Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Aha novac i raspodela su problem? Aha novac i raspodela su problem. Aha novac i raspodela su problem! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Znam, smešan sam.. Svako ko brani popove je smešan. Sama reč pop danas nam je smešna i ružna, a pop je nacionalni neprijatelj, narodni izrod per se. Ako si krimoš ili prostituka, poštuju te. Ali ako si pop, onda s tobom nije nešto u redu. Isto ako si crkvenjak (ja sam crkvenjak i perem ruke pre i posle kad piškim a oblačim se da mi pregovaraju da sam maneken, peder ili podvodač, jedno od tih troje), ali popovi prvi i najviše osete.. No reče Hristos da mi nismo od ovoga sveta, te kad se rugaju gospodaru a kamoli da se ne porugaju slugama njegovim. S tim se mora živeti. Ovo što si ovde napisao je zaista smešno... ili bar nebulozno... jer na ovoj temi niko i ne napada popove, pa da bilo ko mora da ih brani... samo se konstatuje da postoje velike razlike između primanja sveštenika u različitim parohijama, te jedni žive mnogo bolje od drugih... ako ikoga/išta na ovoj temi braniš, braniš samo tu neravnopravnost među njima... zašto... đavo bi ga znao... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Ја бих искрено волео да попови пишу мало и шта им смета код лаика, али као што се види - они се не јављају на форуму Мени је сасвим јасно зашто се не јављају и разумем их потпуно. Могу да имају само проблеме да неки шизофреничан зилот оде код владике да их тужи како "причају свашта на оним интернетима"... Поп ти је код нас у потпуној власти владике који обично нема превише разумевања за било шта што је изван "црквене свакодневнице". Често неће ни да саслуша о чему се ради. Миљан Крстић, Лазар Нешић, Никола Ђоловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Мени је сасвим јасно зашто се не јављају и разумем их потпуно. Могу да имају само проблеме да неки шизофреничан зилот оде код владике да их тужи како "причају свашта на оним интернетима"... Поп ти је код нас у потпуној власти владике који обично нема превише разумевања за било шта што је изван "црквене свакодневнице". Често неће ни да саслуша о чему се ради.Zvone el ima neko telo u Crkvi koji se bavi ovim tvojim pitanjima? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Препоручујеш ми да идем "службеним каналима", а? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Препоручујеш ми да идем "службеним каналима", а? ne vidis snagu u tome? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Па сврха "службених канала" је да спрече било какву промену. Већи ефекат смо већ постигли са ове две теме на форуму. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Па сврха "службених канала" је да спрече било какву промену. Већи ефекат смо већ постигли са ове две теме на форуму.Zvone ne zaboravi koliko je intelektualne sile u poslednjih dve decenije pristupilo pravoslavlju da li kao monasi ili kao obicni vernici koji zele i hoce da ucestvuju u Zivotu Crkve. Snaga se vec nalazi u SPC pokrenuce se kad Duh Sveti to dozvoli. Grizzly Adams, Sara" and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Zvone ne zaboravi koliko je intelektualne sile u poslednjih dve decenije pristupilo pravoslavlju da li kao monasi ili kao obicni vernici koji zele i hoce da ucestvuju u Zivotu Crkve. Snaga se vec nalazi u SPC pokrenuce se kad Duh Sveti to dozvoli. Управо тако. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука