Jump to content

Да ли бисте се дружили са "отпадницима"

Препоручена порука

Zene...ko se, bre, nacitan penje po drvecu? Eno ga jedan u porodici bistrih potoka, ali odmah ti jasno da je u pitanju ekstremna licnost or beyond...

off topic:

ti detetu ne bi skinuo loptu sa drveta?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Bas lepo nema sta.

Sve i kad bih skinuo tu loptu, niko ne bi mogao da prokomentarise moje veranje jer nisam nacitan. Meni to i prilici, na prvi pogled se vidi.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ranih 90-tih sam se druzila sa jednim komsijom. Fin, uljudan, nacitan, nosi cegere komsinicama, popravljao kola, skidao lopte sa drveca, zabavaljao se mnogo godina sa mojom drugaricom... Nekih 15 godina kasnije ga vidim na naslovnoj strani dnevnih novina. Uhapsen. Moj fini komsija je bio placeni ubica.

Служба је служба, дружба је дружба. :) Е сад, шалу на страну, увек ме је фасцинирало како неко може да крије у себи такве, на први поглед међусобно искључујуће, крајности...

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Е мој дрвце, скоро два сома порука и нико не капира кад се шалиш. :D

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

...лоповима, убицама, курвама, наркоманима и свим сличним људима као што се Исус дружио? Да ли се то од хришћанина тражи? 

(опростите на изразима)

Lopove i ubice bih izbegavao...kurve (ako mislis na ove profi) sta znam.Sto se tice narkomana,njih poznajem bas dosta,uglavnom su to dobre duse ako ne uzmemo u obzir one teske pajdomane koji vise ne mogu da se kontrolisu i koje je droga skroz izopacila.

Sve su to predrasude,samo Bog zna koliko je ko gresan,mi ljudi vidimo samo one spoljasne osobine.

Подели на овим сајтовима

...лоповима, убицама, курвама, наркоманима и свим сличним људима као што се Исус дружио? Да ли се то од хришћанина тражи? 

(опростите на изразима)

А ти ? :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Не.

Благо теби кад можеш да будеш тако сигурна

Ја не знам одговор на ово питање , јер ћу можда већ сутра бити у таквој ситуацији .

Само се сетим човека који је водио миран породичан живот , а једне ноћи постао убица бранећи своју породицу од лопова и сад је у затвору окружен свим горе наведеним људима

Подели на овим сајтовима

Благо теби кад можеш да будеш тако сигурна

Ја не знам одговор на ово питање , јер ћу можда већ сутра бити у таквој ситуацији .

Само се сетим човека који је водио миран породичан живот , а једне ноћи постао убица бранећи своју породицу од лопова и сад је у затвору окружен свим горе наведеним људима

Узгредбудиречено, изашао је да се брани са слободе, ако си/ сте мислили на Сашка Богоског. :)

Подели на овим сајтовима

Узгредбудиречено, изашао је да се брани са слободе, ако си/ сте мислили на Сашка Богоског. :)

Богу хвала !

Узела сам га само за пример како може живот у минути да ти се промени

Подели на овим сајтовима

Није се Христос "дружио" са њима, него је спасавао и оне од којих су други људи одустали.

Е сад, није то за сваког. Треба бити веома јак у сваком смислу да би се то чинило, то је велики подвиг. Не може човек слаб у вери и без искуства да "следи Христа" па крене да се "дружи" са људима који имају такве проблеме. Њима неће помоћи, а себи може да науди. Наше је да не осуђујемо, да помогнемо кад некоме треба помоћ, али да истовремено чувамо себе и своје породице од зла.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...