Margareta Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Ovo je strašno! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 meni zao dece koja su se trudila na maturi... ...al zbog nekih sam Boze me prosti > > > znaaaaao http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Ајде да је само бламажа. Него су родитељи одвајали од уста да плате деци припрему јер је школа неспособна да их било чему научи. И сад ће поклоњене оцене да се гледају, а они који нису имали среће да имају наставника деда мраза, па су се трудили да спреме пријемни, сад ће лепо да извисе. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Nije škola nesposobna da ih bilo čemu nauči nego su klinci nezaintersovani kompletno za svet oko sebe. Kod moje mame dođe kreten na privatni čas, roditelji plaćaju da ga spremi za maturu a on dok ona objašnjava čačka telefon. Nemoj molim te, imam prosvetara u kući i non stop sam u tim krugovima, prosvetari su tu najviše nagrabusili. Klinci ne znaju da čitaju i ponose se time. Ne znaju pravopis i ponose se time. Namerno ne kucaju poruke sa korišćenjem interpunkcijskih znakova i velikih i malih slova, da ih ne bi vršnjaci zezali. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Nije škola nesposobna da ih bilo čemu nauči nego su klinci nezaintersovani kompletno za svet oko sebe. Kod moje mame dođe kreten na privatni čas, roditelji plaćaju da ga spremi za maturu a on dok ona objašnjava čačka telefon. Клинци (и људи уопште) су заинтересовани за све оно што је занимљиво и способно да им држи пажњу. Данашњи образовни систем је крив што не може да заинтересује децу више од Цеце и фарме. Нису ту криви појединачни просветари, већ систем као такав. Ми смо у 21. веку, а школски систем је остао заробљен у 19-ом. И то не само у Србији. Србија је само гора јер има обрадовиће. У Америци не понишавају испите, али зато измишљају дебилну дијагнозу за децу која неће да слушају небулозе. Зову је поремећај пажње и дају им таблетице, ако су родитељи довољно дебили да поверују у то. Море, они су ти који имају поремећај реалности. Дете чачка телефон? Па нормално да га чачка. Зашто му се онда математика не би објаснила кроз програмирање за тај исти телефон? Читаву аналитичку геометрију може да научи (и то заиста да научи) тако што ће да напише мини игрицу. Телефон у себи садржи читаву математику из школе и много више. Чак има и алгоритме за правопис и српски језик је подржан. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 на жалост, не ваљају ни професори, ни деца ни родитељи.....а ни држава......и тако смо у једном зачараном кругу..... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 A vučete me za jezik. Za koji cilj da rade bolje? Dobru platu? dobar tretman? hahah Ja sam se odgajila na prosvetarskoj plati, znate kako?moja majka je po celo leto išla u višnje, maline, šljive. Još ja nisam nikad bila zahtevna. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 24, 2013 Пријави Подели Написано Јун 24, 2013 Za koji cilj da rade bolje? Dobru platu? dobar tretman? свако је одабрао своју професију и радно место....нико никог не тера да ради оно што не жели.....а када би ми сви радили своје послове како треба, не би ни дошли у овакву ситуацију,...дакле, треба да почнемо прво од себе.....сви ми живимо у истој земљи и нико нема оправдања за свој недовољно добар рад....не можемо критиковати друге, а да притом не дајемо свој максимум....ако не почнемо тако да размишљамо, ништа се неће променити..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јун 25, 2013 Пријави Подели Написано Јун 25, 2013 Pismo jednog razrednog starešine Уважене колеге јучерашњи дан је врхунац срамоте за нашу струку, а за мене , родитеља детета које се целе школске године вредно спремало за пријемни поражавајуће. Питам се " КО стоји иза Зорице Хаџибабић која ликује да је оборила систем и свима нама, јер има пуно родитеља који мисле исто као и ја пљунула у лице? Шта нам вреди? Најчешће се чуло међу родитељима, јуче на додели сведочанстава осмацима. Знам да многима овај обрт ситуације и те како одговара, али где смо ту ми који увиђамо да је мала матура била једина светла тачка деци која имају заслужене оцене за своје знање.Шта ћемо са децом која су вредно радила, која су три дана по тропским врућинама у салама за Физичко у којима , већином нема клима уређаја, урадила тестове успешно, надајући се да ће тако уписати жељену школу.Они су армија преварених на прагу своје будућносту у овој земљи. Молим надлежне да исправе гршку, да на уверењима буде уписан број постигнутих бодова из Српског језика и Математике, ја свом детету нисам куповала знање и знам да нисам једина таква. Питам се зашто се и резултати Математике поништавају јер је била регуларна? Дебату о задовољним новонасталом ситуацијом могла бих да отворим, јер због таквих су и осмишљени пријемни испити. Они све могу лако, са наставницима, директорима, па и са системом, по принципу подмажи и гази. Учитељица: Душица Аџић ОШ " Ј.Ј.Змај", Ср.Каменица 25.06.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука