Jump to content

Žene nose pantalone

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kako bre se napijes, pa kad se napijes ondakar svaka postaje plotska lepotica :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Doublebreath ko ti namestio tu shljivu na oku?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ha ha dobra fora :lol:

Подели на овим сајтовима

Одећа се мења према клими, култури и не може се поставити неко правило да нпр. сви носе мантије разних боја pravopop

Ако погледамо иконе људи су на Истоку у Христово доба ходали  у одећи сличној стихару, преко које је ишао огртач.

После су дошле панталоне са номадским народима, па да расправљамо о чарапама , доњем вешу...

Некада су људи носили народну ношњу, па ппрестали.

Подели на овим сајтовима

Мени је криво што се дешавало да се неке девојке, средњошколке одлуче да дођу на литургију са жељом да се причесте а свештеник им не дозволи јер нису биле прикладно одевене тј. нису имале сукње. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Одећа се мења према клими, култури и не може се поставити неко правило да нпр. сви носе мантије разних боја pravopop

Ако погледамо иконе људи су на Истоку у Христово доба ходали  у одећи сличној стихару, преко које је ишао огртач.

После су дошле панталоне са номадским народима, па да расправљамо о чарапама , доњем вешу...

Некада су људи носили народну ношњу, па ппрестали.

Ma sve može da se mjenja, sve je podložno promjeni kad se kolektivna svjest uzbudi na reagovanje. Pravilo je rezultat zdrave svjesti,i zakoni koji će da počivaju na tome nisu subverzivni i destruktivni. Gnijev usmjeren na zlo ne dotiče samog nosioca ili posjednika zla.

Подели на овим сајтовима

Мени је криво што се дешавало да се неке девојке, средњошколке одлуче да дођу на литургију са жељом да се причесте а свештеник им не дозволи јер нису биле прикладно одевене тј. нису имале сукње. 

pa i treba..treba da budu pristojno obucene.....nije dosla u diskoteku da popije djus vodku.... .smesko.  ionako su razuzdane....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

treba sa ljubavlju i razumevanjem ..slazem se...ali im treba osvestiti sta ta casa predastvlja,sta je taj hleb koji uzima....ja na primer iako se nisam mnogo puta pricestio u zivotu..nisam nikada se pricestio a da nisam postio,makar jedan dan pred pricest..jednostavno mi je to licemerno....lagao bi sam sebe....

Подели на овим сајтовима

Јуродиви брате, да ли имаш духовника? Ако немаш, можда би било добро да га нађеш. А ако имаш, било би добро да му испричаш ове своје мисли.Иначе се бојим да ћеш да одлепиш скроз. Свакаквих сам неофитских фаза гледао, ово твоје је најекстремније. Можда у стварности ниси овакав. Ово ти добронамерно говорим, нема љутње.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...