Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

...odmah bi te anfrendovao jer bi mi to lose uticalo na reputaciju na forumu.

Zar ti nisi derpe?

Ja sam te samo zbog toga i frendovao.

• Волим 1

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

И атеисти  . Не би ни био први пут . А хришћани нису правили фаму око тога него су лепо одржавали литургије тајно, по катакомбама. Шта би фалило и гејевима да парадирају тајно, по неким шумама или пећинама..

Ti se sigurno šališ ...  .smesko. Zar ne?  :krstix:

По мом суду, да. Људи који у сексу виде само задовољство страсти су, по мом мишљењу, веома мали људи.

Moguće, ali ti si pisao nešto oko nejednakih prava homo i heteroseksulaca ... da li bi to važilo i u ovom slučaju?

Bila bi manje vredna ako krene kampanja i ideologija svojih opredeljenja (licnih)

Da li si ti video da društvo proganja takve ljude?  0409_feel

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

Јеси ли се запитао зашто таква друштва не постоје нити су икад постојала? 

Zato sto su heteroseksualci uvek bili i uvek ce biti u vecini je verovatno osnovni ralzog.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

Подели на овим сајтовима

Onog koji bi da tera gej aktiviste u katkombe.

Никад. Обезбедио бих им климатизовану халу, са трибинама где би посетиоци могли да седе и посматрају догађај. Професионално озвучење,видео бим, пиће по дисконтним ценама. Значи , врх,у сваком погледу. 

Подели на овим сајтовима

Никад. Обезбедио би им климатизовану халу, са трибинама где би посетиоци могли да седе и посматрају догађај. Професионално озвучење,видео бим, пиће по дисконтним ценама. Значи , врх,у сваком погледу.

Spomeni patrijarhu da litiju umesto na ulicama Beograda odrze u tako nekom lepo sredjenom ambijentu... da vidis sta ce da ti kaze...

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Moguće, ali ti si pisao nešto oko nejednakih prava homo i heteroseksulaca ... da li bi to važilo i u ovom slučaju?

Објаснио сам и каквих права. Друштво треба више да брине рађање него ко ће са ким да спава. Ако се бирају прироритети за давање новца онда рађање мора да има апсолутну предност у односу на, рецимо, промену пола. На такве и сличне ствари сам мислио. А то да ли ће Пера да воли Стеву, то друштво и државу не треба да се тиче - јер то је ствар само између Пере и Стеве. Да ли ћемо да се рађамо или ћемо да изумремо - то је већ питање од заједничког интереса. Мислим да сам био јасан.

Подели на овим сајтовима

Zato sto su heteroseksualci uvek bili i uvek ce biti u vecini je verovatno osnovni ralzog.

Да ли је од општег добра зато што су у већини, шта мислиш? Да ли би ваљало да су у мањини?

Подели на овим сајтовима

Објаснио сам и каквих права. Друштво треба више да брине рађање него ко ће са ким да спава. Ако се бирају прироритети за давање новца онда рађање мора да има апсолутну предност у односу на, рецимо, промену пола. На такве и сличне ствари сам мислио. А то да ли ће Пера да воли Стеву, то друштво и државу не треба да се тиче - јер то је ствар само између Пере и Стеве. Да ли ћемо да се рађамо или ћемо да изумремо - то је већ питање од заједничког интереса. Мислим да сам био јасан.

To mi je jasno ... nije mi jasno kakve veze ima državno podsticanje nataliteta sa održavanjem parade? Ti možeš da subvencionišeš parove sa 2, 3  ili više dece i istovremeno da dozvoliš održavanje parade. Jedino ako si mislio na oporezivanje ljudi (LGBT, neženja, parova bez dece) koji nemaju potomstvo? 

The only normal people you know are the ones you don’t know very well.

Подели на овим сајтовима

То је друго питање о којем нисам ни дискутовао. Што се мене тиче, нема никаквих проблема.

Moj je utisak da je ono o cemu diskutujemo inicirano onim o cemu ne diskutujemo, a to je neprijateljski odnos drustva prema njima. Pricali smo kako su ontoloski drugaciji, kako ne mogu da se reprodukuju i da zbog toga drustvo treba da ima druge arsine za njih...

Meni su i razni maskembali budalastine, ali zato ni ne ucestvujem u tim povorkama.

Mislim da bi bilo interesantno da se organizujem i nadjem dovoljno istomisljenika i pripretim da cemo da izubijamo svakog ko bude ucestvovao u bilo kakvom maskembalu i da policija podvije rep i otkaze takve skupove kao visokorizicne! Mi zivimo u krdu, a ne u drustvu. :)

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Никад. Обезбедио бих им климатизовану халу, са трибинама где би посетиоци могли да седе и посматрају догађај. Професионално озвучење,видео бим, пиће по дисконтним ценама. Значи , врх,у сваком погледу. 

Neiskren si, i pravis se glup, pa prekidam konverzacuju sa tobom, dok ne kazes nesto iole interesantno.

Подели на овим сајтовима

To mi je jasno ... nije mi jasno kakve veze ima državno podsticanje nataliteta sa održavanjem parade? Ti možeš da subvencionišeš parove sa 2, 3  ili više dece i istovremeno da dozvoliš održavanje parade. Jedino ako si mislio na oporezivanje ljudi (LGBT, neženja, parova bez dece) koji nemaju potomstvo? 

Нисам ни помињао параду. Одговарао сам Петру да се хомо и хетеро не могу стављати у исти кош када је брига друштва у питању, из разлога који су ти, како кажеш, јасни. То је све што сам хтео да кажем. 

Подели на овим сајтовима

Да ли ћемо да се рађамо или ћемо да изумремо - то је већ питање од заједничког интереса.

Zavisi ko smo mi. Ako smo mi ljudi, onda nema velike brige, idemo ka 10 milijardi postojano. Ako smo mi, drzavljani ove sumanute drzavice, onda nam je potrebno cudo, a ne radjanje.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...