Bednik Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Pomozite! Zavisnik sam od igre World of Tanks Ne mogu da se izbavim. Više puta sam deinstalirao igru. Plaćao sam par stotina evra u igri. Jedan drug me "navukao" na igru. Uveče i noću igram, i onda ujutro izbrišem igru i kažem da neću više i onda sledeće veče opet. POMOĆ!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Клин се клином избија, пробај с овим http://www.erepublik.com/sr/referrer/TBPTKO Ћириличар, Милан Ракић, Raymond Red Reddington and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Клин се клином избија, пробај с овим http://www.erepublik.com/sr/referrer/TBPTKO Kakvo koristoljublje... dajes mu link za igru preko svog referala... strasno. bgpj је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 зависност од активности...потребна ти је стручна помоћ, потражи доктора Влајка Пановића. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ја сам играо ту руску игру, али никада се нисам навукао толико да платим. Некако ми се никада није давало из џепа за било коју видео-игрицу. Када би сви гејмери били као ја, произвођачи игара би вероватно пропали. Ако је зависност везана за виртуелни свет, то не значи нужно да ће и помоћ бити пронађена у виртуелном свету или у неком међупростору, као што је овај форум. Како каже наша саговорница Гордана, треба Вам стручна медицинска помоћ. Или помоћ неког православног духовника који има искуства са овом проблематиком. Ја, рецимо, знам податак да је владика Максим Васиљевић гејмер, али он је човек препун обавеза. Хм, ко зна, можда би вредело написати му мејл, на адресу која се може пронаћи на сајту Православног богословског факултета. Или потражити неког другог. Ћириличар, -Владимир- and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Клин се клином избија, пробај с овим http://www.erepublik.com/sr/referrer/TBPTKO И ово сам играо. "Тенкови" су далеко заразнији. Проблем је у томе што ни у чему не постоји дневни лимит, тј. хипотетички може да се игра нон-стоп и да се нон-стоп напредује. Моћна илузија, заиста. "Ерепублик" је више патетични сурогат патриотизма "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Узмеш лепо палицу и демолираш компјутер. Ем што нећеш више играти игрицу, а и бићеш миран за остале зависности које проузрокује комп. Е, брате, која глупост. Па колико кошта компјутер, а уз то колике користи доноси. "Демолирај комп да би се решио зависности од игрица" = "Не излази никада на улицу да би искључио могућност да те удари ауто" verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ниси навео године, тако да не знам колико их имаш, ал` све се то "среди" кад се ожениш... Лично искуство Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ја, рецимо, знам податак да је владика Максим Васиљевић гејмер, али он је човек препун обавеза. Хм, ко зна, можда би вредело написати му мејл, на адресу која се може пронаћи на сајту Evo ga rešenje, nađi neke obaveze, nešto što ćeš morati da radiš svakog dana, a što ti neće dati da provodiš mnogo vremena za igricom. PS. I ja sam igrao WoT (stigao sam do KV-1 čini mi se, pa batalio), možda bio zavisnik, sad sam zavisnik od LoL-a, bio sam zavisan od mnogo igara ali nikada toliko da platim i bacam pare Драгана Милошевић and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ниси навео године, тако да не знам колико их имаш, ал` све се то "среди" кад се ожениш... Лично искуство Моје лично искуство се директно коси са колегиним личним искуством Милан Ракић, Драгана Милошевић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Ниси навео године, тако да не знам колико их имаш, ал` све се то "среди" кад се ожениш... Лично искуство E ali šta ako se neko oženi nekom gejmerkom, pa se zavisnost još više poveće, tj. po ceo dan igraš ige za ženom Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Plaćao sam par stotina evra u igri. Bednik? Već sam pomislio po nicku da je to opet neko iz Senjor Radosavljević Socie-Todos. O kakvim je to evrima tamo riječ? Pa to onda ne bude ništa drugo nego neka presvučena mamipara u igricu, da izgleda ko igrica. Bjež od tog ko od kuge, ne samo da ćeš ostati zavistan već i u takvim dugovima da ćeš ih isplaćivat do kraja života. Ovdje je puna Češka takvih mladenaca što se na takve igre nafatali, sad imaju za leđima egzekutore i milione dugova. Radije te sve pare što ih još imaš ako neke uopšte još imaš natrpaj u to svoje liječenje i u dobre doktore, ništa drugo ti ne preostaje. Odi u nekakvu komunu zavisnika na igrama da te prođe abstak, apstinenčna kriza, nije to nikakva igra s takvim stvarima, ozbiljna je to stvar. Samom će ti se to teško povesti za rukom, praktično nemoguća stvar, recidiviraćeš opet vrlo brzo, za par mjeseci i tako stalno ukrug. Bez stručne pomoči i komune ništa, zaboravi na to, jedino Bog i čudo, ništa drugo. Ja da sam na tvom mjestu odmah letim tamo, s tim se ne bih igrao nit šta dalje čekao. emilija је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Evo još jedan savet, zameni jednu zavisnost drugom, recimo ja sam jedno vreme zavisnost od MMO igrica, zamenio zavisnosti čitanja knjiga, onako napravio sam plan da svaki 2 dan idem u bilioteku i uzmem po 3 knjige i pročitam ih, me što ova zavisnost može i da ti pomogne em što ne košta ništa sem godišnje članarine u biblioteci. Ili ako je problem što pare trošiš, a ne vreme onda nađi neku igru gde ne može da se troše tolike pare. verum est in beer and Number15648 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 E ali šta ako se neko oženi nekom gejmerkom, pa se zavisnost još više poveće, tj. po ceo dan igraš ige za ženom Ако се гејмер ожени гејмерком, онда нађу нове, опипљивије варијанте гејмања. Али ако се гејмер ожени негејмерком или, још горе, антигејмерком и тантузом за гејмање, настаје формула у којој опипљивије варијанте не задовољавају у потпуности зов у грудима старог гејмера, тако да она, рецимо, пред спавање седи и чита гњиге, а он гејмује. Наравно, то је једна од могућих варијација Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Bednik? Već sam pomislio po nicku da je to opet neko iz Senjor Radosavljević Socie-Todos. O kakvim je to evrima tamo rijeć? Pa to onda ne bude ništa drugo nego neka presvučena mamipara u igricu, da izgleda ko igrica. Bjež od tog ko od kuge, ne samo da ćeš ostati zavistan već i u takvim dugovima da će ih isplaćivat do kraja života. Ovdje je puna Češka takvih mladenaca što se na takve stvaro nafatali, sad imaju za leđima egzekutore i milione dugova. Radije te sve pare što oh još imapš ako neke imaš uguraj u to svoje liječenje i u dobre doktore, ništa drugo ti ne preostaje. Odi u nekakvu komunu zavisnika na igrama da te prođe abstak, apstinenčna kriza, nije to nikakva igra s takvim stvarima, ozbiljna je to stvar. pa takve su ti sve Free MMO igre, na koji način misliš da tvorci igre zarade pare, ako je već download i igranje za dž, jednostavno se zarađuje tim mikrotransakcijama (tako se to stručno uzove ), tj može opušteno da se igra i bez plađanja, ali možeš da kupiš i neke specialne pogodnosti ako želiš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука