DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kako bre se napijes, pa kad se napijes ondakar svaka postaje plotska lepotica :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kako bre se napijes, pa kad se napijes onda svaka postaje plotska lepotica :lol: Ma ne vidim brate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Kako bre se napijes, pa kad se napijes ondakar svaka postaje plotska lepotica :lol: ma jok onda je vidis duhovnim ocima..... tanning zato su sve lepe.... Лидија Миленковић, DYNABLASTER and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Genijalne teme otvaraš. 0110_hahaha Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Doublebreath ko ti namestio tu shljivu na oku? bgpj and Broken је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Doublebreath ko ti namestio tu shljivu na oku? Nije za javnost. Sta...bas se jako vidi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Ha ha dobra fora :lol: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Одећа се мења према клими, култури и не може се поставити неко правило да нпр. сви носе мантије разних боја pravopop Ако погледамо иконе људи су на Истоку у Христово доба ходали у одећи сличној стихару, преко које је ишао огртач. После су дошле панталоне са номадским народима, па да расправљамо о чарапама , доњем вешу... Некада су људи носили народну ношњу, па ппрестали. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Мени је криво што се дешавало да се неке девојке, средњошколке одлуче да дођу на литургију са жељом да се причесте а свештеник им не дозволи јер нису биле прикладно одевене тј. нису имале сукње. Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Одећа се мења према клими, култури и не може се поставити неко правило да нпр. сви носе мантије разних боја pravopop Ако погледамо иконе људи су на Истоку у Христово доба ходали у одећи сличној стихару, преко које је ишао огртач. После су дошле панталоне са номадским народима, па да расправљамо о чарапама , доњем вешу... Некада су људи носили народну ношњу, па ппрестали. Ma sve može da se mjenja, sve je podložno promjeni kad se kolektivna svjest uzbudi na reagovanje. Pravilo je rezultat zdrave svjesti,i zakoni koji će da počivaju na tome nisu subverzivni i destruktivni. Gnijev usmjeren na zlo ne dotiče samog nosioca ili posjednika zla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Мени је криво што се дешавало да се неке девојке, средњошколке одлуче да дођу на литургију са жељом да се причесте а свештеник им не дозволи јер нису биле прикладно одевене тј. нису имале сукње. pa i treba..treba da budu pristojno obucene.....nije dosla u diskoteku da popije djus vodku.... .smesko. ionako su razuzdane.... Jurodiv је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Treba ima objasniti sa ljubavlju i razumevanjem zasto to nije dobro. Ja mislim da ne treba odbijati tek tako od case,pogotovo nekoga ko se prvi put pricescuje.Mozda su se one za taj pricest potrudile vise od samog svestenika ali jednostavno nisu razmisljale o kodekau obpacenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 treba sa ljubavlju i razumevanjem ..slazem se...ali im treba osvestiti sta ta casa predastvlja,sta je taj hleb koji uzima....ja na primer iako se nisam mnogo puta pricestio u zivotu..nisam nikada se pricestio a da nisam postio,makar jedan dan pred pricest..jednostavno mi je to licemerno....lagao bi sam sebe.... Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Јуродиви брате, да ли имаш духовника? Ако немаш, можда би било добро да га нађеш. А ако имаш, било би добро да му испричаш ове своје мисли.Иначе се бојим да ћеш да одлепиш скроз. Свакаквих сам неофитских фаза гледао, ово твоје је најекстремније. Можда у стварности ниси овакав. Ово ти добронамерно говорим, нема љутње. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Post se podrazumeva.Mislio sam na zabranjivanje pricesca nekoj neupucenoj devojci samo zato sto nije dosla u suknji.To mi je nekako farisejski... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука