Juanito Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 On 7. 2. 2015. at 20:00, R2D2 рече E, kakav je ovo telefon? Војнички, индустријски... Користан за људе који раде у екстремним условима или се баве екстремним спортовима. За остале је непотребно одвратан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 On 14. 6. 2013. at 17:58, Милан Ракић рече I ja koristim ovaj. Gori nikada nisam posedovala + skapirala sam da sam navucena na android. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 On 7. 2. 2015. at 20:49, Џуманџи рече I ja koristim ovaj. Gori nikada nisam posedovala + skapirala sam da sam navucena na android. ”Једна јабука дневно лечи зависност од андроида.” Слађана Велков, др прир. мед. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Kad smo kod jabuka, danas naleteh na sajt zvani Jabucnjak http://www.jabucnjak.hr/ Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Фебруар 7, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2015 Једна јабукошестица, рецимо. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Shut up and take my money. BLACKBERRY!!! Плутон and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ne koristim telefon . Niko me ne zove . Javljam se samo na interfon . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Ne koristim telefon . Niko me ne zove . Javljam se samo na interfon . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Kakvo je stanje sada? Kako vas služi tel.? Može neka preporuka? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Niko ništa neće da mi kaže... pih kakvi ste... Nema veze, i onako sam dobro istražio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 Ja koristim Samsung J3https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-j3-2016-j320fn/SM-J320FZKNSEE/&ved=0ahUKEwiwnviojrzWAhVlLZoKHQA6DGEQFggcMAA&usg=AFQjCNHPrZZYGowtKYIHfrt_bsjJtnqHlQPrezadovoljan sam. Иван ♪♫ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 BlackBerry Torch 9810 Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 HTC One M9 Tavita and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 23, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2017 On 23. 9. 2017. at 20:29, Bernard рече HTC One M9 Expand Шмекала сам овај телефон једно вријеме, онда сам се вратила јабуци Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2017 тренутно самсунг ј5 2017 Kaludjerovic Sreten and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука