Jump to content

Gdje izlazite,na koja mjesta,kako se provodite?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате, ако си озбиљан, тј. ако ниси трол (човече, у последње време сви су ми сумњиви), можда могу да разумем понешто од тога што кажеш да те мучи... Али зар не мислиш да можеш бити са Богом, и веран себи у сваком тренутку и шта год радио (ако искључимо крајности и очигледне грехове)? Зар не мислиш да је Бог, Савршени Бог, Бог свих нас, свих људи и зар не мислиш да се може уклопити у наш живот подједнако добро и ако га проводимо сами у молитви 16с ати дневно и ако смо по цео дан окружени људима и овоземаљским пословима? Ја верујем да је Бог уз нас и у нама увек када смо ми у добром, у добрим помислима, у добрим намерама према људима, у једном добром настројењу, једном речју... Мислим да нема ништа лоше ни у твом самовању ако теби тако одговара, али мораш бити сигуран да ли ти засита одговара или одговара неким вештачки постављеним циљевима које си себи зацртао. Бог од нас не тражи да се мучимо, да малтретирамо своју природу, већ да ведра духа, будемо уз људе и са људима и да само имамо позитиван однос према Њему, све остало само по себи, природно дође. Опрости ако сам претерао у мешању у твоје ствари. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

U redu, aperitivi.. Ne konzumiram alkohol. Viski i opojne droge.. Nije ti to presudno da bi izlazio.

Pa nisam ni rekao da jeste, upravo sam i ja rekao da nije, samo ja konzumiram, ne preterano, ali konzumiram, opojne droge ne konzumiram, viski, nemam para da pijem :D, a cigare nikad nisam ni probao. 

Подели на овим сајтовима

Bio bi bolja zenska od mene kada bi promenio pol, verujem :P

To je zato sto bradu oduvek drzim ponosno uzdignutu visoko i blago njisem bokovima sitno koracajuci...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Poznat mi je taj osećaj

leonardo-dicaprio-inception-movie-meme-f

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Брате, ако си озбиљан, тј. ако ниси трол (човече, у последње време сви су ми сумњиви), можда могу да разумем понешто од тога што кажеш да те мучи... Али зар не мислиш да можеш бити са Богом, и веран себи у сваком тренутку и шта год радио (ако искључимо крајности и очигледне грехове)? Зар не мислиш да је Бог, Савршени Бог, Бог свих нас, свих људи и зар не мислиш да се може уклопити у наш живот подједнако добро и ако га проводимо сами у молитви 16с ати дневно и ако смо по цео дан окружени људима и овоземаљским пословима? Ја верујем да је Бог уз нас и у нама увек када смо ми у добром, у добрим помислима, у добрим намерама према људима, у једном добром настројењу, једном речју... Мислим да нема ништа лоше ни у твом самовању ако теби тако одговара, али мораш бити сигуран да ли ти засита одговара или одговара неким вештачки постављеним циљевима које си себи зацртао. Бог од нас не тражи да се мучимо, да малтретирамо своју природу, већ да ведра духа, будемо уз људе и са људима и да само имамо позитиван однос према Њему, све остало само по себи, природно дође. Опрости ако сам претерао у мешању у твоје ствари. :)

Nisam ti ja ni usmjerio oprez prema toj lagodnosti nekog postignutog kompromisa između čistih ovozemaljskih poslova i bića nepodložnom promjenama.Ko nauči da istovremeno vrši dva posla,da služi sebi i bližnjima i moli u isto vrijeme je svakako blažen čovjek,neka vrsta podvižnika u čiji rejon ne mogu da upadnem,jer sam nesposoban da vršim dvije radnje istovremeno.Pa, ako pođem od sebe, ti ciljevi uopšte nisu vještački niti su visoki.. Bolje je bježati od ljudi kad nismo u stanju da stabilizujemo svoju unutrašnju prirodu koja ima koheziju sa onim palim u nama. Bez ljubavi mi smo indirektni.

Подели на овим сајтовима

Znas znanje, sta da ti kazem.. nisam ti dostojna protivnica :D

Podilazenjem i slatkorecivoscu mi neces spustiti gard! On je MOJ!

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ovdje sam prije išao na pivo, više nejdem, sad su tamo sve ovakvi mladi cvoci, ljudska mladunčad sve zauzela pa skaču sve tamo ko navijena, vjerovatno extaza, amfetamini, šta bi drugo, to smo mi koristili na veterini za uspavljivanje konja a gle sad kako se s tim veselo dopuju, ne može se od njih nikud, čovjek više nigdje nema mjesta ni za to     pivo da ga na miru popije, ahahahaha. To gdje sam išao najviše je sad zatvoreno, pokažem vam sliku ako nađem:

Pivnice Krnov

Подели на овим сајтовима

On je tvoj, Srdjan je moj i kraj. Necemo valjda da se raspravljamo! :P

Sta je ovo sad, ko keceri, zoves sad Srdjana u pomoc?! Moracu sama protiv svih!

Подели на овим сајтовима

Srdjan je moj drug, muz, ljubavnik. Sve! I bice ljubomoran!

Чекај бре, јесмо се договорили да причамо људима да сам НЕљубоморни, кул тип? Демит!

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...