Jump to content

Који мобилни телефон користите?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Јел она изгледа тачно овако као на овим сликама (један тастер са два слова)?

То је само један од начина подешавања, дифолт подешавање је једно слово један тастер. Мош и три слова на тастер ако ти тако лакше. Не знам што су баш ове слике ставили.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ah nemoj mi reci da si ti bio odlican iz fizike. Svi smo imali dvojke, trojku mozda neko :D

Nema razloga da ovdje neku paranoju opet siris, kad je lociranje bilo moguce jos sa starim kucnim telefonima, i uopste otkad postoji radio moguce je locirati prijemnik na osnovu frekvencije. 

Nisi nista novo rekao u vezi smart telefona, sto vec nije bilo ranije. 

Ne znam otkud ti ta ideja da ja širim paranoju. Sve se danas bukvalno može locirati na osnovu frekvencije kako kažeš. Danas je lakše locirati telefon jer nemoraš da koristiš karticu za njega. 

Подели на овим сајтовима

Eво средио сам ствари. Хвала свима ! :-)

Све свe, али што батерија брзо одлази.... Ено га угашен на пуњење. Мој нови имиџ : Куцкам тихо и носим пуњач са собом  :)

Подели на овим сајтовима

Мењање језика корисничког интерфејса (инструкције су за Android 4.2, оно што видите на вашим екранима се може мање или више разликовати)

1.  Идите у Settings. Иконица може да изгледа потпуно другачије од произвођача до произвођача и од верзије до верзије. Ако је нема на видљивом месту, потражите је међ' свим инсталираним апликацијама.

2cr0uxd.jpg

2. Пратите визуелне инструкције са следеће три слике.

2cz6e6h.jpg 1625ro2.jpg

mic31t.jpg

Додавање различитих тастатура (инструкције су за Android 4.2, оно што видите на вашим екранима се може мање или више разликовати)

1. Са претходног екрана идите један корак назад, у "Language & input", тј. ”Језик и унос”, сада када је преведено, и пратите визуелне инструкције са следећих слика:

4ptd3s.jpg

Напомена: ако сте са Play Store-a инсталирали додатне тастатуре, оне ће се појавити у листи са претходно слике. Штиклирајте оне које желите да користите.

oanif4.jpg

2e0ifir.jpg

Избор тастатуре за унос текста (инструкције су за Android 4.2, оно што видите на вашим екранима се може мање или више разликовати)

1. Кликните иконицу са леве стране "Space" тастера и задржите коју секунду. Појавиће се дијалог са листом језика које сте претходно додали. Одаберите жељену тастатуру. У овој листи ће се појавити и све оне додатне тастатуре које сте инсталирали са Play Store-a и штиклирали у претходном кораку.

118ocrb.jpg

zwzv2p.jpg

Подели на овим сајтовима

Ne treba nista posebno da se instalira na android povodm srpske tastature. Andrid vec ima opciju da ubacis srpsku cirilicnu i srpsku latinicnu tastaturu. Na cirilicnoj tasturi su jasni cirilicni karakteri, a prostim klikom na dugme koje se takdjer nalazi na tastaturi salta se izmedju ostalih opcija, engleska, srpska latinicina itd...Srpska latinicna ima slova recimo poput š, dovijes kada se duze drzi S i onda se pojavi meni za izbor. Prosto je za koristiti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ne znam otkud ti ta ideja da ja širim paranoju. Sve se danas bukvalno može locirati na osnovu frekvencije kako kažeš. Danas je lakše locirati telefon jer nemoraš da koristiš karticu za njega. 

Zasto onda naglasavas da novi telefoni imaju nesto specijalno narocito za pracenje? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Идите у Settings

Хвала. Успео сам на тај начин да променим језик таблета и тастатуру.

А од чата и убацивања смајлова у постове нема ништа ? Мада и ово ми је више него довољно.

Подели на овим сајтовима

Хвала. Успео сам на тај начин да променим језик таблета и тастатуру.

А од чата и убацивања смајлова у постове нема ништа ? Мада и ово ми је више него довољно.

Nema nista, bar dok programeri ne prilagode forumsku skriptu androidu. 

Подели на овим сајтовима

Користим овај алкател от-992д (две картице):                                                            (само мој има лепшу позадину :bleh:  )alcatel_ot_992d_1.jpg

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Користим овај алкател от-992д (две картице):                                                            (само мој има лепшу позадину :bleh:  )

И вероватно није подешен на Мађарски :bleh:

Која је верзија андроида и да ли користиш Exchange ActiveSync?

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

И вероватно није подешен на Мађарски :bleh:

Која је верзија андроида и да ли користиш Exchange ActiveSync?

4.0.4/010 02  ако је то уопште то, прочитах ово у System Updates.

А овај други део питања не разумем, али што се тиче надоградњи све проверавам ручно и све ми је то поискључивано да ништа не ради сам, већ када ја то решим, тј. имам неко подешавање када уђем на WiFi (и само на WiFi) да ми јави да постоје нове верзије чега год, али надоградња иде тек када ја то хоћу...

Енглески језик уместо мађарског... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Trenutno koristim tablet sa android 4.1 OS. Steta sto nemam cirilicu, chat, he mogu da ubacujem smailove u poruku... Ima li resenja za te probleme ?

Ja imam neki krš od Samsunga (gt-s7500). Ubacila sam srpsku tastaturu, a što se tiče chata i smajlića imam ih jedino kada koristim Puffin browser. :aplauz:  :good2:  :bendoff:  4chsmu1  :pivo:  1324_womens

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...