w.a.mozart Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 mislim da otac Ivan koristi ovo čudo - lenovo vibe Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 mislim da otac Ivan koristi ovo čudo - lenovo vibe Има се, може се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Какав је тај Леново, како се показо? Размишљао сам се за њега, па сам узео нешто друго, ал чисто због лепоте. Како шљака? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Google maps? Треба ми нека која ће да ради без интернета. Имам ону обичну "мапе", али ради искључиво кад имам интернет. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 5, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 mislim da otac Ivan koristi ovo čudo - lenovo vibe Одличан је телефон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Треба ми нека која ће да ради без интернета. Имам ону обичну "мапе", али ради искључиво кад имам интернет. Можеш да скинеш одабрани регион у Google Maps, те да га имаш и без интернета. Ако је у питању Андроид. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Можеш да скинеш одабрани регион у Google Maps, те да га имаш и без интернета. Ако је у питању Андроид. Може, педесетак километара територије Пг and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 iPhone stara cetvorka, za koji dan izlazi novi pa ga uzimam Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Може, педесетак километара територије За два сата на мотору ја обиђох Црну Гору. Тако да ми за то не треба нагигација. Ако се по Црној Гори изгубим, нема тог сателита који ће ме наћи. Juan, некако сам твој одговор чекао. Јесте, андроид је у питању. Пробаћу то. Рекоше ми да скинем igo my way или primo(нема га ни на блекмарту, нити на гугл плеју). Па рекох да нема неко искуства са том или неком слично навигацијом, а која би радила на телефону са двије картице. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Може, педесетак километара територије Ali mozes vise puta da skines, tako da ako ti telefon ima dovoljno memorije, mozes za svako putovanje da skines dovoljno rute da pratis bez interneta. Пг је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 iPhone stara cetvorka, za koji dan izlazi novi pa ga uzimam аа Србендо, јабукица... ццц... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Зато јер за скупљи нема пара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Караконџула, Пг, pahulja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2014 Ali mozes vise puta da skines, tako da ako ti telefon ima dovoljno memorije, mozes za svako putovanje da skines dovoljno rute da pratis bez interneta. Непотребно је већ поред толико бесплатних а пристојних навигатора. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 6, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2014 ... jer sam tako u mogucnosti. Млађони and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука