Juan Valdez Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Па нек забране ако их већ толико има . Да, нажалост, везана је за одлуку неког бирократе . Да је везана за плаћање пореза, не би било ни Стаљина ни Хитлера . 1. Значи, сутра кад будеш мањина, сложићеш се са забраном јавног испољавања религије? Одакле бре та идеја о демократији као о терору већине? Демократија је начин избора власти, а основна права (у које спада слобода кретања) су фиксирана (уставом) и независна од тога ко је изабран. 2. Управо тако. И то је као добро? То треба да подржавамо? Хоћемо ли подједнако подржавати те исте бирократе кад нама нешти забране? Шта је с вама људи? Зар не видите да све за шта се овде залажете може колико сутра вама да се врати као бумеранг, чак и много пута жешће? Justin Waters, Млађони, sqny and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Što? Pa do pre samo 25 godina ateisti su bili većina ... a sudeći po procentu tradicionalnih "vernika" i sada je tako. .smesko. jeste imah skoro 90 %..dzaba se zanosite.....a ateista 150 u udruzenju....smejurija..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Pretpostavljam da ces kao hriscanin reci "To je u redu sto su nam zabranili prakitikovanje nase religije i vere jer su oni vecina i imaju pravo na to i ja ih u tome podrzavam" Не рећи ћу,"нек се #$%&&, одох ја у цркву ". SHADOWS OF THE LIGHT and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 jeste imah skoro 90 %..dzaba se zanosite.....a ateista 150 u udruzenju....smejurija..... Otkud ja znam tačan broj? Ateista ima 150 u udruženju Ateista Srbije ... a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju ... ali, čekaj, po tvojoj logici navijača Partizana ima nešto oko 5 - 6000 a protivnika Gej parade oko 5000, jer ih se toliko ih se pojavljuje na utakmicama i ulicama? The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Otkud ja znam tačan broj? Ateista ima 150 u udruženju Ateista Srbije ... a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju ... ali, čekaj, po tvojoj logici navijača Partizana ima nešto oko 5 - 6000 a protivnika Gej parade oko 5000? Toliko ih se pojavljuje na utakmicama i ulicama? ne znam brate ubija te realnost.....a navijaca partizana ima mnogo vise.....ali nas cigana najvise..... greengrin a ako budi izasli svi protivnici gej parade bice revolucija..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Чудно је како имамо кратко памћење... Пре само пар деценија су вернике малтретирали и забрањивали им "јавна окупљања". Juan Valdez, sqny and Млађони је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 ne znam brate ubija te realnost.....a navijaca partizana ima mnogo vise.....ali nas cigana najvise..... greengrin a ako budi izasli svi protivnici gej parade bice revolucija..... Koja realnost kada su crkve poluprazne nedeljom (osim za vreme velikih praznika), a slave se svode na prejedanje ... a ti si pomenuo broj članova AS kao argument o broju ateista. Zašto ja ne mogu da kažem da navijača Zvezde ima 20000 (jer toliko otprilike bude kada se ne igraju neki veći mečevi), da navijača Partizana ima 5-6 hiljada, a da se 5000 ljudi protive Gej paradi? 0409_feel A zar nije bila Gej parada ranije ... a gde je revolucija? 0403_feel The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Ma ipak ja mislim da je homoseksualnost izbor pa je po meni Putin u pravu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Чудно је како имамо кратко памћење... Пре само пар деценија су вернике малтретирали и забрањивали им "јавна окупљања".Nasa smokva nije suva tako da ti je poredjenje kao pirinac i kamenje u sred kuhinje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Koja realnost kada su crkve poluprazne nedeljom (osim za vreme velikih praznika), a slave se svode na prejedanje ... a ti si pomenuo broj članova AS kao argument o broju ateista. Zašto ja ne mogu da kažem da navijača Zvezde ima 20000 (jer toliko otprilike bude kada se ne igraju neki veći mečevi), da navijača Partizana ima 5-6 hiljada, a da se 5000 ljudi protive Gej paradi? 0409_feel A zar nije bila Gej parada ranije ... a gde je revolucija? 0403_feel pa mozes ali to nema veze sa relanim brojem.....a popis je pokazao da su ateisti statisticka greska..... greengrin ja sam ti samo rekao da kad bi izasli svi ljudi koji su protiv te gadosti....bila bi revolucija..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 pa mozes ali to nema veze sa relanim brojem.....a popis je pokazao da su ateisti statisticka greska..... greengrin ja sam ti samo rekao da kad bi izasli svi ljudi koji su protiv te gadosti....bila bi revolucija..... Koji popis, onaj pre deset godina ... a zašto li je tebi važno da budeš deo većine koja ode triput godišnje u crkvu, deklariše se pravoslavnom, gnuša se pedera, voli da pari oči na golim ženama sa televizije ili uživo i slično ... to je samo tebi jasno. Bitno je da se svi lepo provode pijani među sisama i dupetima i to im je sasvim u redu, a tebi je hrišćanski pa ništa ne bi tu dirao. sHa_sarcasticlol Zato je najbolje da sve organizacije finansiraju ljudi koji se deklarišu kao članovi iste ... pa svakom deklarisanom verniku uvedeš porez na crkvu, svaki klub nek finansiraju navijači, a ne država ili grad i tako dalje. .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Koji popis, onaj pre deset godina ... a zašto li je tebi važno da budeš deo većine koja ode triput godišnje u crkvu, deklariše se pravoslavnom, gnuša se pedera, voli da pari oči na golim ženama sa televizije ili uživo i slično ... to je samo tebi jasno. Bitno je da se svi lepo provode pijani među sisama i dupetima i to im je sasvim u redu, a tebi je hrišćanski pa ništa ne bi tu dirao. sHa_sarcasticlol Zato je najbolje da sve organizacije finansiraju ljudi koji se deklarišu kao članovi iste ... pa svakom deklarisanom verniku uvedeš porez na crkvu, svaki klub nek finansiraju navijači, a ne država ili grad i tako dalje. .smesko. ne vec iz 2011 .....pa sigurno ne idu ateisti da ostave novac na ikoni...... sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Koji popis, onaj pre deset godina ... a zašto li je tebi važno da budeš deo većine koja ode triput godišnje u crkvu, deklariše se pravoslavnom, gnuša se pedera, voli da pari oči na golim ženama sa televizije ili uživo i slično ... to je samo tebi jasno. Bitno je da se svi lepo provode pijani među sisama i dupetima i to im je sasvim u redu, a tebi je hrišćanski pa ništa ne bi tu dirao. sHa_sarcasticlol Zato je najbolje da sve organizacije finansiraju ljudi koji se deklarišu kao članovi iste ... pa svakom deklarisanom verniku uvedeš porez na crkvu, svaki klub nek finansiraju navijači, a ne država ili grad i tako dalje. .smesko. Koja vam je to argumentacija da su pravoslavci greshniji od drugih ili barem isto?? Pa poBogu zato i jesmo u Crkvi zato sto smo greshni! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Демократија је начин избора власти, а основна права (у које спада слобода кретања) су фиксирана (уставом) и независна од тога ко је изабран. И сва та права не би била угрожена и да се парада забрани. И то је као добро? То треба да подржавамо? Хоћемо ли подједнако подржавати те исте бирократе кад нама нешти забране? Управо о томе говорим, не може неки бирократа да донесе одлуку да парада поноса мора да се одржи , уз једино објашњење то је тако у Европи. Ваљда се и грађани нешто питају. Ако им је толико стало нек распишу референдум. Значи, сутра кад будеш мањина, сложићеш се са забраном јавног испољавања религије? Искрено, не очекујем ништа мање од тога . Што рече Звонко, већ смо видели како то изгледа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 2, 2013 Пријави Подели Написано Јул 2, 2013 Čoveče, nema šta ko da dozvoljava paradu. Parada je organizovano okupljanje i šetnja, a to garantuje ustav. Parada ne mora da se održi, nego neki tamo likovi hoće da je održe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука