Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ti bi radije da ljudi pretpostavlajju dal si gej il si hetero... posto citam ti postove neko vreme i, boga mi, pomalo i ja sumnjam...Ti moras jos da treniras da bi donosio kompleksne zakljucke. samo ne znam gde si ti video moju skrivenu a ne izrazenu seksualnost iz mojih postova. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Znači da zabranimo liturgiju, podjednako bi bili uskraćeni i hrišśani i muslimani? И атеисти . Не би ни био први пут . А хришћани нису правили фаму око тога него су лепо одржавали литургије тајно, по катакомбама. Шта би фалило и гејевима да парадирају тајно, по неким шумама или пећинама.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Dete ima pravo i na babe i dede i prababe i pradede i rodbinu stariju i mladju, te prijatelje i tako redom... Има. Али оно најтемељније и најзначајније за дете јесу отац и мајка. Bilo bi dobro da ima pravo i da odraste u drustvu u kojem ne mora svoju seksualnu orijentaciju da krije u strahu. То је друго питање о којем нисам ни дискутовао. Што се мене тиче, нема никаквих проблема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ma gde bre javno da izrazim sexualnu orijentaciju? Bas umirem od zelje da svi znaju da u krevetu spavam sa zenom to je bre covece i intima. Ja svoju seksualnost javno izrazavam nekoliko puta dnevno, uglavnom nesvesno. U kafani, klubu, pri razgovoru sa prijateljima, u zagrljaju i setnji sa devojkom, sherovanjem slika na facebooku... Da sam gej i da me vecina ljudi zbog toga smatra bolesnim i nenormalnim, izlazio bi i ja da se setam, da pokazem drugima da sam ziv covek, sposoban da delim ljubav, intimu, iskrenost, strast, trpljenje... i sve te stvari koje ljudi generalno jako cene. I pored sve politike koja se uz to lepi, ipak se bez tih setnji verovatno nikad nista ne bi promenilo, niti bi se o toj stigmi pricalo. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ja svoju seksualnost javno izrazavam nekoliko puta dnevno, uglavnom nesvesno. U kafani, klubu, pri razgovoru sa prijateljima, u zagrljaju i setnji sa devojkom, sherovanjem slika na facebooku... Da sam gej i da me vecina ljudi zbog toga smatra bolesnim i nenormalnim, izlazio bi i ja da se setam, da pokazem drugima da sam ziv covek, sposoban da delim ljubav, intimu, iskrenost, strast, trpljenje... i sve te stvari koje ljudi generalno jako cene. I pored sve politike koja se uz to lepi, ipak se bez tih setnji verovatno nikad nista ne bi promenilo, niti bi se o toj stigmi pricalo. Lepo si ti to upakovao do najsitnijih detalja. Sad se zamisli da se dignes sred tog kafitja i krenes ponosno da paradiras kako volis zene... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Aleksandre, a šta ako muž i žena ne žele da imaju decu? Da li bi i takva heteroseksualnost bila manje vredna? .smesko. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 И атеисти . Не би ни био први пут . А хришћани нису правили фаму око тога него су лепо одржавали литургије тајно, по катакомбама. Шта би фалило и гејевима да парадирају тајно, по неким шумама или пећинама.. A zasto tebi ne smeta da budes u ulozi progonitelja? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Aleksandre, a šta ako muž i žena ne žele da imaju decu? Da li bi i takva heteroseksualnost bila manje vredna? .smesko. По мом суду, да. Људи који у сексу виде само задовољство страсти су, по мом мишљењу, веома мали људи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Aleksandre, a šta ako muž i žena ne žele da imaju decu? Da li bi i takva heteroseksualnost bila manje vredna? .smesko.Bila bi manje vredna ako krene kampanja i ideologija svojih opredeljenja (licnih) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 A zasto tebi ne smeta da budes u ulozi progonitelja? Не разумем, каквог прогонитеља ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Lepo si ti to upakovao do najsitnijih detalja. Sad se zamisli da se dignes sred tog kafitja i krenes ponosno da paradiras kako volis zene... Pa da zivim u nekom heterofobicnom drustvu, imalo bi smisla da to radim organizovano. Ovako to radim suptilno i bezbrizno. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Не разумем, каквог прогонитеља ? Onog koji bi da tera gej aktiviste u katkombe. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ипак су печурке... hansbrough and sqny је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Da sam gej... ...odmah bi te anfrendovao jer bi mi to lose uticalo na reputaciju na forumu. sqny and hansbrough је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 5, 2013 Пријави Подели Написано Јул 5, 2013 Ma gde bre javno da izrazim sexualnu orijentaciju? Dakle, nikad nisi sa prijateljima ili nekim drugim pricao o tome kakve ti se devojke svidjaju niti ste zajedno komentarisali bilo koju devojku? Nikad nisi govorio o svojoj devojci bilo gde bilo kome? Nikada nisi izasao na ulicu drzeci se za ruku sa devojkom? Nikada se niste poljubili sedeci u nekom parku ili setajuci gradom?To su sve nacini izrazavanja seksualne orijentacije. A to sto ih ti ne primecujes je samo iz razloga sto su ti postale potpuno uobicajene stvari. E vidis, iste te uobicajene stvari neki peder ne moze da radi. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука