Зосима Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Не може се исмејавати петролеј,јер он сам по себи,није крив...дакле може се исмејавати само ко га користи ,значи болестан. У време бомбардовања србије ,често је био у употреби термин злочиначки авиони, мисим злочинац може бити само онај који га вози или наређује где да баца бомбе... Као друга ствар,а реч је хришћанским вредностима,како православни хришћанин може на било који начин да аминује геј бракове и њихово усвајање деце ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Nismo svi savladali gledanje u solju za kafu i u pasulj pa da znamo takve stvari. Dobro, nek i ima motiv, a to moze biti jedino povredjenost izazvana vasim rugalackim ismevanjem i nipodastavanjem onoga za sta nemate dokaze, daj dokaze rekoh pa da pricamo, ovako ostaje na bulaznjenju Ako te zanima da gvirnes malo i van okvira standardne medicine iscitaj tekstove pod "knjige i clanci" http://www.torexin.co.rs/ sa dosta toga se neces sloziti, ali sa dosta toga i oces, ako razumes o cemu prica. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 nipodastavanjem onoga za sta nemas dokaze, daj dokaze rekoh Toliko si i ti vremena proveo u diskusiji sa ateistima nisi naucio da se negativ NE dokazuje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pa sto onda nipodastavas nesto za sta nemas dokaze da ne radi? Kako si to proverio pa sigurno znas da je prevara? Pitam te najnormalnije bez okamovih siljenja i tupljenja molim. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Pa sto onda nipodastavas nesto za sta nemas dokaze da ne radi? Kako si to proverio pa sigurno znas da je prevara? Pitam te najnormalnije bez okamovih siljenja i tupljenja molim. Pa bas zato sto to njihovo nikad nije proradilo. Toliko je dovoljno. A ljudi medjuvremenu umiru verujuci da leci. E takvo zlo treba ismevati. Drugojacije oruzje nemam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Kako nije proradilo kad covek na temi prica o tome da radi, ja tebe pitam jos jednom i vise te necu pitati, objasni mi kako znas da to ne radi? I daj mi uporedne brojke lecenih i izlecenih hemoterapijom i alternativnim metodama. Ajde procitaj kad budes imao vremena one tekstove sa linka, pa ti, nadam se, mozda sine lampinjon Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:427809-Zgrcu-milione-prodajuci-nadu-tesko-bolesnima Evo ti jedan članak šta onkolog misli o takvom lečenju. Farmaceut nije bio konkretan u temi.Bio je dosta neodređen, u smislu nije rekao koje oblike raka leči i na koji način jer ni sam nije znao očigledno.Da bi nešto bilo lek mora se znati šta i da li konkretno leči, koje oblike tumora i NAČIN na koji ga leči.A o tome ne postoji apsolutno ni jedna medicinska studija. Па он је рекао да је у питању одређени састојак у том албанском петролеју (неки водоник, тражио сам по теми тај пост, али нет ме зеза, да ме убијеш не могу да нађем тачан назив) који је лековит, а да озбиљнијих истраживања нема јер коштају, а нико није препознао интерес у истраживању до сад. Е сад, моје лично виђење - пошто истраживање лекова кошта много, и пошто истраживања финансирају фармацеутске компаније, а компанијама је ипак профит на првом месту (око тога се слажемо надам се ?), не изгледа ми немогуће да нико не истражује области које обећавају само зато јер цене да ће више профита имати ако наставе по старом, са овим лековима који су тренутно познати. Друго, примери рецимо "пандемије" свињског грипа или неких лекова који су били штетни или чак смртоносни и поред тога што су прошли испитивања, чине да имам само ограничено поверење у фармацеутику, тако да ми то што нешто није истражено није неки недодирљив аргумент. Из личног искуства, исто, имам јак утисак да поједини лекари неке лекове преписују јер имају уговор са неком компанијом, или јер им се та компанија боље изрекламирала, иако постоји још ко зна колико врста лекова за исти проблем, од којих су неки и јефтинији. (За ово се ограђујем да можда грешим, нисам, хвала Богу, имао много искуства са болестима, око себе...) И на крају, шта са толиким људима који тврде да им је нешто помогло? У реду, људи нису најобјективнији када се ради о тим стварима, али мене ипак натерају ан размишљање. Ето то је неко моје гледиште, али наравно разумем и твоје, и поштујем га, јер си све у свему, скроз у праву што си скептична и алергична на преваранте разноразне. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Meni je prosto nemoguće da neko nije ozbiljno prepoznao i ispitao petrolej kao lek,a eto toliko godina se "zna" da je on lek,i za rak i za ćelavost,pa čak i za neke virusne prehlade koliko sam čula.Zamisli onda koliki profit bi bio da je petrolej zaista lek,svi ali svi oboleli od karcinoma bi bili lečeni njime.A znamo koliko ljudi na žalost danas boluje od toga i biva ih sve više i kod nas i u svetu. A s druge strane poznavala sam par ljudi ( i jedno dete) koji su pribegli raznim "sigurnim, čudotvornim lekovima" koji su " eto izlečili neke druge ljude", odrekli se medicinske terapije i vrlo brzo umrli. Interesantno je a gledala sam ovih dana na netu po raznim forumima da su se javljali ljudi čija su navodno deca, babe, ujne, majke bile izlečene petrolejem.Na pitanje jednog forumaša da ako mogu prilože recimo neki dokaz ( u smislu,medicinsku dokumentaciju da je imao karcinom, pa je taj karcinom izlečen,ne bitno čak i kako), NIKO nije pružio ni jedan dokaz za to. Jesam skeptična,jer najlakše se zarađuje na tuđoj muci, kad je čovek očajan i pred smrt i sve bi dao i on i porodica da još po živi.I onda im neko da nadu, nadu koja najčešće mnogo košta, uglavnom šarlatansku nadu i na tome zarađuje. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 A s druge strane poznavala sam par ljudi ( i jedno dete) koji su pribegli raznim "sigurnim, čudotvornim lekovima" koji su " eto izlečili neke druge ljude", odrekli se medicinske terapije i vrlo brzo umrli. Isto tolko ima i onih sto su se podvrgli hemoterapiji, pa objasnjenje zasto je pacijent umro, bude uvek "beznadezan slucaj" Na ovom forumu postoji, da iskreno kazem, jedna gadna struja iskljucivosti koja misli da je sveznajuca, a u stvari je neznajuca, ili, ajde da kazem, poluznajuca. A medjusobno beslovesno aminovanje je hrana koja utvrdjuje i goji samoobmanu. Sve u svemu gmopro. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Hemoterapija uglavnom ne deluje kad je rak metastazirao,kad se pacijent javi kasno. Takođe na ovom forumu postoji grupa ljudi kojima je sve što nauka kaže mrsko i sklono teoriji zavere.Takođe im je i zapad i sve što dolazi sa zapada ( osim kompjutera, struje i tako nekih " sitnica"),ogavan,đavolski,i ne prihvataju nikakav napredak od tog mrskog odvratnog zapada sa kapitalističkom Amerikom na čelu.Takođe ta grupa ljudi sebe smatra duboko pravoslavnim i diči se time što ne razume i ne zna ili jako malo zna sve što izlazi iz okvira njihovog "pravoslavnog" pogleda na svet. U naletu svog "pravoslavlja" u stanju su da zabrane sve što smatraju " neprovoslavnim" i da zavedu jednu diktaturu gde ako sutra se i disanje proglasi nepravoslavnim, nećemo ni da dišemo. JESSY је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 4, 2013 Пријави Подели Написано Јун 4, 2013 Ne bas, nego ne verujemo slepo nauci i ne gutamo instant sve sto nam se servira kroz parcijalna i ogranicena istrazivanja naucnim metodom, nego preispitujemo sve mogucnosti bez iskljucivosti.Sto se tice naleta diktature, to se najbolje moze posmatrati kroz bespogovorno aminovanje tekstova kvazi autoriteta i bezuslovno negiranje bez razmisljanja svega sto se kosi sa istim.Prostim recnikom: neko te nabedio na nesto i ti si ubedjena da je to tako, e pa jeste, ali u nekom Darvinovom svetu sarene laze. Tumaralo. and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 Ljudi. . . Neka me neko ubedi da nije normalno što sam preosetljiva trenutno. . . To sam valjda i želela da vam predočim. Zanimala su mene odmah vaša mišljenja,ali nisam imala dovoljno smirenja da rizikujem nerviranje. Kao što sam na nekoj temi napisala o sebi,ja sam jedna izuzetno smirena osoba dok ne proradi Hulk. greengrin (dobro,ovaj put nije bio Hulk,ali neki žešći smor je proradio) Svidja se meni žru.Ne bih bila tu da nije tako. Ovih dana,pre teme o gasu, izvukli ste me iz bedaka,svi zajedno,sa sve glupostima smejurijama i pametnim stvarima. Svako razume drugog shodno svojim moćimo,tako da objašnjavanje bude skoro uvek jalovo. No hard feelings DYNABLASTER and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Јун 6, 2013 Пријави Подели Написано Јун 6, 2013 ... A ljudi medjuvremenu umiru verujuci da leci. E takvo zlo treba ismevati. Drugojacije oruzje nemam. Људи умиру и тако и тако... хемотерапија не лечи (већ убија и једне и дуге ћелије) и, нажалост, већина пацијената, иако покушава са хемотерапојом умире и не видим разлог да, због умирања, хемотерапију треба исмевати... Наш врли Акислав зна четворо излечених од рака који су одлучили да раде НИШТА! Али баш НИШТА! Кад само Акислав познаје четворо, успешно излечених од НИШТА, питам се колико их је онда у белом свету! Људи то је сензационално откриће! Аки открио Лек спроћу рака: " bukvalno ne raditii nista и (још к тому) klonuti duhom "! И да не измишљам ствари, ево Акијевих речеи: ''Ja znam cetovoro ljudi koji su se od teskih oblika karcinoma izlecili bukvalno ne radeci nista. Ali bas nista. Cak ni one price o placebu ne mogu da objasne jer su ovi bas klonuli duhom tipa bas me briga''. "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Da li ovaj forum promoviše hrišćanske vrednosti? Koje su to vrednosti? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 9, 2015 Пријави Подели Написано Август 9, 2015 Smirenje ? Postovanje ? Tolerancija ? Mir medju narodima ? P.s. Ja verujem da je taj covek svetac.Svako ima svoje misljenje .Vreme ce pokazati . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука