Odahviing Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Због њиховог понашања. Та парада и све то, кад чујем оне главне како на ТВ-у причају, смучи ми се. Знају да могу добити батине од свих оних што их мрзе, па онда још троше државу и полицију да их чува да би они нешто шетали и махали заставама и онда се још жале што им не дају да шетају иако то угрожава њихову безбедност. То је чист идиотизам. Znači ako sam dobro shvatio krivi su oni jer se suprodstavljaju, nenasilno onima koji ih mrze, dok su oni koji ih mrze i nazivaju idiotim OK? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јун 27, 2013 Пријави Подели Написано Јун 27, 2013 Дружим се само са милионерима. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Možda je to stvarno ono, ne sudi, da ti ne sude. I svako ko pogreši, ima pravo na drugu šansu, pokajanje. Prosto, sam/a će da nosi sopsteni krst učinjenog mu dela. Okud ja znam, šta mene može da snađe, za dvadeset godina? Sutra? Šta meni može da se desi? Ili kako ću ja da završim? Iz ove "ponudbene" družine, plašim se, da bi mi najteže palo druženje s nekim ko je nekome oduzeo život. Priznajem, da bih najviše strepela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Da. Izuzetno volim i poštujem grešnike koji se kaju. P.s.Ko zna možda smo mi pred Bogom grešniji od najgrešnijeg čoveka. P.s..s.Teško vama književnici i fariseji. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Pa pogledajte ljude oko sebe. Koliko u vašoj okolini poznaje te narkomana, lakih devojaka pa i ljudi koji su poremećeni do te mere da bi nekog ubili. Dobro možda ove posledne i ne puno ali narkomana i kurvi ima koliko hoćeš. Mislim i da hoću nemoguće je izbeći druženje s tim ljudima, svet današnjih mladih ljudi je baš takav razvratnički, niko ne misli na posledice. Vrujem da svako zalužuje da mu se pomogne jer ipak svi smo mi ljudi. Znam puno inteligentne mlade ljude koji su sa 21 već okoreli alkoholičari, kada su trezni sa njima mogu da pričam o životu bebe jazavca pa sve do teorija struna. Mogu i hoću, treba pomoći svakom, kad jednom spoznaš istinu, ništa više nije bitno. Дијана. and Srdasce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 ...moj otac je dugo godina pio, jako puno je pio, bile su to teške godine, bila sam tinejdžerica i vrlo osetljiva...moj stric je počinio greh, vrlo težak greh, jedan od najtežih...moja prabaka činila je grehe, teške grehe koje ne želim spominjati...da osudim? da proklinjem? o ne! ja blagoslovim i molim, pred ikonama i pred svecima, pred samim Bogom jer Milost božja briše grehe i oprašta jer Veliki je Bog! I uvek uvek molim za pretke! Nismo mi tu da sudimo nikome... Дијана., Џуманџи and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Шеваљевић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Помаже Бог да и ја нешто напишем вама драги људи, од малена сам био у спорту борилачком у време пубертета сам највише времена проводио на улици и тренингу та улица је била седење по кладионицама играње рулета вежбање згибова и размишљање како доћи брзог новца (неки са ким сам се дружио су у затворима и овде и по свету због убистава изнуда дроге лоповлука неки и мртви) на жалост и ја сам се упустио у неке послове. Нисам био Црквен али савест ме је гризла Захваљујем Господу што је допустио да сретнем да видим да упознам људе који су Литургијски. Својом безазленошћу су ме постидели'били су слободни од тих грехова који су били део мог живота пожелео сам и ја да будем као они. Слободан од греха хвала Богу што ми је дозволио време покајања Хвала Богу и људима који својом добротом пажњом и разумевањем постидели мене а ја се постидео својих грехова. Kaludjerovic Sreten, Natalija28, Sasa2000 and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Помаже Бог да и ја нешто напишем вама драги људи, од малена сам био у спорту борилачком у време пубертета сам највише времена проводио на улици и тренингу та улица је била седење по кладионицама играње рулета вежбање згибова и размишљање како доћи брзог новца (неки са ким сам се дружио су у затворима и овде и по свету због убистава изнуда дроге лоповлука неки и мртви) на жалост и ја сам се упустио у неке послове. Нисам био Црквен али савест ме је гризла Захваљујем Господу што је допустио да сретнем да видим да упознам људе који су Литургијски. Својом безазленошћу су ме постидели'били су слободни од тих грехова који су били део мог живота пожелео сам и ја да будем као они. Слободан од греха хвала Богу што ми је дозволио време покајања Хвала Богу и људима који својом добротом пажњом и разумевањем постидели мене а ја се постидео својих грехова. Бог ти помогао. Слава Богу брате за све... Добродошао на форум! 8086.gif Natalija28, Пг, Sasa2000 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Бог ти помогао Игоре и добро нам дошао . Пг је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Melhisedek88 Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Помаже Бог да и ја нешто напишем вама драги људи, од малена сам био у спорту борилачком у време пубертета сам највише времена проводио на улици и тренингу та улица је била седење по кладионицама играње рулета вежбање згибова и размишљање како доћи брзог новца (неки са ким сам се дружио су у затворима и овде и по свету због убистава изнуда дроге лоповлука неки и мртви) на жалост и ја сам се упустио у неке послове. Нисам био Црквен али савест ме је гризла Захваљујем Господу што је допустио да сретнем да видим да упознам људе који су Литургијски. Својом безазленошћу су ме постидели'били су слободни од тих грехова који су били део мог живота пожелео сам и ја да будем као они. Слободан од греха хвала Богу што ми је дозволио време покајања Хвала Богу и људима који својом добротом пажњом и разумевањем постидели мене а ја се постидео својих грехова. Ovde je mnogo toga receno kao odgovor na ovo pitanje.Hriscani su pozvanu da budu svetlost i da svetle svetu,da svojim nacinom zivota daju primer drugima.Naravno ovo vazi samo za nepokolebljive hriscane. Kaludjerovic Sreten and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 ...лоповима, убицама, курвама, наркоманима и свим сличним људима као што се Исус дружио? Да ли се то од хришћанина тражи? (опростите на изразима) napisao sam blog na ovu temu http://www.6yka.com/blogovi/blog/20060/nikad-igla-uvek-kondom-nemoj-piti-i-voziti Sasa2000 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Да... И светац има своју прошлост, а грешник своју будућност..Тако да све док год су на земљи њихова мисија није завршена и има времена за покајање,исправљење и милост Божију само смрт подвлачи црту где више нема покајања.. Пг, Sasa2000, Радосна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Шеваљевић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Бог вам помогао . сећам се Јеромонах Сергије у Острогу са коликом љубављу и пажњом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Шеваљевић Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Бог вам помогао и сваког добра даровао.хтео сам још да додам' онај леп цитат грешника љуби а грех мрзи.у четри реч све објашњено. Слава Господу нашем. Поздрав људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 2, 2014 Пријави Подели Написано Јун 2, 2014 Помаже Бог да и ја нешто напишем вама драги људи, од малена сам био у спорту борилачком у време пубертета сам највише времена проводио на улици и тренингу та улица је била седење по кладионицама играње рулета вежбање згибова и размишљање како доћи брзог новца (неки са ким сам се дружио су у затворима и овде и по свету због убистава изнуда дроге лоповлука неки и мртви) на жалост и ја сам се упустио у неке послове. Нисам био Црквен али савест ме је гризла Захваљујем Господу што је допустио да сретнем да видим да упознам људе који су Литургијски. Својом безазленошћу су ме постидели'били су слободни од тих грехова који су били део мог живота пожелео сам и ја да будем као они. Слободан од греха хвала Богу што ми је дозволио време покајања Хвала Богу и људима који својом добротом пажњом и разумевањем постидели мене а ја се постидео својих грехова. Сличан живот имам то, одрастао сам окружен криминалцима, наркоманима и насиљем, ја ваистину никад нисам био у том фазону превише. што би се рекло "са 15 сам попушио прву пљугу" али оно... што се не дружити... уколико може да се има нормалан однос.... не треба само улазити у њихове приче.. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука