno svima jednostavno nema apsorpciju digitalne modifikacije? Kada rasuđujemo otkud nama izmišljotina i tačka povlačenja razumnih proporcija duž linije oligarhije, nije li zdravije rukovoditi se Božijim zakonima za ljude nepovjerne u Boga na zemlji, s tim da se unište ljudske mjere opreza tipa lične karte, novac, uopšte stratifikacija koja dozvoljava da deprivacioni kodeks neželjeno anulira postepenost da pravilno reintegrišemo uslove Boga na zemlji bez ičega što Ga 'odmjenjuje' na zemlji, prevashodno novac? Novac, uobičajeno sredstvo komunikacije u opširnom vakcinisanju srebroljublja provlačeći ga kroz ruke. Promisao Božija pojednostavljeno je kušateljska, ali društvu ne imponuje zagušljivost duševnog ateriranja pred harangom uhljebljenih.. Ko podupire nastavak legalnog uniformisanja monete među generacijama i generacijama koje slede? Kome najviše odgovara preraspodjela na iste nivoe poslovanja koji fabrikuju i štampaju ove niskoekstremne dragulje? Dajte ijedan dobar povod da novac ima neku svoju korist u odnosima čovjeka sa Bogom, kad je otišlo toliko daleko na zapadu da se pojavila indulgencija.. Pojasnite suštinu održanja novca u društvu i uopšte nužnost poretka u društvu, jer poredak je alternativa Bogu i Njegovim zakonima, takođe.. Леги, Млађони and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 ala je mracan taj svet u kome ti zivis.... Justin Waters, ВИЛМА, Ћириличар and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Klanjam se pred tobom , o , jurodivi ... i pred tvojim temama ! Više i ne čitam šta pišeš pošto mi treba neki egzegeta za tumačenje ... ali cenim da će i ova biti popularna. Grizzly Adams, feeble, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ajde da li nas zaj**avaš? Биљана, Ћириличар and Broken је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ajde da li nas zaj**avaš? Ahahahaaa...može biti, može biti. Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ja mislim po njemu i kad u WC odeš i sedneš na WC šolju ni to nije hrišćanski, treba da čučite u žbunju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Новац није хришћански, зато га ја и немам! 0102_laugh Срђан Шијакињић, Odahviing, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јуродив је тролчина за десетку... Биљана, Deki992, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Brate koji si ti lik... . .samo da ti kazem da koristis satanisticku tvorevinu zvanu racunara.internet.....koje si verovano platio ili su ti platili tim istim novcem..... tanning Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ja mislim po njemu i kad u WC odeš i sedneš na WC šolju ni to nije hrišćanski, treba da čučite u žbunju pa ni to nije hriscanski! kako da zagadjujes prirodu koju je Bog stvorio... Иван Недић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 "Ko je lud u Vranje , lud je i u Stanbol." 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јуродив је тролчина за десетку... E ali razumem sedneš za neku temu i istroluješ je onako dobro, recimo tvrdiš da je Njegoš čist Crnogorac, a Tesla Hrvat-Amerikanac Ali ovaj konstanto na svakoj temi je, i to svaki post mu je kilometar i po, ne znam odale mu toliko vremena, mislim da mu ni Vasilije nije ravan. Nego šta je sa Vasilijem odavno ga nisam video? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Koji je ovaj Jure kralj... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 pa ni to nije hriscanski! kako da zagadjujes prirodu koju je Bog stvorio... Значи на поду сам од смијеха! .smeha. .smeha. .smeha. Anette је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 E a sad ozbiljno koliko vas je pročitalo do kraja ceo post? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука