Зорица екс Милева Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Зна ли неко шта је са Лионом, Јустинијаном и Биљом? А и Медо сад га видиш, сад га не видиш. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Сећам се да је Лион најавио одлазак и поздравио се,не знам из којих разлога, претпостављам оправданих. Биља је најављивала неколико пута одлазак,али се и враћала. За Јустинијана не знам ништа, а Меда одмара. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Извини, нисам била присутна кад се Лион поздрављао. Биља се поздрављала више пута, али није одлазила, сад видим нема је. Ма поздрави Меду ако га видиш или чујеш. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Чудан меда овај наш Меда-зимус делао,а сад спава?! 0110_hahaha Недостаје нам. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 14, 2010 Пријави Подели Написано Април 14, 2010 Зашто одлазите 0409_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Само да пријавим свој изостанак. Неће ме бити на форуму месец дана. Поздрав свима ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Само да пријавим свој изостанак. Неће ме бити на форуму месец дана. Поздрав свима ! Opet 1 april 1307_womens ili Vi to ozbiljno http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Април 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Само да пријавим свој изостанак. Неће ме бити на форуму месец дана. Поздрав свима ! Opet 1 april 1307_womens ili Vi to ozbiljno не, овај пут је озбиљно.... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Штета confused И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 19, 2010 У реду Оче, бићемо у контакту "Бел па џет"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Извини, нисам била присутна кад се Лион поздрављао. Нисам знао да се поздрављао... За Васкрс је био на Агиос Орос. Ево једна слика: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Virnuo je danas na forum, ali neke stvari mu se izgleda nisu svidele pa je ipak resio da se ne vraca 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Virnuo je danas na forum, ali neke stvari mu se izgleda nisu svidele pa je ipak resio da se ne vraca 1317_womens Или има нови налог? :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Април 19, 2010 Пријави Подели Написано Април 19, 2010 Virnuo je danas na forum, ali neke stvari mu se izgleda nisu svidele pa je ipak resio da se ne vraca https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif Или има нови налог? :smiley: Ne. Danas sam ga videla ovde sa svojim nalogom. LION 0104_cheesy Nema ih dvajes` 1317_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука