Crveni Baron Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 1. Apsolutan glupost, cist primer su ti Norvezani. Oni su se kao narod od onoga sto su bili pre 500 godina do ovoga sto su danas apsolutno transformisali. Super im je onaj ...kako se zvase , sa onog ostrva ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Ti ne kapiras da nije bitan broj onih koji su otisli na Kosovo, vec broj onih posle njih koji bi otisli. Kapiram... svi bi mi otisli... al kad prodje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Evo jedno prosto pitanje za pristalice projekcije etniciteta u eshatolosku perspektivu. Sta znaci biti pripadnik nekog naroda u carstvu buduceg vijeka, kako ce se ta narodnost odrazavati? To cemo tek da vidimo ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Kapiram... svi bi mi otisli... al kad prodje. Ocigledno je da ne kapiras ... Svi bi mi da budemo Lazar ili Obilic a ne Mengele ... dok kod nekih imas one koji bi da budu kao Mengele a za Obilica ili Lazara ni culi nisu ... To je ono sto ti ne kopcas ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Ocigledno je da ne kapiras ... Svi bi mi da budemo Lazar ili Obilic a ne Mengele ... dok kod nekih imas one koji bi da budu kao Mengele a za Obilica ili Lazara ni culi nisu ... To je ono sto ti ne kopcas ... Ja ne bih da budem ni Lazar ni Obilic nit Mengele. Ja bih da budem Mladen Milosavljevic. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 To cemo tek da vidimo ... Nemoj to cemo tek da vidimo...bice onda izbjegavanje odgovora. Ne moras dati kompletnu sliku, makar nesto okvirno sta ce to razlikovati nacije u carstvu buduceg vijeka? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Ja ne bih da budem ni Lazar ni Obilic nit Mengele. Ja bih da budem Mladen Milosavljevic. WOW!!! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Nemoj to cemo tek da vidimo...bice onda izbjegavanje odgovora. Ne moras dati kompletnu sliku, makar nesto okvirno sta ce to razlikovati nacije u carstvu buduceg vijeka? Evo na primer mi Srbi cemo braniti Carstvo Nebesko od Muslimana ... Bicemo granicari ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Беше један домаћин који посади виноград, и огради га оградом, и ископа у њему муљару, и сагради кулу, па га даде под закуп виноградарима и отпутова. А када се приближи време плодова, посла своје слуге виноградарима да приме његове плодове. И ухватише виноградари његове слуге, те једнога избише, другога убише, а трећега каменоваше. Опет посла друге слуге, више њих но први пут, и учинише им исто тако. Најзад посла к њима свога сина говорећи: презаће од мога сина. Али виноградари видевши сина рекоше међу собом: ово је наследник; хајде да га убијемо, па ћемо имати његово наследство. И ухватише га, избацише га из винограда и убише. Када, дакле, дође господар винограда, шта ће учинити оним виноградарима? Рекоше му: као злочинце ће их зло побити, а виноград ће изнајмити другим виноградарима који ће му давати плодове у своје време. Рече им Исус: зар никад нисте читали у писмима: »Камен који одбацише зидари, тај поста угаони камен. Од Господа би ово, и дивно је у нашим очима«? Зато вам кажем да ће се узети од вас царство Божије и дати народу који доноси плодове његове. И ко падне на овај камен разбиће се; а на кога он падне сатрће га. И чувши првосвештеници и фарисеји његове приче увидеше да о њима говори; и тражећи да га ухвате побојаше се народа, јер га сматраху пророком. Матеј 21:33-46 Баба је реаговао/ла на ово 1 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 И којем је то народу дато Царство Божије? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Христијанима. Grizzly Adams and Баба је реаговао/ла на ово 2 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Hehe, pa ko si ti da Bog treba tebe da pita? Jedno je da su svi narodi jednaki i ravnopravni (i slobodni). Ovo je zakon! Ovo ali ne znači da narodi više ne postoje. I razlika je da li narodi uzrastu u jedno veće, ili pak nestanu. Ako uzrastu u jedno veće, time ne nestaju, nego se dalju razvijaju. Ako se oženim, time ne nestajem, nego sam ušao u sledeću fazu, u brak. I ako dobijem decu, time isto ne nestajem, nego dobio sam porodicu.. Ali ja uvek ostajem. Pa nismo Hinduisti da nestajemo u ne-nebiću, u nirvani.. Oni možda nestaju, ali mi se dovršavamo, mi rastemo, idemo dalje, postajemo veće. Današnji anacionalizam koji se propagira važi samo za poražene, a po volji je pobednika koji su i te kako nacionalni. Ti ako si prihvatio poraz, ja nisam, moje je ljudsko pravo da se branim poraza i da težim da budem pobednik. Ma postoje narodi, i postojace bar jos dok traje era fosilnih goriva, sta ce biti poslije vidjecemo, mozda ce se to vratiti sve u jedan. Kako doslo tako i otislo, glede price o vavilonskoj kuli i kako su nastali narodi po Bibliji. Neka naroda, ako nestanu bice prirodnim putem. Dotad kao sto kazes svi su narodi jednaki i ravnopravni, i to je sustina. Nema izabranih, odabranih, mesijanizovanih, nebozemniraihitd... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 13, 2013 Пријави Подели Написано Јун 13, 2013 Ocigledno je da ne kapiras ... Svi bi mi da budemo Lazar ili Obilic a ne Mengele ... dok kod nekih imas one koji bi da budu kao Mengele a za Obilica ili Lazara ni culi nisu ... To je ono sto ti ne kopcas ... Kapiram da bi ti da budes Lazar i Obilic na forumu i da si najglasniji u tome ali zato niujedan rat nisi dobrovoljno otisao, pa sumnjam u iskrenost tvojih reci. WOW!!! ZAMISLI! JA NE PRONALAZIM SEBE U DRUGIMA I NE UZIMAM TUDJE ZASLUGE KO MOJE! oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Кажу да нема ни Јеврејина ни Грка у Христу. Да ли смо ми толико застранили када испољавамо српство небеско? Први пут чујем за "српство небеско", чуо сам за небеску Србију. Верујем да си мислио на ово друго. Ко од Црквених лица или отаца говори о томе и у којем контексту? Да ли мисле да постоји нека држава на небу која се зове Србија или ће постојати народи па ће тако и постојати и Срби или нешто друго? nana је реаговао/ла на ово 1 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Evo, ovde ima i Srba i Hrvata ... Зосима, -Владимир- and Рилски је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука