Bokisd Написано Април 29, 2021 Пријави Подели Написано Април 29, 2021 Meni je ovaj mob zakon, padne mi na stepeniste sa drugog sprata i sidjem dole i pokupim bateriju i poklopac i karticu i ponovo radi ko nov.... Ali sad vozim za jednu gradj. firmu iz smedereva po celoj Srbiji, ima voznje i po RS, pa mi treba GPS lokacije kada nema u autu pa sam morao da uzmem neki veci i bolji mob, i bas volim da slikam i pravim dobre slike pa posto putujem po celoj ovoj nasoj lepoj Srbiji i RS imam bas prilike da slikam razne predele i gradove, pa reko ajd da uzmem neki malo bolji model i sad imam ovog kineza, odlicna baterija, dobra kamera, dobar ekran, fluidan... itd... Mi 10T Pro A1.RS Поуке.орг инфо and Violetta Valery је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Април 30, 2021 Пријави Подели Написано Април 30, 2021 Odvikavanje od pametnog telefona ide lakše nego što sam mislila, a tek mi je prvi dan. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 28, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2022 On 30.4.2021. at 19:06, Violetta Valery рече Odvikavanje od pametnog telefona ide lakše nego što sam mislila, a tek mi je prvi dan. Kakva je situacija danas ? cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Јануар 28, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2022 Sad treba da kupim novi mob, što je mnogo pametan, samsung verovatno, pa ako neko ima predlog dobro bi mi došao..? cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јануар 28, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2022 Ne bih znala. Dok mi je stari Redmi živ, neću ni razmišljati o novom. Prelepo me služi od kada sam mu instalirala Lineage 17, a od oktobra verziju 18. U toku dana, najviše nosim Nokijicu 3310. Nosim je i kada idem u tatino rodno selo. Redmi i laptop ostavim u Beogradu. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука