Jump to content

Gdje izlazite,na koja mjesta,kako se provodite?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добро другари, не капирам баш чему прозивка човека, само зато што пише како пише, и то није довољно једном то приметити него хајде да сви направимо по једну фору на тај рачун... Јури има неке дилеме и размишљања и не капирам тај одбојни став у старту само зато јер вам се не свиђа стил на који их је изнео... Није баш добронамерно, а не капирам што не бити добронамеран све док нисте сигурни да је трол или шта већ мислите...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ommmmmmmmmmmmmmmmmm....

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Ovdje sam ja stalno hodao na dizu kad sam stanovao još tamo, takva undergroundova prljava disko-rock rupetina, sad se to vidim promjenilo, nije više prljava disko-rock rupetina već prljava techno-rupetina, baš velika promjena, hahahaha, tu sam ja proskakao svoju mladost. Ti s osjetljivijim želucom rađe ne gledajte da se ne ispovraćate, hahahaha. Takav disko prasečnik je to tamo. alkohol, piivo, tablete, povraćanja vani na rijeci itd. Vidim da su "tradicija i rituali" ostali isti samo je umjesto r*n*r i diska sad tamo techno. Ustvari to nije samo diskoteka već jedno od najboljih mjesta za koncertovanje, tamo su svi dolazili svirat i iz inostranstva, zato sam tamo i išao, uvijek nekakvi super koncerti: rock, pank, metal, svejedno kakvi, sve je to tamo i dan danas.

MORD se zove, mord češki znači "ubistvo"

sam naziv je vrlo sugestivan i prikladan s

obzirom na to šta na vas tamo sve čeka

http://mex.rajce.idnes.cz/Celakovice_-_Mord/

Подели на овим сајтовима

Ovakve kapele tamo sviraju, ovi su bili u Irish Music Pub klubu a i u MORD-u, 

nekad tamo, nekad vamo, kako im "pukne", koncertna organizacija - anarhija

Vombat Kruton - Kramle, Společné hraní se Spwash

v Irish Music Pub Čelákovice 20. 04. 2013

Подели на овим сајтовима

I ovi su svirali u MORD-u, samo nemam nikakav njihov snimak odande, rijetko je tamo naći snimak jer nema nikog sposobnog ko bi šta tamo snimio kad su svi redom naduvani, nadopovani, odvaljeni il leže po podu. Ovo je iz Hannovera, slične njemačke rupetine ili disco-locha gdje su svirali, da steknete nekakvu bližu predstavu o muzici u MORD-u, kako rekoh, svirali su i oni u MORD-u:

Riviera Playboys - Hey Joe

Riviera Playboyz - Oko zla

Подели на овим сајтовима

Moj kolega  ode da kupi ženi burek za doručak, pokupe ga drugovi, odu u kafanu, on dođe nakon 5 dana kući...

I donese burek.

Е, да је жена била права домаћица па спремала доручак а не чекала да јој муж купи бурека, онда до овога не би дошло :)
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...