sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Да ли је од општег добра зато што су у већини, шта мислиш? Да ли би ваљало да су у мањини? Ne znam kakve to veze ima? Ko se to pa zalaze da se smanji broj heteroseksualaca? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ne znam kakve to veze ima? Ko se to pa zalaze da se smanji broj heteroseksualaca? Има везе у конетксту овога што сам дискутовао са Петром, у вези моје тврдње да је хетеро далеко важнији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Нисам ни помињао параду. Одговарао сам Петру да се хомо и хетеро не могу стављати у исти кош када је брига друштва у питању, из разлога који су ти, како кажеш, јасни. То је све што сам хтео да кажем. Diskutujemo na ovoj temi o ruskoj zabrani propagande homoseksualnosti i zabrani parada ... ali, ako ti misliš da je jedino što bi društvo trebalo da uradi jeste da subvencioniše parove sa decom, a ove druge ne, onda se slažemo. .smesko. Jer, jedno je ravnopravnost a drugo jednakost. Ni muškarci i žene ne mogu biti jednaki, ali mogu biti ravnopravni ... zašto bi slika dvoje mladih kako se ljube na trgu bila simpatična i dozvoljena, a suprotna odvratna i zabranjena? The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 ali, ako ti misliš da je jedino što bi društvo trebalo da uradi jeste da subvencioniše parove sa decom, a ove druge ne, onda se slažemo. Ето, то је поента онога што сам рекао. Остало на овој теми ме не занима, нити имам времена да о томе дискутујем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Има везе у конетксту овога што сам дискутовао са Петром, у вези моје тврдње да је хетеро далеко важнији. Ajde da kazemo OK, ako pricas u smislu gde ce drzava da koristi resurse... Mesamo se jer sam ja pricao necemu drugom. Александар Милојков and hansbrough је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Zar ti nisi derpe? Ja sam te samo zbog toga i frendovao. O tome cemo na PP, jos ovde nije zrelo... sqny је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 ašto bi slika dvoje mladih kako se ljube na trgu bila simpatična i dozvoljena, a suprotna odvratna i zabranjena? Пази, једно је свиђање а друго је забрањивање. У реду, не морамо да забрањујемо. Само, брате, не терај ме да ми буде лепо нешто шо ми није лепо. Мени ће увек бити лепо када видим мушко и женско у љубавном загрљају. Оно супротно ће ми бити увек одвратно (поготово када су мушкарци у питању). Нећу му се дивити и радовати, већ ћу окренути главу. И ту је крај свега што ћу урадити. Е сад, ако смо дошли до тога да мора свима и да нам се свиђа, онда смо стварно у проблему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Пази, једно је свиђање а друго је забрањивање. У реду, не морамо да забрањујемо. Само, брате, не терај ме да ми буде лепо нешто шо ми није лепо. Мени ће увек бити лепо када видим мушко и женско у љубавном загрљају. Оно супротно ће ми бити увек одвратно (поготово када су мушкарци у питању). Нећу му се дивити и радовати, већ ћу окренути главу. И ту је крај свега што ћу урадити. Е сад, ако смо дошли до тога да мора свима и да нам се свиђа, онда смо стварно у проблему. Svakako ... pogrešno sam se izrazio, mislio sam na javno ispoljavanje odvratnosti. Eto, ni nekim ateistima se verovatno ne sviđa da čuju crkvena zvona i pesme (ne mislim na sebe :0104cheesy: ), pa to ne znači da bi trebalo biti nepristojan i javno izražavati gađenje. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Чекај, да рецимо ја изађем и кажем хоћу да одржим геј параду, да ли бих имао бољи дочек него гејеви ? Не . Значи и геј, и хетеро, и зоофил, и било који други гарађанин који би покушао да организује геј параду наишао би на исту реакцију. Другим речима гејеви имају иста права као остали грађани и негативне реакције на одржавање геј параде нису ни у ком случају повезане са сексуалним опредељењем њених учесника већ са природом скупа. Јер гејеви могу слободно да се окупе и организују параду пчелара , баштована или љубитеља ратова звезда , и не би наишли на било какве сметње . Где је ту онда кршење права ? Нема га. Једноставно, то је манифестација високог ризика ко год да је организује . Dzabe da priacm ista... ja brate mislim da ti mene zajebavas. Moze da se organizuju hriscanske parade, i mi da uzivamo to pravo i ja ti to kazem i ti mi se zalis kako ti ne mozes da organizujes gej paradu... ja stvanro ne razumem... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Svakako ... pogrešno sam se izrazio, mislio sam na javno ispoljavanje odvratnosti. Eto, ni nekim ateistima se verovatno ne sviđa da čuju crkvena zvona i pesme (ne mislim na sebe :0104cheesy: ), pa to ne znači da bi trebalo biti nepristojan i javno izražavati gađenje. Свакако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Што литију ? Имаш нешто против литије ? Samo je analoski adekvatna paradi, zato je cesto pominjemo. Meni licno ni jedna od te dve setnje ne smetaju. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 (поготово када су мушкарци у питању) E, vala i ja volim da vidim ponekad dve zene kako se grle. Mislim, gadno mi je, ali ponekad istrpim... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 E, vala i ja volim da vidim ponekad dve zene kako se grle. А знаш из којег разлога, да се не лажемо? Зато што те привлаче (јер си хетеро) и што би им се радо придружио. Juan Valdez and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Neiskren si, i pravis se glup, pa prekidam konverzacuju sa tobom, dok ne kazes nesto iole interesantno. Ма не, него само уз све напоре , не могу да схватим зашто је геј параде толико битно било коме и шта ће то добро и корисно икоме донети, па се зезам. Кажеш , не могу слободно да изражавају сексуалну оријентацију . А парада ће то променити ? Мислим, прихвати оно што си. На хомосексуалност се увек , у свакој култури ,гледало са презиром, чак и у старој Грчкој . Тако ће увек и бити, колико год парадирали, нити ће хомосексуалвцима бити боље са парадом, нити ће им бити горе без параде.Још горе, овде је геј парада постала симбол неког припадања Европи, неки услов да би нам зајмили неке паре . Ако хоћеш да човек може слободно да изражава своју сексуални или било коју оријентацију, онда утичи на то да људи могу да очекују да ће ако их неко претуче на улици, починиоц бити адекватно кажњен.Шта овако добијеш ? Разлупане улице, гомила повређених и још већи анимозитет. И да, хулигани ће једва чекати параду да би имали прилику да се туку са полицијом. И то је све , као, борба за нечија права. И на све то, једини разлог који сам досад чуо због чега ту шараду треба одржати ,је," то тако треба јер је то демократија". Нема везе каква глупост је у питању, ако је ти забраниш, можда и теби забране да идеш у цркву, возиша ауто или се тушираш . Мислим, нек ми и забране ако је дотле дошло. Или , ако забраниш параду, шта је следеће, концентрациони логори, експерименти на људима или ко зна шта још .Смешно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ма не, него само уз све напоре , не могу да схватим зашто је геј параде толико битно било коме и шта ће то добро и корисно икоме донети, па се зезам. Кажеш , не могу слободно да изражавају сексуалну оријентацију . Donece homoseksualcima ispunajvanje njihovo prava na slobodu kretanja i govora i time ce da promeni mozda malo shvatanje naseg drustva prema tim pravima da izadjemo vise iz komunjarskog-zabranjivackog mentaliteta. sqny је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука