Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

Дакле, хетеросексуалност је већа, онтолошки важнија, ако хоћеш.
Говорим да бих показао да се хомосексуалност и хетеросексуалност не моги једнако вредновати, те самим тим ни друштво не би требало да им прилази истим аршинима.
Зато је хетеросексуалност, љубав између мушког и женског важнија и већа, уколико нам је живот највећа вредност.

Pa kako sad ovo, hajde da se odlucimo, ili nemamo isti arsin, pa ne mozemo da kazemo sta je vece/manje/jednako ili imamo isti arsin (zivot...). Isti arsin je preduslov uporedjivanja, zar ne?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Pa kako sad ovo, hajde da se odlucimo, ili nemamo isti arsin, pa ne mozemo da kazemo sta je vece/manje/jednako ili imamo isti arsin (zivot...). Isti arsin je preduslov uporedjivanja, zar ne?

Не знам шта ти ту није јасно? 

Подели на овим сајтовима

Не знам шта ти ту није јасно? 

Nije mi jasno zasto sterilan heteroseksualni par moze da ima prava koja homoseksualni ne moze, kada oba fejluju na arsinu zivota.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Kako ne kapiras da vlada daje ta prava poslodavcu. Da diskriminiše Hrišćane.

Ne radi se tu o diskriminaciji hriscana, vec o tome da niko ne moze da nosi bilo sta oko vrata i da to pokazuje. To je dress code doticne kompanije i odnosi se na sve a ne samo na hriscane. Naravno, to ne znaci da nije debilno raditi tako nesto, ali u svakom slucaju nema nikakve diskriminacije hriscana.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Nije mi jasno zasto sterilan heteroseksualni par moze da ima prava koja homoseksualni ne moze, kada oba fejluju na arsinu zivota.

Стерилан хетеросексуални пар има хендикеп којег се, барем већина, жели да реши. Таквима, уколико испуњавају остале услове, треба давати децу на усвајање. 

Добар си пример навео. Таквим паровима треба друштво да маскимално изађе у сусрет. Да буде што приступачније лечење од стерилитета, вештачка оплодња и сл. Далеко пре новац треба трошити на такве случајеве а не на ликове који су умислили да су женско па желе да мењају пол ( и то ће ускоро бити "на буџету" или већ јесте).

Ето, то је неки контекст на који сам мислио када сам рекао да је хетеро неупоредиво важнији од хомо те да се у неким стварима (где се ангажује друштвена заједница) не могу третирати као исто.

Подели на овим сајтовима

Kako ne mozes? Sad vec pricas bezveze. 

Чекај, да рецимо ја изађем и кажем хоћу да одржим геј параду, да ли бих имао бољи дочек него гејеви ? Не . Значи и геј, и хетеро, и зоофил, и било који други гарађанин који би покушао да организује геј параду наишао би на исту реакцију. Другим речима гејеви имају иста права као остали грађани и негативне реакције на одржавање геј параде нису ни у ком случају повезане са сексуалним опредељењем њених учесника већ са природом скупа. Јер гејеви могу слободно да се окупе и организују параду пчелара , баштована или љубитеља ратова звезда , и не би наишли на било какве сметње . Где је ту онда кршење права ? Нема га. Једноставно, то је манифестација високог ризика ко год да је организује .

Подели на овим сајтовима

Стерилан хетеросексуални пар има хендикеп којег се, барем већина, жели да реши. Таквима, уколико испуњавају остале услове, треба давати децу на усвајање. 

Добар си пример навео. Таквим паровима треба друштво да маскимално изађе у сусрет. Да буде што приступачније лечење од стерилитета, вештачка оплодња и сл. Далеко пре новац треба трошити на такве случајеве а не на ликове који су умислили да су женско па желе да мењају пол ( и то ће ускоро бити "на буџету" или већ јесте).

Ето, то је неки контекст на који сам мислио када сам рекао да је хетеро неупоредиво важнији од хомо те да се у неким стварима (где се ангажује друштвена заједница) не могу третирати као исто.

Sta ako im je sterilnost neizleciva sa danasnjim alatima? Njihova zelja za gajenjem dece je jaca nego kod pedera? Ne znam.

Ko zna, kad bi homici mogli da odrastaju u okruzenju u kojem su prihvaceni, kad ih ne bi drustvo silovalo da budu nesto sto nisu i ne mogu biti, mozda bi vise njih sazrevalo u odgovorne licnosti sposobne da vode racuna i o drugima, pa i o deci. Ja stavrno ne vidim ubedljiv argument da se svaki homo par trudi da zlostavlja decu zato sto je homo, kao sto mi neprihvatljivo da se svaki otac trudi da siluje kcerku (ili majka sina) jer su suprotnih polova i imaju mogucnost da daju potomstvo (ili da makar pruze nekakvo zadovoljstvo silovatelju).

Подели на овим сајтовима

Kako ne mozes? Sad vec pricas bezveze.

Чекај, да рецимо ја изађем и кажем хоћу да одржим геј параду, да ли бих имао бољи дочек него гејеви ? Не . Значи и геј, и хетеро, и зоофил, и било који други гарађанин који би покушао да организује геј параду наишао би на исту реакцију. Другим речима гејеви имају иста права као остали грађани и негативне реакције на одржавање геј параде нису ни у ком случају повезане са сексуалним опредељењем њених учесника већ са природом скупа. Јер гејеви могу слободно да се окупе и организују параду пчелара , баштована или љубитеља ратова звезда , и не би наишли на било какве сметње . Где је ту онда кршење права ? Нема га. Једноставно, то је манифестација високог ризика ко год да је организује .

Znači da zabranimo liturgiju, podjednako bi bili uskraćeni i hrišśani i muslimani? Ni jedni ni drugi ne bi mogli na liturgiju. Šta je vama ljudi, jeste li na nekim pečurkama ili namerno trolujete?

Подели на овим сајтовима

Ako bi se pokazalo da nekakav Sonijev robot moze da vodi racuna o detetu, da mu procita bajku, da ga okupa, da ga preslisa da li je naucilo kako treba lekciju, da ga izvede u setnju, da mu da loptu, da mu skuva rucak, da ga pomazi..., ja bih pre utrapio dete tom robotu nego da ga posaljem u dom u kome su zaposleni heteroseksualci sposobni za reprodukciju.

Подели на овим сајтовима

Ti mozes bez problema javno da izrazis svoju seksualnu orijentaciju. Peder ne moze svoju. Eto diskriminacije.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Sta ako im je sterilnost neizleciva sa danasnjim alatima? Njihova zelja za gajenjem dece je jaca nego kod pedera? Ne znam.

Ништа онда. По мом мишљењу такви парови, ако желе, треба да усвајају децу. Хомосексуални парови не, опет по мом мишљењу. Дете има право на оно што је изгубило - оца и мајку. Нико нема права да га тога лиши. То чак тврде и савесни хомосексуалци. Скоро сам читао чланак оног париског градоначелника (ваљда), који је геј.

Наравно, све је ово само моје мишљење. Нећу да се запалим бензином ако неко мисли другачије. :) 

Подели на овим сајтовима

Ti mozes bez problema javno da izrazis svoju seksualnu orijentaciju. Peder ne moze svoju. Eto diskriminacije.

Ma gde bre javno da izrazim sexualnu orijentaciju?

Bas umirem od zelje da svi znaju da u krevetu spavam sa zenom to je bre covece i intima.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ma gde bre javno da izrazim sexualnu orijentaciju?

Bas umirem od zelje da svi znaju da u krevetu spavam sa zenom to je bre covece i intima.

Ti bi radije da ljudi pretpostavlajju dal si gej il si hetero... posto citam ti postove neko vreme i, boga mi, pomalo i ja sumnjam...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ништа онда. По мом мишљењу такви парови, ако желе, треба да усвајају децу. Хомосексуални парови не, опет по мом мишљењу. Дете има право на оно што је изгубило - оца и мајку. Нико нема права да га тога лиши. То чак тврде и савесни хомосексуалци. Скоро сам читао чланак оног париског градоначелника (ваљда), који је геј.

Наравно, све је ово само моје мишљење. Нећу да се запалим бензином ако неко мисли другачије. :)

Dete ima pravo i na babe i dede i prababe i pradede i rodbinu stariju i mladju, te prijatelje i tako redom... Bilo bi dobro da ima pravo i da odraste u drustvu u kojem ne mora svoju seksualnu orijentaciju da krije u strahu.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...