Jump to content

Изостанци

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Кад неко мисли да иде тим Једним путем, а сматра да је дозвољено узрупирати црквени поредак, Синоду да разрешује епископа без доказане кривице на основу само сумњи и претпоставки, правити заверу против брата, качити мачку о реп Каноне, Свето Писмо, устав СПЦ, опет епископовати, иако те је епископске дужности разрешио сабор, тражити од монаштва да ти се покори некаквим потписом као да је својствено Христовим слугама да уцењују, забрањивати служити Литургију у манастирима која никад није била прекидана, и мноштово безакоња других чинити, за мене такви и они који их подржавају нису браћа у Христу, и нека их, ако они мисле да иду тим Једним путем нека иду, ја их нећу настојати гурнути са тога пута (тј изопштити из Цркве) јер није то моје него Божије, али ћу гледати да себе сачувам од њиховог зла, тако што ћу се померити на другу страну пута, а они нека иду својим па како Бог да и њима и мени.

јес, чудан је човек данас ...

уместо АМИН да се чује од народа и разлучује ПОСЛУШАЊЕ од монаштва и свештенства, данас се ни не чује више ништа од какофоније.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5465.msg153320.html#msg153320

Подели на овим сајтовима

• Одговори 86
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

јес, чудан је човек данас ...

уместо АМИН да се чује од народа и разлучује ПОСЛУШАЊЕ од монаштва и свештенства, данас се ни не чује више ништа од какофоније.

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5465.msg153320.html#msg153320

:)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Алефшин (о.Горан). Својим некада активним учешћем доприносио је (поред још неколицине чланова) да овај форум буде заиста Жива Реч Утехе.

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

Отац Горан, баш недостаје, и Тавите нешто нема, Оље  0102_laugh, Злате исто нема, Дееееееееедаааааа, баш пуно њих фали  0102_laugh.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Отац Горан, баш недостаје, и Тавите нешто нема, Оље  0102_laugh, Злате исто нема, Дееееееееедаааааа, баш пуно њих фали  0102_laugh.

Тавита  озбиљно  учи, Оља  је  стално  ту, само је не видимо, дух мислим :cheesy2:,

и  Деда  је  ту, само је заузет, отац Горан рибари по фејсу.

Сви  ћемо  ваљда на сабор! :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

Злата, Тавита, Аљонка, Smile...  bleh

злата - не заокупља је форум више

тавита - спрема пријемни, а приде има искључен нет

аљонка - тражила удаљење, досадило јој

смиле је ту ...

Подели на овим сајтовима

Алефшин (о.Горан). Својим некада активним учешћем доприносио је (поред још неколицине чланова) да овај форум буде заиста Жива Реч Утехе.

отац има здравствених проблема са очима и тешко му пада да онолико времена проводи на нету и гледања у монитор ... одатле и његово нагло смањено учешће у виртуалном свету, ал зато није ништа мање активан као свештеник својој пастви ...
Подели на овим сајтовима

Отац Горан, баш недостаје, и Тавите нешто нема, Оље  bleh, Злате исто нема, Дееееееееедаааааа, баш пуно њих фали  :).

оља је ту, ал јој је природа тиха па ретко коментарише ван својег подфорума ...

деда је заузет веронауком, школом, бављењем филмом ...

Подели на овим сајтовима

Отац Горан је у топ форми, био јуче код мене на славу. Такав је он, залети посвећено за неку идеју, а када то лепо заживи он се ангажује на нечем другом.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...